Şimdi Ara

Kitap Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben tavsiye olarak TM'ye geçin derim lise başında bölüm olarak ne seçmişseniz o daha faydalı olacaktır. Türkçe Sosyal kolaydır. Sadece yorum gücü gerekir. Matematik için ant 1 ant 2'den başlayın. Birde ne istiyorsunuz, bu soruyu muhakkak sorun sonrasında hangi derse ağırlık vermelisiniz onu çözümlersiniz. Mesela bana tm3 puanı lazım o yüzden geo üstünde çok durmadan mat1 çalışıyorum, sonra hemen mat-2 çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madamironi

Ben tavsiye olarak TM'ye geçin derim lise başında bölüm olarak ne seçmişseniz o daha faydalı olacaktır. Türkçe Sosyal kolaydır. Sadece yorum gücü gerekir. Matematik için ant 1 ant 2'den başlayın. Birde ne istiyorsunuz, bu soruyu muhakkak sorun sonrasında hangi derse ağırlık vermelisiniz onu çözümlersiniz. Mesela bana tm3 puanı lazım o yüzden geo üstünde çok durmadan mat1 çalışıyorum, sonra hemen mat-2 çalışacağım.

lisede meslek olduğundan sayısal olarak gözüküyoruz ama sayısal ders görmediğimiz için sıkıntı
    matematik içinde ant mat 1 bitirdim 2. kitapdan çözmüyorum onun yerın 40 seansda kolay matematik aldım onu çözüyorum sosyalım tek coğrafya sıkıntı konu unuttuğumdan tarihim iyidir
    bilgisayar mühendisliği istıyodum mtok veya normal ama fen kötü alınca tm yi düşünüyorum

• Sidewinder14 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bence TM düşünebilirsiniz ama eğer gerçekten diğer bölüm düşünüyorsanız daha fazla çalışmanız lazım. Coğrafya halledilir bir ders ben bu sene öğrenmeye başladım. Bir kitap belirleyin simetri vs. oradan azar azar gidin. Mat-1 halledelirse mat-2 de halledilir. Soru çöze çöze gidilmeli. Onun dışında biraz uykudan, biraz yemekten, biraz dışarı hayattan soyutlanmalı bu sene.
  • haklısın içimde birde tarih arkeoloji yle alakalı bilimlere sevgim var onları da düşünmüyo değilim ama bakalım hayırlısı asosyal olmamız lazım bu sene
  • Sidewinder14 kullanıcısına yanıt
    Neyi seviyorsanız onu yapın derim. Hayırlısı diyelim. Bu sene biraz bazı şeylerden feragat etmek gerek.
  • madamironi kullanıcısına yanıt
    Bende seninle Aynı durumdayım. Hedefim Hukuk. Antrenmanlarla matematik1 bitti. 2.ye başladım elimde Güvender'in ve simetrinin 3 kitabı var. Fakat antrenmanların daha cok başındayım.Geometriyede sıfırdan yeni başlayacağım. Ne diyorsunuz yetiştirebilirmiyim? Iletişim halinde olursak cok sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosmesguliyet kullanıcısına yanıt
    Ant 1 benimde bitti. Ant 2'den devam edip sonra Karekök 1 ve 2'yi bitirelim. Sonrasında bence direk LYS ağırlıklı çalışalım. Geometri için Karekök diyorlar, sizde bir bakın isterseniz. Yetiştiririz, inanırsak elbet! :) İletişim halinde olalım muhakkak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sidewinder14

haklısın içimde birde tarih arkeoloji yle alakalı bilimlere sevgim var onları da düşünmüyo değilim ama bakalım hayırlısı asosyal olmamız lazım bu sene

hocam tarih vs. bunlar geri planda dursun.Önce bilg. müh. yada hedefiniz neyse onu kazanın sonra bunları(tarih,arkeoloji vs.) yandal olarak alabilirsiniz.
  • Bence ne istiyorsa onu yapmalı. Tarih istiyorsa tarih okumalı. Mühendislik istiyorsa da onun için çabalamalı. Eğer Müh. geçici bir istek ise tarihi yan dal olarak almamalı.
  • bilgisayar okuduğum için lisede kodlara karşı ayrı sempatim var :) bu yüzden yazılım veya pc mühendisliği istiyorum ama sorun şu ki fen 0 mat 0 seviyem bu kadar kötü durumdayım, ant 1 bitti 40 seansda kolay matematik aldım ondan devam ediyorum ama feni nasıl halletcem bilemiyorum :( birde aynen iletişim halinde olalım pm atabilirsinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sidewinder14 -- 10 Kasım 2014; 20:31:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.