Şimdi Ara

kitap serisi önerileriniz var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam . Araştırdım biraz konusu itibariyle gerçekten ilginç bir seri yazdım listeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladın sanırım kitap okumaya yoksa bilmediğin bi seri olmaz kolay kolay. Zaman çarkı uzun ve olaylar yavaş geliştiği için sıkabilir.

• DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    Kitap serilerini fazla okumadım hocam . Yoksa kitap okumayı severim

bu arada Zaman Çarkı hakkında görüşünüz için teşekkür ederim . Gerçekten uzun bir seri .

• ''Buz Ve Ateşin Şarkısı'' serisine bakmalısın kesinlikle
  • Gnin Elli Tonu
  • Lisedeyken "Belgariad" ve "Malloryon" isimli, birbirinin devamı olan iki kitap serisini okumuştum. İki seri de 5'er kitaptan oluşuyor. Tavsiye ederim.
  • Maxime Chattam-Bir Başka Dünya Serisi Türkiye'de 1 kitabı basılmış 5 kitaplık seri.
  • Kane gunceleri konusu tanrilar yari tanrilar flan var rick riordon yazdi seri devam ediyor pery jackson gibi :D ama sana stephen kingin kitaplarini okumani tavsiye ederim medyum iyi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BReaking BAd- kullanıcısına yanıt
    Okudum hocam o seriyi.
  • SESSİZ_DÜNYA kullanıcısına yanıt
    o tarz kitaplarla aram yok hocam
  • Bruce-Wayne kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam . Gayet güzel serilere benziyorlar hem bu tarz kitapları da okumayı sevmişimdir.
  • Tavsiye için teşekkürler hocam. Macera-korku kitaplarını şuana kadar hiç okumadım ama her zaman okumayı istemişimdir . Bu kitapla güzel bir başlangıç yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hodor...

Kane gunceleri konusu tanrilar yari tanrilar flan var rick riordon yazdi seri devam ediyor pery jackson gibi :D ama sana stephen kingin kitaplarini okumani tavsiye ederim medyum iyi :D

Percy Jackson serisini okumuştum ve çok sevmiştim . Tekrar onun gibi bir seriye başlamak kulağa hoş geliyor . Teşekkürler hocam. Ve ayrıca ben de düşünüyordum zaten Stephen King 'i okumaya başlamayı. Tavsiyenizle açılışı yaparım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boridhren

ön yargılı olma acayip dramatik bir seri ama tabi tercih senin benden öneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SESSİZ_DÜNYA

quote:

ön yargılı olma acayip dramatik bir seri ama tabi tercih senin benden öneri

Peki hocam . Teşekkürler

• Hocam Beyazıt Akman'ın 2 kitabı var Dünyanın İlk Günü ve Son Seferad, hocam gerçekten kitap mı okuyorum film mi izliyorum anlayamadım, şiddetle tavsiye ederim, mükemmel yazmış bence
  • Hocam öneriniz için teşekkür ederim . Araştırdım söylediğiniz kitapları ,çok ilgi çekici buldum . Listeme yazdım 2 sini

• quote:

Hocam öneriniz için teşekkür ederim . Araştırdım söylediğiniz kitapları ,çok ilgi çekici buldum . Listeme yazdım 2 sini

Ne demek... Kitap konusunda bir faydamız olsun yeter ki :) İNŞALLAH beğenirsiniz okuyunca
  • Sherlock Holmes

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacey01

quote:

Hocam öneriniz için teşekkür ederim . Araştırdım söylediğiniz kitapları ,çok ilgi çekici buldum . Listeme yazdım 2 sini

Ne demek... Kitap konusunda bir faydamız olsun yeter ki :) İNŞALLAH beğenirsiniz okuyunca

Tekrar teşekkürler hocam .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.