Şimdi Ara

Kitap tavsiye Sözel için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sözel mezunu olan bir kişi olarak bu sene yeniden gireceğim hedef 50k geçen sene hiç calismadan ilk 100k icinde idim sıkı çalişmayla yapabilirim gibi geliyor sizden istediğim benim uzak kaldiğim bu kitap ve yayincilik işlerinde bana tavsiyeler vermenizdir

Özellikle coğrafya dll anlatim ve edebiyat hakkinda tavsiyelerinize ihtiyacim var?hangi yayinlari almaliyim en iyi ve verimli şekilde çalismak icin?

Ayrica uguryayinlari hakkinda neler dusunuyorsunuz tesekkurler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak arkadaşım ben de sözelden bu sene türkçe öğretmenliğini kazandım. sana tavsiyem ilkin konuyu oku ardından test çöz o zamn sorular çok basit gelecektir. zamnala unutacaksın ama. bide her çalıştığın konunun özet olarak küçük kağıtlara yaz duvara yapıştır. müthiş faydası var. ben final yayaınları ile hazırlandım ama sana körfez fem bide final yayınlarını tavsiye ederim. ve de son 1 ay ve de son 1 hafta tüm çıkmış soruları çöz. farkı görünce inanamıcaksın zaten çünkü sordukları sorular gemiş yılların sorularına o kadar benziyor ki aaaa ben onu çözmüştüm diyorsun
  • Körfez,fem , final belli başli en iyileri, bunlari alicaz galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefin ne dostum?
    edebiyat için güvenderi (700 sayfalık) felsefe için salt soru çözmen yeter, basmakalıp bilgileri bilsen yeter, tarih için yetersiz kaldığın yerleri ezberleyip bol bol soru çözmen (sadece soru öncüllerinden bile bir dünya şey öğrenebilirsin) aynı şekilde dil bilgisi hariç türkçeden de bol soru ve coğrafya için ben de iyi bir kitap bulamamıştım diğer arkadaşlar tavsiye eder onu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guadalcanal

hedefin ne dostum?
    edebiyat için güvenderi (700 sayfalık) felsefe için salt soru çözmen yeter, basmakalıp bilgileri bilsen yeter, tarih için yetersiz kaldığın yerleri ezberleyip bol bol soru çözmen (sadece soru öncüllerinden bile bir dünya şey öğrenebilirsin) aynı şekilde dil bilgisi hariç türkçeden de bol soru ve coğrafya için ben de iyi bir kitap bulamamıştım diğer arkadaşlar tavsiye eder onu da.

Hedef ts1 50k gastronomi dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.