Şimdi Ara

Kitap/Kaynak Alışveriş ve Takas Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.946
Cevap
81
Favori
207.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 konusu eksik bende mat1 den mat2 full.
    bu 6 konuyu verene hepsini veirim .
  • Karekök LYS Matematik Soru Bankası alınır.

Birey B Geometri ve Birey B Analitik Geometri S.b. alınır.

PALME BİYOLOJİ A-B-C Soru Bankası alınır
    PALME FİZİK A-B Soru Bankası alınır
    PALME Kimya Soru Bankası alınır
    PALME Organik Kimya Soru Bankası alınır

PMLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • Nejdet Kirpinin 202 TL değerindeki tüm YGS-LYS Matematik derslerinin açık olduğu internet hesabı sadece80 TL ! İlgilenen arkadaşların Özel Mesajlarını bekliyorum,veya 0534 611 96 66 no.lu hattıma mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Aramalar kabul edilmeyecektir.

Bunun dışında 2011 Basımı Fem simetri Geometri ve Mat 2 kitaplarının her biri sadece 5 TL.Sıfır demiyorum çünkü durduk yere günaha girmeyelim,ama kitaplarda toplasanız 5 sayfa çizik yoktur arkadaşlar.(6 kitapta toplam 5 sayfa çizik bulamazsınız.) Sette sadece Mat2'nin ilk kitabı eksik.

Onun dışında ben bir İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim,bu sınava geçen sene girdim,ve YGS Türkçe netim 39 idi.Sadece bir boşum vardı.Dolayısıyla buna dayanarak Türkçe-Edebiyattan özel dersler de verebilmekteyim.Edebiyat sınavı için hazırladığım notların yüzlerce sayfalık sıkıcı kitaplardan daha faydalı olduğuna inanıyorum ve güzel geri dönüşler de alıyorum.Eğer referans isteyen varsa,derslerinin ne kadar düzeldiği konusunda birçok arkadaşla sizi tanıştırabilirim.Matematikten de verdiğim özel derslerden yüksek derecede verim alıyorum fakat,özel ders almak isteyenlerin ölçüsü LYS netleri olduğu için ve anlık heyecanlar performansı düşürebildiği için,bu konuda belli bir kanıt getiremem.Sadece deneme dersi yapılır,ve sonuç alınıyorsa devam edilir..Yukarıdaki numara özel ders talepleri için de geçerlidir,ve yine mesajla ulaşılması tercih edilir..

Özel ders alamam diyen arkadaşlar için pek çok arkadaşa yaptığım gibi edebiyat notlarımı kargo yoluyla ulaştırabilirim..Veya internetten,şifre yolu ile..Edebiyat notlarının fiyatı da 10 TL dir arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentist3

http://www.hizliresimyukle.com/kYEy
    http://www.hizliresimyukle.com/kYEM

Kitapların çoğu sıfır yeni aldım birde geçen senden olan kitaplarım var güvenderler. Dershanenin kitapları falan max. 10-15 sayfa altı çiziktir bazı kitapların simetriler falan sıfır yarı FİYATINA VERİRİM pm ile görüşebiliriz komik rakamlar teklif etmeyelim lütfen .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf.33 -- 7 Haziran 2013; 14:53:59 >

• Aşağıda gördüğünüz finalın 2013 basımlı dergileri dir ygs 1. ve 2. sayının dergisinde sadece 2 3 sayfa soru testi çözülmüş geri kalan tüm ygs lys sıfır ve boştur.
    üzerinde verilecek bazı ekleri ve kitaplar
    son 10 yılın cıkmış soruları ve çözümleri 2012 soruları dahil (tüm dersler) sıfır
    Ygs fen bilimleri soru bankası (fizik-kimya biyoloji)
    Ygs ortak alan ödev çalışmaları (1.3.5) Lys 1.5 (sıfır)
    2 adet bio ve geo hedef testleri (40 yaprak) sıfır
    dergilerin bazı sayıları yerine kitap deneme falan verilmiş eksiklik yok yani o verilen denemeler falan dergilerin arasında 5 6 lys 2 tane ygs var

