Slmlar..2.el forumuna koymayı abes buldum buraya yazdım.. Elimde 13 adet kitap var(hepsi kardeşimin) ve bunları satmak istiyorum uygun bir fiyata Eski kitapçılar ölücülük yapıyor bildiğiniz gibi Meraklısı varsa hem alan sevinsin hemde biz sevinelim…
Stephen king kara kule serisi : 1.kara kule 2.çorak topraklar 3.hayaletler beldesi 4.3’ün çizgileri 5.büyücü ve cam küre
bu beş kitap az eski ama yırtık eksik sayfası falan yok aşağıdaki kitaplar ise agatha christieninki dışında yepisyeni
christian jacq ramses serisi: batı akasyası’nın altında ebu simbel’in kraliçesi kadeş savaşı
dennis shasha-dr.ecco’nun şaşırtıcı serüvenleri dennis shasha-bunu ancak dr.ecco çözer doğan cücelioğlu-savaşçı tavuk suyuna çorba:annelerin yüreğini ısıtacak öyküler agatha christie-briç masasında cinayet
toplam 13 kitap..kitapçılar son 17 veriyor.. herhangi bişeyle takasta olur aslında..kitap meraklısı varsa bi güzellik yapalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme