Şimdi Ara

kitap Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben javaya başlamak istiyorum programlama konusunda temelim var c++, c# ta orta düzeydeyim. javaya yeni başlayacağım ve java benim için çok önemli, bana en temel konularından en basit yerlerinden en karışık, yerine kadar yani javanın ıcığını cıcığını öğretebilecek bir türkçe kaynak lazım. bu kitap olabilir, video eğitim seti olabilir. bilginiz varsa lütfen paylaşın. teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: metuzo

arkadaşlar ben javaya başlamak istiyorum programlama konusunda temelim var c++, c# ta orta düzeydeyim. javaya yeni başlayacağım ve java benim için çok önemli, bana en temel konularından en basit yerlerinden en karışık, yerine kadar yani javanın ıcığını cıcığını öğretebilecek bir türkçe kaynak lazım. bu kitap olabilir, video eğitim seti olabilir. bilginiz varsa lütfen paylaşın. teşekkürler

Herbert Schildt'in kitabı iyidir. Bende almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

arkadaşlar ben javaya başlamak istiyorum programlama konusunda temelim var c++, c# ta orta düzeydeyim. javaya yeni başlayacağım ve java benim için çok önemli, bana en temel konularından en basit yerlerinden en karışık, yerine kadar yani javanın ıcığını cıcığını öğretebilecek bir türkçe kaynak lazım. bu kitap olabilir, video eğitim seti olabilir. bilginiz varsa lütfen paylaşın. teşekkürler

Teşekkürler o kitabi birkac kisiden daha duydum alacagim galiba, iceregi nasil konsol mu agirlikli yoksa form uygulamalari mi bir bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Teşekkürler o kitabi birkac kisiden daha duydum alacagim galiba, iceregi nasil konsol mu agirlikli yoksa form uygulamalari mi bir bilginiz var mi

Bir bilgim yok. Genellikle ana mantigini anlatir bence. Form icin internette te sorununu bulabilirsin.

• Genelde konsol ağırlıklı olur o tip kitaplar. Ama Formlara da rahatlıkla uygulanabilir. Kitaplar internet ortamında Pdf ve Djvu formatında da bulunabiliyor. İyice bakının derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Genelde konsol ağırlıklı olur o tip kitaplar. Ama Formlara da rahatlıkla uygulanabilir. Kitaplar internet ortamında Pdf ve Djvu formatında da bulunabiliyor. İyice bakının derim

internetteki e bookların %99 ingilizce malesef. herbert schildt'in kitabının türkçe pdf ni bulamadım malesef bulsam süper olacaktı
  • Türkçe kaynak maalesef büyük sıkıntı, yazılıma yeni başlayan arkadaşlar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Genelde konsol ağırlıklı olur o tip kitaplar. Ama Formlara da rahatlıkla uygulanabilir. Kitaplar internet ortamında Pdf ve Djvu formatında da bulunabiliyor. İyice bakının derim

internetteki e bookların %99 ingilizce malesef. herbert schildt'in kitabının türkçe pdf ni bulamadım malesef bulsam süper olacaktı

zaten booklar ingilizce, kitaplar türkçe olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

quote:

zaten booklar ingilizce, kitaplar türkçe olur

O zaman bildigin bir kitap var demek ki, link atta herkes faydalansin

• Oracle 'ın web sitesi DOC olarak ararsanır bulursunuz

Kolay gelsin
  • İlla Türkçe kaynak arıyorsan Altuğ Bilgin ALTINTAŞ'ın "JAVA Progamlama Dili Yazılım Tasarımı" kitabını öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.