Dergilerde konuyu cok güzel özetlemiş ve her konun ardından 2 3 sayfalık soru testi verilmiş böylece öğrendiklerinizi soru üzerinde değerlendirebilirsiniz ygs lys yeni çalışanlar için güzel bi set (piyasa değer 300-400tl dir) (FİYAT =>150 tl ve KARGODA BENDEN)
     [sizer]Kitap/Kaynak Alışveriş ve Takas Konusu
    -------------------------------------------------------------------------------------

LYS SAYISAL SORU BAKASI SETİ 2013 (FİNAL BU SERİSİNİN SORULARI KALİTELİ, KULLANANLAR BİLİR.)
    FİYAT 50 TL (SIFIR) (KARGOSU BANA AİTSE 55 TL OLUR KARGO ÜÇRETİ 7 TL FALAN TUTAR)
    --------------------------------------------------------------------------------------

HEM YGS DEN HEMDE LYS DEN ÇALIŞACAM DİYORSANIZ BU SET İDEALDİR (SIFIR)
    FİYAT 55 TL KARGO BENDEN
    --------------------------------------------------------------------------------------

SADECE YGS ÇALIŞACAM DİYENLER İÇİN
    MAT,GEO,TÜRKÇE FEN BİLİMLERİ (FZK,KMY.BİO) SORU BANKASI (SIFIR)
    FİYAT 40TL KARGO BENDEN
    ------------------------------------------------------------------------------------
    YGS SORU BANKASI
    FİYAT 20 TL
    ------------------------------------------------------------------------------------
    KONU ANLATIM KİTAPLARI (SET) SIFIRA YAKIN COK AZ KULLANILMIŞ BAZILARI
    FİYAT 70 TL BU SETTE KARGO ALICIYA AİT...
    YGS DENEMELERİ AZ KULLANILMIŞTIR
    FİYAT 20 TL KARGO BENDEN

BELİRTİĞİM SETLERİ ALAN ARKADAŞLARA HEDİYEM DE VAR
    60 YAKIN LYS DENELERİ VAR 10 DENEME VERİP ALTA GÖRÜLEN İSTEDİĞİ KİTABI VERECEM

.--------------------------------------------...-----------------------------------------------------------------------
    DERGİ SETİNİ YADA DİĞER SETLERDEN 2 TANE ALANA BU FEM SİMETRİ FİZİĞİ ÜSTÜNE HEDİYE VERECEM.
    2 TANE ELİMDE VARDI DİĞERİNİ KULLANDIM BUNUN KAPAĞINI BİLE AÇMADIM SIFIR PİYASA DEĞERİ 25TL.
    .....................................................................................................................................................
    Gercektende durumu cidden iyi olmayanlara yardımcı olurum. (halden anlarım)
    not: Yalandan aile durumu iyi değil diyorsanız işlhh gercektende o duruma düşersiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf.33 -- 19 Haziran 2013; 2:00:09 >

• 1000 ve üzeri kredili SANALOFİS li teknofem hesabı 10tl ye alınır.(Paypal kullanılacaktır.)
  • Zaman gazetesiyle dagıtılan zaman denemelerinden elimde 15 tane var hepsi boş
    FİYAT KARGO DAHİL 30 TL

Karekök Matematik 0 Konu anlatımlı kitap (Mat 1'i kötü olanlara önerebilirim temelden anlatan bi kitap,toplamda 500 sayfa 50.sayfaya kadar çözülmüş)
    FİYAT KARGO DAHİL 10TL

Sınav dershanesi Tarih Cografya Felsefe Türkçe Matematik soru bankaları (matematik kitabından 1 konu çözülmüş türkçedende 5 test çözülmüş öbürleri temiz)
    FİYAT KARGO DAHİL 25 TL

