Şimdi Ara

Kitap Yazmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar yapıcı yorumlar gelmiş arkadaslardan ama hata sende birader yanlis yere soruyorsun. Bunlar birinde duyunca ya da bir yerde okuyunca sonuc verecek konular değil. Zaman ve emek işi yani ne kadar iyi olmak istiyorsan o kadar pismen gerekiyor. Ben de yazar olmak istiyorum ama daha y ye bile yaklasamadigima eminim. Bu konuda sana kitap önerebilirim. Zülfü Livaneli Edebiyat Mutluluktur. Izleyecegin yol az çok kafanda canlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap yazma yeteneği sonradan bol bol okuyarak kazanılır hangi konu hakkında yazacaksan bol bol okumalısın bu okumalar asla yetmemeli. Polisiye mi yazmak istiyorsun türk yabancı eline gelen tüm polisiyeleri bitirmelisin cümle dizilişlerini, kelime yapılarını, kurgu akışını vs. vs. hepsini iyice incelemelisin. Sürekli yazmalı ve kendini beğenmemelisin sürekli silmeli tekrar tekrar yazmalısın. "Roman yazmak" dile kolay ancak alt yapı ister, araştırma ister, inceleme ister ve en önemlisi zaman ister.
  • iyi kitabını yaz yayınla ve fiyatınıda 5 tl tutta herkes alsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

iyi kitabını yaz yayınla ve fiyatınıda 5 tl tutta herkes alsın :)

İmzana Baktımda Kemalist bir sosyalist gibisin bence ideolojı karmaşası yaşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

quote:

İmzana Baktımda Kemalist bir sosyalist gibisin bence ideolojı karmaşası yaşıyorsun

biraz daha açık olursan.tam anlayamadım.karmaşa yasamıyorum ben
  • quote:

quote:

quote:

biraz daha açık olursan.tam anlayamadım.karmaşa yasamıyorum ben

Sanki içinizde bir sostalist ruh var ama kemlizmle tezatlıga dusuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Tabiki yazmayacaksın ya da daha dogru bir tabirle yazamayacaksın. Yazarlık hadi yardım edinde bir kitap yazayım olarak yürümüyor. Senden yazar olmaz. Boşuna deneme.

sendende adam olmaz boşuna demedı deme kardeşim haberın olsun dıye soyluyorum kırmak ıiçin değil

Kitap yazip yayinlattiginda gel beni utandir. Ama soyliyim yazamayacaksin. Buna benzer konuyu acan ilk kisi degilsin, sonda olmicaksin ama hic biriniz kitap yazamayacaksiniz.

Alıntıları Göster
    Loser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.