Şimdi Ara

Kitap okuma alışkanlığını nasıl kazanabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de hiç kitap okuyamam Odaklanamıyorum Ciddiye alamıyorum Sanırım kitabı aşırı sevmem beğenmem gerekiyo okuyabişmek için En son Sherlock Holmes serisini içine düşe düşe okumuştum Telrar tekrar Ama bu bile kitap okumayı sevdirmedi bana Kitap okuma alışkanlığı değil yalnızca Sherlock Holmes hayranlığıymış Başka aynı türde kitapları bile okuyamadım sonra Ama sen de oku Sherlock'u :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

Ben de hiç kitap okuyamam Odaklanamıyorum Ciddiye alamıyorum Sanırım kitabı aşırı sevmem beğenmem gerekiyo okuyabişmek için En son Sherlock Holmes serisini içine düşe düşe okumuştum Telrar tekrar Ama bu bile kitap okumayı sevdirmedi bana Kitap okuma alışkanlığı değil yalnızca Sherlock Holmes hayranlığıymış Başka aynı türde kitapları bile okuyamadım sonra Ama sen de oku Sherlock'u :)

Aklımın bir köşesine yazdım. Teşekkürler
  • Polisiye olarak

kızıl nehirler, siyah kan : jean christophe grange ( polisiye 1.si )

cerrah : tess gerritsen ( bu kadın harika, eğer bağımlısı olursan tüm paranı bu kadına yatırıyosun. ayrıca sanırım doktor olmayı düşünüyosun. kitabın yazarı bi doktor, kitapta heyecanlı sahneler ver 3 kere falan ameliyathaneye girdim :D )

Macera olarak

melekler ve şeytanlar, dijital kale : dan brown ( beğenmeme gibi bi ihtimalin yok o kadar heyecanlı ki sabahın 5inde kalktim ve kitabı okudum:) )

açlık oyunları, ateşi yakalamak, alaycı kuş : suzanne collins ( filmini muhtemelen izlemişsindir ama kitapları ayrı bi heyecanlı, bu kitapla kitap sevgisi kazanabilirsin:) )

ayrıca ejderha dövmeli kız : stieg larsson ( bu biraz sıkıcı gelebilir ama bu kitap da bi harika )

olasılıksız, sherlock holmes denmiş ama onlar bu kitaplara göre bence daha sıkıcı. olasılıksız güzeldi tamam da o kitapta sıkıldığımı hatırlıyorum ayrıca sherlock çok kısa hikayeler var roman gibi değil yani oturup bitirilmiyo. canın sıkılınca geceleri bi-iki hikaye şeklinde ilerleyebilirsin ancak :)

ama önceliği söylediklerime ver :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bokdoktoru -- 20 Ağustos 2013; 4:34:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bokdoktoru

Polisiye olarak

kızıl nehirler, siyah kan : jean christophe grange ( polisiye 1.si )

cerrah : tess gerritsen ( bu kadın harika, eğer bağımlısı olursan tüm paranı bu kadına yatırıyosun. ayrıca sanırım doktor olmayı düşünüyosun. kitabın yazarı bi doktor, kitapta heyecanlı sahneler ver 3 kere falan ameliyathaneye girdim :D )

Macera olarak

melekler ve şeytanlar, dijital kale : dan brown ( beğenmeme gibi bi ihtimalin yok o kadar heyecanlı ki sabahın 5inde kalktim ve kitabı okudum:) )

açlık oyunları, ateşi yakalamak, alaycı kuş : suzanne collins ( filmini muhtemelen izlemişsindir ama kitapları ayrı bi heyecanlı, bu kitapla kitap sevgisi kazanabilirsin:) )

ayrıca ejderha dövmeli kız : stieg larsson ( bu biraz sıkıcı gelebilir ama bu kitap da bi harika )

olasılıksız, sherlock holmes denmiş ama onlar bu kitaplara göre bence daha sıkıcı. olasılıksız güzeldi tamam da o kitapta sıkıldığımı hatırlıyorum ayrıca sherlock çok kısa hikayeler var roman gibi değil yani oturup bitirilmiyo. canın sıkılınca geceleri bi-iki hikaye şeklinde ilerleyebilirsin ancak :)

ama önceliği söylediklerime ver :)

Teşekkürler :) Şu anda elimde 'bilinmeyen-joshua ferris' var. Bu biterse veya beğenmezsem dediklerinden birini alacağım inşallah. Tekrar teşekkürler kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.