Şimdi Ara

Kitap Önerisi(Okuma Kitabi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rotasız Seyyah Mehmet Genç

Ya Tahammül Ya Sefer Mustafa Kutlu

Drina Köprüsü İvo Andriç

Dünyanın İlk Günü Beyazıd Akman

Hocam bunları kesin okuyun çok güzel kitaplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostoyevski - Karamazov Kardeşler
    Tavsiye ederim, bu aralar tekrar okuyorum kitabı, güzeldir.

Bu arada evrim dogmatik bir şey değil, inanç meselesine dönüştürmemek lazım. Dinden söz etmiyoruz sonuçta, bilimden söz ediyoruz. O yüzden evrime inanmıyorum ifadesi yanlış bir ifade.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    anlatım şekli değilde içeriği çok iyi sonuna kadar okuyun derim lenin stalin severlere gelsin
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    yaw coluk cocuk kıtabı yaw bşvr sen kotu cocuk oku o cok gzl bir kitap lenin stalin yazarın ismi galiba daha da okumam lenin stalini on yasındaki kuzenime verim o oksun
  • JeffLoomis kullanıcısına yanıt
    Çocuk Kitaplarında da belirli bir ideoloji yansıtılabilir...bir fabl sonuçta evet çocuklara uygun esasen ama zaten ince bir kitap hayvan Çiftliği...2 saatini almaz okunmalı bence...küçük kara balık gibi küçük prens gibi...

1984 george Orwell(Kara distopya)

Mülksüzler Ursula k le Guin(distopya)

Aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık mehmed uzun(Türk bir asker ile kürt kıza duyduğu ilgi ve kimlik arayışı)

Genç werther in acıları(aşk acısı çeken adamın mektupları ve intihara sürüklenişi)

Karamazov kardeşler(bir ailenin entrikaları)

Harald braem gılgamış

Âmin Maalouf Semerkant

Özgürlük yolları serisi(bir bireyin çöküşünün her anı)

Dante ilahi komedya(cennet cehennem Araf)

Aklıma gelenler bunlar şimdilik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinsiyetsizkedi -- 3 Temmuz 2017; 12:45:59 >
  • yeraltından notlar-dosto.
  • Hüseyin Nihal Atsız'ın tüm kitapları

• merhaba. icerik de demissin ama kimse soz etmemis, herkes masallah ezberden

zorba, nikos kazancakis. hos kitap. guzel toplum elestirisi yapar, tasvirler ince incedir. zorba ismindeki makedon, yasamayi, yasami, sirtakiyi, kadinlari seven bir ihtiyarin kulturlu, pasifist, kagit faresi bir beyefendi ile tanisip is kurmasi anlatilir. diyaloglarini arada acip okurum. yakin coğrafyalar. insanları, koyleri, kavgaları bize benzer.

bi de yukarida evrim tartismasi donmus. simdi bestseller "hayvanlardan tanrılara sapiens abi okuyun yhaa" desem taslanirim gibime geliyor. o yüzden demiycem :D

• Murat Menteş tüm kitapları zaten roman olarak 3 tane var hepsini alın okuyun.Kafa dağıtmak için birebirdir.Farklı bir dünyaya götürür sizi.
    İyi okumalar.
    Umarım okuma kitapları test kitaplarından daha fazla satılır ülkemde.O günlerin gelmesi dileğiyle.
  • Maksim Gorki
    *Çocukluğum *Ekmeğimi Kazanırken *Benim üniversitelerim (otobiyografi,insanlığı anlatıyor.)
  • kör saatçi

tüfek mikrop ve çelik

• Sunay akının tüm kitapları

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam
  • Paulo Coelho çöp? Emin olun sizin edebiyat zevkiniz kadar çöp olamaz. Bence bir yazarı çöp diye nitelendirmeden önce popüler kültüre ayak diretip sadece Simyacı'yı değil de tüm kitaplarını okumanız gerekir. Şayet okuduysanız bile bu bir yazarı çöp olarak nitelendirme hakkını size vermez.

• Herkes aynı kitapları tekrar tekrar yazmış, ülkenin kültür seviyesi bu işte...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sapiens'i okuyun. Her sayfadan sonra sonra kültür seviyeniz artıyor.
  • Vadideki Zambak - Balzac ( Kitapta gereksiz tasvirler fazla ama daha ince şekilde satılanları var ince olanlarını tavsiye ederim ben 408 sayfalık aldım pişmanım demeyeyim de gereksiz tasvirler var biraz boğuyor)

Çalıkuşu- Reşat Nuri ( Lise 1 de okumuştum güzeldi baya)

Olasılıksız-Adam Fawer (Beğendiğim bir kitap her bölümü ayrı ayrı güzel)

Nutuk- Mustafa Kemal Atatürk (Okuyacağım kitaplar listesinde ilk sıralarda herkes kesinlikle okusun ben baya geç kaldım)

Elif Şafak-Araf (Özetini okumuştum konusunu beğendim tavsiye ederim diyemiyorum ama kitabın konusu gayet güzel bence)

İnce Memed -Yaşar Kemal

Ana-Maksim Gorki ( Bir adamın düzene karşı çıkışını anlatıyor)

Okuduklarım vardı ya hiç aklıma gelmiyor şu an aklıma gelince yazacağım

• dzn D kullanıcısına yanıt
    Nutuk kişileri bilmiyorsan biliyorsan bile çoooooooooooooook sıkıcı bir kitap. Zaten kitap bile dğeil söylev. Atatürk'ün meclis konuşmaları. Kişileri tam anlamıyla biliyorsan okunabilir de bilmiyorsan ben dayanamadım. Öyle tarihi roman gibi başlayıp okumak zor bence çoğu kişiye.

Ana maksim Gorki'yi şuan okuyorum Açık ve sade okunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 4 Temmuz 2017; 3:3:22 >
  • Dokuzuncu hariciye koğuşu ve ben bir ağacım'ı alıp okuyacağım, editlerim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.