Fem yayınlar Matematik 1 simetri konu anlatımlı toplamda 3 kitap hiç kullanılmadı
    FİYAT KARGO DAHİL 20 TL

Karekök son 25 yıl çıkmış soruları ve çözümlü cevapları toplam 5 kitap (Matematik-Geometri-Coğrafya-Tarih-Türkçe,Edebiyat)

FİYAT KARGO DAHİL 25 TL

• 11. sınıf mat kimya biyo fiz ve geometri elimde 2 set var bu şekilde.
    liste fiyatı 110 tl
    benim fiyatım 70 tl

nezih market gibi yerlerden alacağınızla arasında hiç bi fark yok garanti edebilirim foto yakında koyarım ama istenilen herhangi bi sayfa varsa çekip atabilirim boş olduğuna dair.

11. sınıf fem set 3-4-5 var. cd li . üstünde 15 tl şeklinde bir fiyat biçilmiş toplam 45 tl bunda çok indirim yapamayacağım kolay bulunmadığı için 40 tl diyerek yuvarlayalım.

5 hamlede ygs 3 hamlede lys ve 11. sınıf 12. sınıf yarı yıl tatili kitapları da mevcut elimde. diğerleri gibi kapağı açılmamış şekilde onlarında alıcısı varsa satışıyla ilgilenebilirim.
  • Karekök mps serisi matematik 1-2-3 ve 5 , geometri 1-2 arıyorum satan varsa pm
  • Merhabalar
    kitap ve cd satışlarımızda birkaç kendini bilmezin bizi dolandırmaya calışması sonucu cd satışlarını dowland edilmiş hale getirdik . Nasıl oluyor derseniz .

aşagıda resimde belirtilen dersleri teker teker uplade ettik . isteyenlere ücret karşılıgında direk internet üzerinden onları sunuyoruz .

Fiyatları : Dogan ulu matematik seti : Ygs-lys 40 Tl
    Nejdet Kirpi matematik seti : Ygs-lys 30 tl
    nejdet kirpi Geometri seti : ygs-lys 30 tl
    Mustafa Tekinay Fizik : ygs-lys 15 tl
    Fem yayınları Video seti . tamamiyle bütün konular : 50 tl
    körfez yayınları video seti : 30 tl
    Anti - B Biyoloji Seti : 15 Tl
    Anti - K kimya Seti : 15 Tl
    KİTAP ÇEŞİTLERİ :
    Femset (6 lı tamamı dvdli ) : 40 tl
    Fem Simetri Seti : Sayısal : 70 tl
    fem simetri seti : sözel : 70 tl

Kitaplarda Kargo ücreti bana aittir .

Hayırle Forumlar

• fem simetri edebiyat ve coğrafya kitabı olanlar bana ulaşsın . ayrıca konu özetli fem matematik soru bankası olanlar da ulaşsın
  • Piyasa değeri yaklaşık min 500 tl olan kitaplarımı
    250 TL ye satıyorum toplu olarak satmayı düşünüyorum pazarlık payı var.İşin açıkçası tok satıcıyım.
    defterlerimi ve ders notlarımı yanında veriyorum ders notları düzenlidir her ne kadar sayısalcı olsamda elimdeki dökümanlar bir eşit ağırlıkçının işini çok rahat görür.
    iletişim konusunda mesaj atınız.maddi imkanı olmayan ciddi arkadaşlar varsa yardımcı olurum.
    çok rahat söyleyebilirim ki kitaplar beni hiçbir zaman yarı yolda bırakmadı.
    Genelde piyasadaki kitapları toparlarım.buradaki kitapların işinizi çok rahat görür.
    tek derdim bu kitaplarımın elimden çıkması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyamaarif -- 16 Haziran 2013; 22:39:44 >

