Şimdi Ara

kitapbir.com güvenilir mi alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kitapbir.com güvenilir mi alışveriş yapan var mı ? Şuan 100 liralik kitap alışverişim olacak kitapyurdu dr seckin nadirkitap vs sitelerden epey ucuz gibi geldi. 120 lira yerine 100 lira tutacak bana. Ama iletişim numaralarını arıyorum açmıyorlar stoklarında var mı yok mu anlamadım çünkü. Neyse, ankaradaymış yerleri de galiba emin değilim. Evet bilgisi olan uyarısı olan alış verin yapan var mı ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kitapyurdu.com'da BKM Express ile öderseniz 20TL indirim var. Bence hiç bulaşmayın bilmediğiniz siteye.

http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=information/information&information_id=66

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yoğunluktan dolayı geri dönememişler 1-2 saat sonra dönüş yaptılar, gayet kibar ve yardımseverlerdi, ankara da olmaları da bence bir artıdır. Neyse, alışverişimi yaptım gayet memnun kaldım stokta olup olmadığını telefon ile kontrol ettirdim 15-20 dk sonra dönüt verdiler ben memnun kaldım haberiniz olsun.

dipce: bkm express vs işlere henüz bulaşmadım, kârlı olduğuna eminim ama ayda yılda bir ürün anca sipariş veriyorum. Bilgi için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pegem öabt kitabını birçok yerde arayıp bulamadım stoklarında var mı diye aradım kitapbir.com u stoklarımıza bakıp 10 dakika sonra dönelim dedi sonra arayıp evet elimizde var dediler sipariş verirseniz bugün kargoya verebiliriz dediler gerçekten de öyle oldu. Aynı gün kargoya verildi ve adım adım bilgilendirme mailleri geldi (temin ediliyor, paketleniyor, fatura kesildi, kargoye verildi gibi) ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım bir sorun çıkmadı sorunsuz geldi

tavsiye ederim
  • Sipariş verdiğim gün içerisinde kargoya verdiler. Oldukça hızlı ve güvenilirler.
  • ++++

Önce sipariş vermekte tereddüt ettim. Bu yüzden arama gereği duydum ve aradım. İyi ki de aramışım. Cevap veren biri çıkınca mutlu oldum. Sipariş etmek istediğim ürünleri ve aynı gün kargo yapabilir misiniz diye sordum. Olumlu yanıt alınca siparişi verdim. Fakat kargo yüzünden 1 gün sonra elime ulaştı. Ürünleri kontrol ettim hepsi de sağlam. Gayet memnun kaldım güvenilir bir yer tavsiye ederim.

Ayrıca tümwww.kitapbir.com çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, önemseyip ilgilenmeleri beni çok etkiledi doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.