Bende sizin gibiyim bi hevesle çok okuyorum sonra bi bakmışım bırakmışım okumayı galiba hiç alışkanlık haline getiremeyeceğim. :) |
Kitap Okumaya Özendirme Konusu (4. sayfa)
-
-
Yine ara vermiş durumdayım uzun süredir. Her gün okuyayım diyorum ama bir süre sonra kopuyorum, olmuyor. Düzene oturtamadım bi türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Olay örgüsü çok heyacanlı olan (Genelde Polisiye, gizem, macera kitapları.) kitapları okuyun. Bazı kitaplar var hocam, okumaya başlar başlamaz bir sonra ki sayfada ne olacak diye o kadar çok merak ediyorsun ki o an sana birisi seslense bile duymuyorsun. Çünkü kitabın içine öyle bir girmiş oluyorsun ki, dışarı ile iletişimin kesilmiş oluyor.
-
Teşekkür ederim tavsiye için, ancak çok fazla kurgu kitap okumamaya özen gösteriyorum. Yani bir kurgu okuduysam peşinden bilimsel, ekonomik, siyasi, tarihi yani bana bir şeyler katacak, yeni şeyler öğreneceğim bir kitap tercih ediyorum. Hatta çapraz okuma yapıyorum, bazen 2-3 kitabı aynı anda götürüyorum. Ama işte problem devamlılığı sağlamakta. İpin ucu bir kere kaçtı mı toparlaması da zor oluyor.
-
Hocam açıkcası şöyle bir şey var. Her ne kadar kendimi geliştirmek için bilimsel makaleler okuyacağım desenizde, merakınız olsada bir olay örgüsü olmadığı için kitabı okurken seni içine çekemiyor.
-
Evet maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X