Şimdi Ara

Kitap okuma alışkanlığı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben kitap okumaya başlayalı iki buçuk ay falan oluyor. Beğendiğim kitapları bir solukta okuyup bitirebiliyorum. Bazende beğensem bile zulüm gibi geliyor. Sayfaları böle böle okuyorum. Mesela sabah 20-25 okuyorum akşam 30 sayfa okuyorum. Sanki alışamadım gibi geliyor. Nasıl daha çok alışabilirim? Alışkanlık kazandıracak kitap önerileriniz var mıdır? Kitap okumanın iyi birşey olduğunun farkına geç vardım o yüzden birazcık alışkanlık edinmişken bırakmakta istemiyorum.

• Hocam bende senle aynı durumdayım. Kesinlikle okumadiysan çavdar tarlasında çocuklar ve fareler ve insanları oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDoctorM D kullanıcısına yanıt
    Çavdar Tarlasında Çocukları görmüştüm metak uyandırmıştı.

• SinValor1005 kullanıcısına yanıt
    eskiden bende pek kitap okumazdım ta ki turgenyev in 'ilk aşk' kitabını okuyana kadar bence sen çok çok seveceğin bir kitaba denk gelmemişsin henüz bu kitap benim için dönüm noktası gibi bir şey oldu şimdi yıllardır çok kitap okurum çok da severim okumayı bence kitap seçiminde biraz daha titiz olmalısın öyle zorlayarak okuduğun kitaptan zevk almazsın ne tür kitaplar okumayı seviyorsan eğer kendine en uygun olanı seçip onunla başlaman gerek 😉

• mgdn kullanıcısına yanıt
    Hocam benim birazda sıkıntım bu. Onediodan falan listelere bakıyorum o siteden okuduklarımı genelde beğendim. Kendi merakla okuduklarım biraz tırışka çıktı :) Kitap seçememe hastalığım var :)
    ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun onu da mesajına ekle bence ona göre öneri alman gerek yoksa insanların önerdiği kitaplarda sana sıkıcı gelebilir
  • mgdn kullanıcısına yanıt
    Mesela Kürk Mantolu Madonnayı çok beğenmiştim. İlk merakla okudum. Ondan sonra Sabahattin Alinin tüm kitaplarını okudum. Hepsinide beğendim. Benzeri kitap aradım. Aylak Adamı okudum mesela o baymıştı. Daha birçok yabancı kitap okudum. Çok beğendiğim var az beğenmediğim var ama bakıyorum kitabın yorumlarına taparcasına sevilen kitaptan en ufak haz almıyorum. Son zamanlarda olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinValor1005 -- 10 Ekim 2016; 19:26:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap-Deneme tutarsızlığı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tabi şimdi Sabahattin Ali ile kıyaslamıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben son üç aydır wattpad de çok zaman geçiriyorum hatta kendim de bir şeyler yazmaya başladım bir sürü de hikaye okuyorum orada. çok güzeller olduğu gibi çok saçma şeyler de var ama belki bakarsan okuyacağın şeyler bulursun. hem telefondan falan da bakabileceğin için her zaman elinin altında okuyacak bir şeyler olması güzel oluyor. Bakabilirsin bence sonuçta kaybedecek bir şeyin yok kategorilere ayrılmış bir sürü hikaye var illa ki içlerinden seveceğin çıkar.
  • Biraz Uyusam Düzelirim kitabi sürükleyicidir onu tavsiye edebilirim... Kral Kaybederse - Gülseren Budayicioglu da ayni sekilde sürükleyici.. Cennetin Rengi - E.V Mitchell oldukca Sürükleyici..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.