• FEM Dergi 2012-2013 Sayısal 21 Dergi satıyorum. Sözel kısımlarının testleri çözülü. Biyoloji ve kimyada bir iki dergi dolu sadece. Geometri de de bir dergi çözülü galiba. almak isteyen varsa ulaşsın bana.
  • Körfez Yayınları YGS Biyoloji Konu Anlatımlı (sıfır) 5 TL
    Körfez Yayınları LYS Biyoloji Konu Anlatımlı (sıfır) 7 TL
    Körfez Yayınları YGS Kimya Konu Anlatımlı (sıfır) 5 TL
    Körfez Yayınları LYS Kimya Konu Anlatımlı (sıfır) 7 TL
    Körfez Yayınları YGS-LYS Fizik 2 Konu Anlatımlı (sıfır) 7 TL
    Körfez Yayınları Matematik-1 Konu Anlatımlı (sıfır) 8 TL
    Körfez Yayınları Matematik-2 Konu Anlatımlı (sıfır) 8 TL
    Körfez Yayınları YGS/LYS Geometri Konu Anlatımlı (sıfır) 8 TL
    Körfez Yayınları YGS/LYS Türkçe Konu Anlatımlı (sıfır) 5 TL

Fem Yayınları YGS/LYS Türkçe Edebiyat Konu Anlatımlı (sıfır)-------- 10 TL (SATILDI)
    Fem Yayınları YGS-LYS Tarih Konu Anlatımlı (sıfır)----------10 TL
    Fem Yayınları YGS Matematik 2 İlk Adım Soru Bankası (sıfır) --------5 TL

Fem Simetri LYS Matematik 2.Kitap (sıfır) 7 TL
    Fem Simetri LYS Matematik 3.Kitap (sıfır) 7 TL
    Fem Simetri YGS Tarih Konu Anlatımlı (Sıfır) 10 TL
    Fem Simetri YGS Felsefe Grubu Konu Anlatımlı (sıfır) 5 TL
    Fem Simetri YGS Felsefe Grubu Konu Anlatımlı (%90) 4 TL

Karekök YGS/LYS Geometri-1 Soru bankası (sıfır) 10 TL (SATILDI)
    Kartezyen Yayınları LYS Matematik Soru Bankası (sıfır) 10 TL (SATILDI)
    Güvender LYS Geometri Konu Anlatımlı (sıfır) 10 TL
    Güvender LYS Geometri Soru Bankası (sıfır) 10 TL (SATILDI)
    Güvender LYS Kimya Konu Anlatımlı (%95) 10 TL
    Güvender YGS Fizik Konu Anlatımlı (%99) 10 TL
    FDD Yayınları LYS Matematik Konu Anlatımlı (%95) 5 TL
    Final Yayınları Mat-1 Çözümlü Soru Bankası (%95) 5 TL (SATILDI)
    Final Yayınları YGS-LYS Geometri Soru Bankası (sıfır) 4 TL
    Final Yayınları LYS Matematik Soru Bankası (sıfır) 4 TL
    Final Yayınları Temel Matematik Soru Bankası (sıfır) 3 TL
    Zirve Yayınları LYS Geometri Soru Bankası (sıfır) 5 TL
    Uğur Yayınları ÖSS Geometri Soru Bankası(sıfır) 3 TL

Esen Yayınları YGS Matematik Soru Bankası (%95) 10 TL (SATILDI)
    Esen Yayınları LYS Matematik Soru Bankası (%95) 10 TL (SATILDI)
    Esen Yayınları YGS/LYS Geometri Soru Bankası(%95) 10 TL (SATILDI)

A Yayınları Geometri Son 45 yılın çıkmış soruları (sıfır) 5 TL
    A Yayınları Kimya Son 45 yılın çıkmış soruları (%95) 2,5
    A Yayınları Biyoloji Son 45 yılın çıkmış soruları (%95) 2,5

A yayınları Son 10 yılın çıkmış sınav sorularından YGS Denemesi (7 tane) 7 TL (SATILDI)
    Fem yayınları YGS Denemesi(9 tane) 10 TL (SATILDI)

