Şimdi Ara

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.421
Cevap
322
Favori
229.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stok konusunda eganba, babil, odakitap siteleri güncel stoklu çalışıyorlar

• mountainwolf kullanıcısına yanıt
    Aslında ilk sayfaya uzak durulması gereken kitapçılar eklenmeli. Kampanya var diyerek insanları mağdur eden BKM gibi siteler ifşa edilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaelf7 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum ancak biz de zamanla öğreniyoruz ve burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Başka arkadaşlar da trendyol, n11 vb. gibi sitelerdeki dükkanlardan kitap almışlar ve hepsi sahte çıkmış. Bu tecrübelerini burada paylaşmışlardı. O günden sonra bir daha buralardan kitap satın almadım. Benim için çok bilgilendirici bir paylaşım olmuştu. Forumda zaman içerisinde başka arkadaşlar da eminim hem olumlu hem de olumsuz tecrübelerini paylaşacaklardır.

Elimde trendyol indirimi vardı kırmızı kedi kitapevinden alışveriş yaptım. Bir baktım mağazası iş yerime 100 mt uzakta. gittim aldığım kitapları gelmeden orada canlı olarak da gördüm. Güzel bir deneyim oldu. Kitap alacak olanlar satıcının yer adresine de baksın mutlaka. Yakındaysa gidip almak her zaman için daha cazip.

• Yüzüklerin efendisi okumak istiyorum sizce tek cilt mi alsam yoksa ayrı ayrı mı? Tek cilt daha uygun ama puntosu daha küçükmüş sanırım
  • Bucky355 B kullanıcısına yanıt
    Tek cilt olanın puntosu çok küçük.Okurum diye aldım ama puntoyu görünce diğer kitaplara devam ediyorum. İçinden bir sayfa paylaşabilirim isterseniz
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Olur hocam.Amazon 2 ay önceki gibi bir indirim yapsa alıcam 2sinden birini
  • Uyguna Witcher serisi var mı arkadaşlar?

Eğer seçecek olsam ciltli olanı seçerdim. Ciltli olunca kitaplıkta diğer kitaplara göre çok daha güzel duruyor. Puntosunun küçük olmasını sorun etmezdim

Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu]

Tek ciltli olan bende de var. Puntoları gerçekten rahat okunamayacak kadar küçük. Şimdiki aklım olsa öteki tek tek ayrı olan seti alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mountainwolf -- 17 Şubat 2021; 23:33:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende de tek cilt olan var ve okumakta zorluk çektiğimi hatırlamıyorum. Sürekli kitabı bir yerlere taşıma gibi bir durum varsa o zaman problem oluşturabiliyor. Ciltli oluşu, tasarımı ve kitaplıktaki duruşu da ayrı bir hava katıyor bence :)

Metis yayınlarından çıkan kitapların genel olarak puntoları küçük oluyor,tek cilt kitapta ise dediğiniz gibi daha da küçülmüş ama ben metis yayınlarından daha önce okumuş olanlar için okuma deneyimi açısından sorun çıkartacağını pek düşünmüyorum.Bana kalırsa sorun mobilitiye ilişkin ancak görsel,estetik olarak ben de tek ciltten yanayım açıkçası:)
    Açıkçası kidegayı böyle tek çırpıda harcamazdım,müşteri memnuniyetini önceleyen bir yaklaşımları olduğu düşüncesindeyim ve alternatiflerini göz önünde bulundurunca benim nezdimde hala tercih edilebilir bir site.Tek bir siparişten yola çıkan ve olumsuz bir biçimde sonuçlanan tekil bir deneyimden ötürü sitenin harcanmasını doğru bulmuyorum açıkçası,dediğiniz gibi iletişim bölümünden yazarak kendilerine ulaşabiliyorsunuz,en azından ben her defasında ulaşabildim ve enpara kampanyasıyla gayet makul fiyatlara kitap alınabilir durumda.
  • bahadir3790 B kullanıcısına yanıt
    Hepsi arasta bilgi teknolojisi altyapısını kullanıyor,bunların yanında kırmızı kedi ve birkaç site daha aynı şekilde.Bunların sunduğu hizmet benzeşiyor,isim hakları dışında farklılıkları var mıdır,nedir ne değildir ben de merak ediyorum.
  • bazen indirim oranlarında aralarında farklılıklar olabiliyor onun haricinde stok site altyapısı aynı tek şirket.

• Bebek/Çocuklar için olan “Sobe!” Serisini takip ediyorum, iyi fiyat yakalayan olursa lütfen bir mesaj atsın, şimdiden çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara kampanyasından yararlanmak için güç bela 100 TL üstü bir sepet oluştursanız ve siparişi verdikten sonra size şöyle bir mesaj gelse ne düşünürsünüz?

"Listedeki kitaplardan birini bulamadık, onu sepetten siliyoruz, 100 TL'nin altına düştüğü için de enpara kampanyasından yararlanamayacaksınız!"

Zaten Kidega piyasa fiyatının çok üstünde bir fiyatlandırma ile satış yapıyorken ve enpara kampanyası ile güç bela uygun hale gelmişken ve firma "madem böyle bir hata yaptık sorumluluğu üzerimize alalım" bile demiyorken; siz olsanız bir daha kidegadan bir daha alışveriş yapar mısınız? En azından hatalarının karşılığı olarak aradaki zararı üstlenmeleri gerekirdi. Ben şimdi bir daha bu firmaya güvenerek nasıl alışveriş yapayım? Sepetin içinden bir veya birkaç tane "kitabı bulamadığımız için iptal ediyoruz, gerisini gönderiyoruz" şeklinde bir sistem olabilir mi? Zaten dikaktli bir şekilde fiyat karşılaştırması yaparsanız Kidega'nın fiyatlarının diğer firmalardan bir hayli şişirilmiş olduğunu göreceksiniz. Hal böyle olunca da Kidega'dan bir daha güvenli alışveriş yapmanın bir imkanı kalmıyor. Kidega böyle güvensiz ticaret anlayışıyla ve fahiş fiyatlarla giderse sonu pek iyi gözükmüyor.

Tabi ki tek cilt. 2 kez okudum. En ufak deformasyon olmadı. Yatakta vs okudum
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    DRŞUBAT2021

D&R 100 TL üzeri elektronik hariç alışverişe 10 TL indirim kodu.

Size Özel dedi ama belki başkaları da yararlanır. Karşıma çıktı sitede dolaşırken.

• Sinyal ve Parazit: Neden Bazı Tahminler Tutar, Bazıları Tutmaz

-7.90TL

https://www.bkmkitap.com/
    Sinyal ve Parazit: Neden Bazı Tahminler Tutar, Bazıları Tutmaz | bkmkitap.com
    https://www.bkmkitap.com/sinyal-ve-parazit-neden-bazi-tahminler-tutar-bazilari-tutmaz?amp

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.