Bildirim
KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ] (124. sayfa)
Under Armour UA W Charged Rogue 4 Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXL68S8
3 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Arkadaslar bana acilen kitap tavsiyesi lazim cunku yarin merkeze gidecegim ilcede oturdugum icin elime firsat gececek oncelikle aradigim tarz:Siyasi olaylarin politik kurgu tarzina donusturulmesi yani sadece kisilerin ismi degistirelerek sanki hikaye gibi anca herseyin birebir gercekci olarak aktarilmasi ve surukleyici bir dile de olmasini istiyorum...
ve ya sizin tavsiyelerinizde olabilir tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ruhi mücerreti bekliyorum, var mı başka bekleyen -
quote:
Orijinalden alıntı: senselock99
Arkadaslar bana acilen kitap tavsiyesi lazim cunku yarin merkeze gidecegim ilcede oturdugum icin elime firsat gececek oncelikle aradigim tarz:Siyasi olaylarin politik kurgu tarzina donusturulmesi yani sadece kisilerin ismi degistirelerek sanki hikaye gibi anca herseyin birebir gercekci olarak aktarilmasi ve surukleyici bir dile de olmasini istiyorum...
Kırık Heykel aradığın kitap
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ProtonStark
dibe vurmayı anlatan bir kitap arıyorum.
Amok Koşucusu/Stefan Zweig
quote:
Orijinalden alıntı: aerodb1294
quote:
Evet tam aradigim kitap var mi baska tavsiyeniz benzer bu kitaplara??
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aerodb1294
quote:
Evet tam aradigim kitap var mi baska tavsiyeniz benzer bu kitaplara??
Metal Fırtına serisi var ama okumadım nasıldır bilmiyorum. Brad Meltzerin kitaplarına bakabilirsin bi araştır, tam istediğin tarz değil ama.
quote:
Zebercet
Merhaba,
Stoklarımız sık sık güncellenmektedir.Ara ara sitemizi kontrol edebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada.com
Müşteri Hizmetleri
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Zebercet
Merhaba,
Saygılarımızla,
Hepsiburada.com
Müşteri Hizmetleri
Çok beklersin. Aynısını İdefix bana yaptı. Hatta biz nereden bilelim yayın evi basarsa bizde de bulunur gibi bir şey demişlerdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Zebercet
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
quote:
Zebercet
Merhaba,
Saygılarımızla,
Hepsiburada.com
Müşteri Hizmetleri
Çok beklersin. Aynısını İdefix bana yaptı. Hatta biz nereden bilelim yayın evi basarsa bizde de bulunur gibi bir şey demişlerdi
Yo beklemem zaten bildiğin savuşturmuşlar
türk edebiyatı tavsiyesi ?? -
Alacakaranlık gibi güzel surukleyıcı serısı olan kıtap arıyorum acil
Yardım eden yokmu??
quote:
Orijinalden alıntı: W-Cat
Yardım eden yokmu??
Buz ve ateşin şarkısı, LOTR
ya da
Miras Serisi.
Tesekkur Ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: uGuR_OzTuRk
türk edebiyatı tavsiyesi ??
Anayurt Oteli. Eskici Dükkanı. -
Fantastik kitap serisi önerebilecek varmı ? Yüzüklerin efendisi ve KKG yi okudum. Beni alıp götürecek başından kalkamayacağım bir seri lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: DuŞ3Ş
Fantastik kitap serisi önerebilecek varmı ? Yüzüklerin efendisi ve KKG yi okudum. Beni alıp götürecek başından kalkamayacağım bir seri lazım
Çok fazla fantastik öğe barındırmasa da
Buz Ve Ateşin Şarkısı
John Katzenbach'ın yeni kitabı çevrilmiş.
John Katzenbach Profesör
Aklının sana oynadığı oyuna ne kadar direnebilirsin?
Psikoloji profesörü Adrian yakında hafızasını kaybedip öleceğini öğrenir. O an aklında tek bir düşünce vardır: Eve gidip hayatına kendi elleriyle son vermek. Ancak birkaç saat sonra yolda on altı yaşlarında sırt çantalı bir kız görür. Hemen ardından bir araç onu zorla alıkoyar ve gözden kaybolur. Profesör şaşkındır. Gördükleri bir illüzyon mudur yoksa gerçekten gözlerinin önünde bir kaçırılma olayı mı gerçekleşmiştir? Eğer öyleyse harekete geçmek zorundadır, zaten kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır.
Sayılı günleri kalmışken ve hafızası ona her an yeni oyunlar oynarken, labirentin içine sıkışmış bir fare gibi ondan yardım bekleyip beklemediğine bile emin olamadığı bu kızı kurtarmaya çalışmak ne kadar mantıklıydı? Hastalığı onun bu bulmacayı çözmesine yardım mı edecekti yoksa gördüğü halüsinasyonlar onu hiç planlamadığı bir sona mı götürecekti?
"Katzenbachın kurgu yeteneğine sahip çok az yazar var."
People
Sayfa Sayısı: 512
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Koridor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X