Celal Aydın Trigonometri ÇKS ve Çözümlü kitapçık (sıfır) 12 TL (SATILDI)
    Celal Aydın Karmaşık Sayılar ÇKS ve Çözümlü kitapçık (sıfır) 8 TL (SATILDI)
    Celal Aydın Logaritma ÇKS (sıfır) 3 TL (SATILDI)
    Celal Aydın Olasılık Kombinasyon Permütaston ÇKS (sıfır) 3 TL (SATILDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktrkylmz -- 18 Haziran 2013; 0:18:55 >

• 9-10-11-Ygs Lys kitapları satılık. Link:https://picasaweb.google.com/114394948092705132652/2ElSatLK91011YgsLysKitaplar Fiyatlarda anlaşılır.Toplu alımda uygun fiyat olur..

Satış iptal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyalee -- 17 Haziran 2013; 20:24:18 >
  • Zaman gazetesiyle dagıtılan zaman denemelerinden elimde 15 tane var hepsi boş
    FİYAT KARGO DAHİL 30 TL

Karekök Matematik 0 Konu anlatımlı kitap (Mat 1'i kötü olanlara önerebilirim temelden anlatan bi kitap,toplamda 500 sayfa 50.sayfaya kadar çözülmüş)
    FİYAT KARGO DAHİL 10TL

Sınav dershanesi Tarih-Cografya-Felsefe- Türkçe-Matematik-Geometri soru bankaları (matematik kitabından 1 konu çözülmüş türkçedende 5 test çözülmüş öbürleri temiz)
    FİYAT KARGO DAHİL 25 TL

Fem yayınlar Matematik 1 simetri konu anlatımlı toplamda 3 kitap hiç kullanılmadı
    FİYAT KARGO DAHİL 20 TL

Esen yayınları Edebiyat konu anlatımlı kitap ve Roman özetleri cep kitapçığı(piyasada ikisi 40 TL üste bide kargosu var)
    FİYAT KARGO DAHİL 35 TL

Karekök son 25 yıl çıkmış soruları ve çözümlü cevapları toplam 5 kitap (Matematik-Geometri-Coğrafya-Tarih-Türkçe,Edebiyat)

FİYAT KARGO DAHİL 25 TL

Sınav dershanesi ve Fem mat 2 soru bankaları bomboş
    FİYAT KARGO DAHİL 15TL

YENİ KİTAPLAR EKLENECEK

satış ptt hesabıma havale sonra kargo şeklinde.(kapıda ödemede yapardım ama çoluk çocuk zihniyeti sipariş veriyo kargo ücreti ödemekten bıktım)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zafer Yayınları- Lys Analitik Geometri Konu Anlatımlı (Sıfır)
    Zafer Yayınları- Ygs Matematik Soru Bankası (Sıfır)
    Güvender Yayınları- Lys Matematik Konu Anlatım Seti 3 Kitap Cd'li (üç kitap, çözülü birkaç test dışında temiz, çiziksiz)
    Palme Yayınları- Lys Matematik Soru Bankası seti 2 kitap (1-2 test dışında sıfır, çiziksiz)
    Fem Yayınları Ygs Geometri İlk adım soru bankası (ilk test dışında sıfır, çiziksiz)
    Kulvar Yayınları- Ygs Matematik çözümlü soru bankası (Birkaç test dışında sıfır, çiziksiz)
    Güvender Yayınları- Ygs Kolay Geometri Konu Anlatımlı (Sıfır)
    Güvender Yayınları- Lys Matematik 21*50 denemeleri (İlk deneme dışında sıfır)
    Güvender Yayınları- Son 23 Yılın Lys Matematik soruları (Sıfır)

Fiyat 30 lira, son fiyattır. Tek tek satış yoktur. Önce ödeme, aynı gün kargo şeklinde alışveriş yapılır. Kargo alıcıya aittir. Kapıda ödeme tercih etmiyorum, ptt kargo ile hesaplı gönderilir.

SATILMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blnmynx -- 21 Haziran 2013; 17:38:11 >

• Aşağıda gördüğünüz finalın 2013 basımlı dergileri dir ygs 1. ve 2. sayının dergisinde sadece 2 3 sayfa soru testi çözülmüş geri kalan tüm ygs lys sıfır ve boştur.
    üzerinde verilecek bazı ekleri ve kitaplar
    son 10 yılın cıkmış soruları ve çözümleri 2012 soruları dahil (tüm dersler) sıfır
    Ygs fen bilimleri soru bankası (fizik-kimya biyoloji) sıfır
    Ygs ortak alan ödev çalışmaları (1.3.5) Lys 1.5 (sıfır)
    2 adet bio ve geo hedef testleri (40 yaprak) sıfır
    dergilerin bazı sayıları yerine kitap deneme falan verilmiş eksiklik yok yani o verilen denemeler falan dergilerin arasında 5 6 lys 2 tane ygs var

Dergilerde konuyu cok güzel özetlemiş ve her konun ardından 2 3 sayfalık soru testi verilmiş böylece öğrendiklerinizi soru üzerinde değerlendirebilirsiniz ygs lys yeni çalışanlar için güzel bi set (piyasa değer 300-400tl dir) (FİYAT =>150 tl ve KARGODA BENDEN)
    -------------------------------------------------------------------------------------

LYS SAYISAL SORU BAKASI SETİ 2013 (FİNAL BU SERİSİNİN SORULARI KALİTELİ, KULLANANLAR BİLİR.)
    FİYAT 50 TL (SIFIR) (KARGOSU BANA AİTSE 55 TL OLUR KARGO ÜÇRETİ 7 TL FALAN TUTAR)

HEM YGS DEN HEMDE LYS DEN ÇALIŞACAM DİYORSANIZ BU SET İDEALDİR (SIFIR)
    FİYAT 55 TL KARGO BENDEN

SADECE YGS ÇALIŞACAM DİYENLER İÇİN (sıfır)
    MAT,GEO,TÜRKÇE FEN BİLİMLERİ (FZK,KMY.BİO) SORU BANKASI (SIFIR)
    FİYAT 40TL KARGO BENDEN
    YGS SORU BANKASI (sıfır)
    FİYAT 20 TL
    KONU ANLATIM KİTAPLARI (SET) SIFIRA YAKIN COK AZ KULLANILMIŞ BAZILARI
    FİYAT 70 TL BU SETTE KARGO ALICIYA AİT...
    YGS DENEMELERİ AZ KULLANILMIŞTIR
    FİYAT 20 TL KARGO BENDEN

BELİRTİĞİM SETLERİ ALAN ARKADAŞLARA HEDİYEM DE VAR
    60 YAKIN LYS DENELERİ VAR 10 DENEME VERİP ALTA GÖRÜLEN İSTEDİĞİ KİTABI VERECEM

.--------------------------------------------...-----------------------------------------------------------------------
    DERGİ SETİNİ YADA DİĞER SETLERDEN 2 TANE ALANA BU FEM SİMETRİ FİZİĞİ ÜSTÜNE HEDİYE VERECEM.
    2 TANE ELİMDE VARDI DİĞERİNİ KULLANDIM BUNUN KAPAĞINI BİLE AÇMADIM SIFIR PİYASA DEĞERİ 25TL.
    .....................................................................................................................................................
    Gercektende durumu cidden iyi olmayanlara yardımcı olurum. (halden anlarım)
    not: Yalandan aile durumu iyi değil diyorsanız işlhh gercektende o duruma düşersiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf.33 -- 19 Haziran 2013; 1:59:35 >

• ilgilenler özelden msj atsın.
  • Arkadaşlar 2013 yılının Fem setlerini satan varsa benimle irtibata geçebilir..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.