Bildirim
Kitaplığımın değerini söyleyebilecek biri var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İnsanın kendi yaptığı koleksiyonun değeri paha biçilemez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Garp the Fist
İnsanın kendi yaptığı koleksiyonun değeri paha biçilemez.
Doğru söylüyorsun satmak aklımın ucundan bile geçmiyor bir tanesini bile satmam sanırım. -
Ben bi ara bütün Tenten'leri eksiksiz biriktirmiştim. Sonra bir dostum hastaneye kaldırılınca ve uzunca da kalacağı anlaşılınca hepsini ona götürdüm. Dostum kurtuldu ama Tentenler sizlere ömür. O karmaşada bir daha göremedim; zaten de soramadım. Ama şunu söyliym: Her koleksiyon mutlaka bir işe yarıyor dostlar :)quote:
Orijinalden alıntı: Xgnn197quote:
Orijinalden alıntı: Garp the Fist
İnsanın kendi yaptığı koleksiyonun değeri paha biçilemez.
Doğru söylüyorsun satmak aklımın ucundan bile geçmiyor bir tanesini bile satmam sanırım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: general-net
Ben bi ara bütün Tenten'leri eksiksiz biriktirmiştim. Sonra bir dostum hastaneye kaldırılınca ve uzunca da kalacağı anlaşılınca hepsini ona götürdüm. Dostum kurtuldu ama Tentenler sizlere ömür. O karmaşada bir daha göremedim; zaten de soramadım. Ama şunu söyliym: Her koleksiyon mutlaka bir işe yarıyor dostlar :)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ağkafa. -- 28 Ağustos 2016; 0:03:46 > -
quote:
Ben bi ara bütün Tenten'leri eksiksiz biriktirmiştim. Sonra bir dostum hastaneye kaldırılınca ve uzunca da kalacağı anlaşılınca hepsini ona götürdüm. Dostum kurtuldu ama Tentenler sizlere ömür. O karmaşada bir daha göremedim; zaten de soramadım. Ama şunu söyliym: Her koleksiyon mutlaka bir işe yarıyor dostlar :)
Kız arkadaş açısından bakınca yarıyor -
Eskiler pul koleksiyonlarını gösterirmiş, bizim koleksiyon çizgiroman. Héhé.quote:
Kız arkadaş açısından bakınca yarıyor
Alıntıları Göster
-
Allahım,ss var diye girmiştimquote:
Eskiler pul koleksiyonlarını gösterirmiş, bizim koleksiyon çizgiroman. Héhé.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RadioheadTR
Allahım,ss var diye girmiştim
SS koysam görgüsüz gibi olmaz mı? -
Hocam değerini bilemem ama bende kitaplık oluşturmaya başladım sizinkinin fotoğrafını atar mısınız örnek olması için. -
Usta bu piyasadan anlarım,bana bir PM yolla açıklayayım sanaquote:
Orijinalden alıntı: NemanjaBjelica
Hocam değerini bilemem ama bende kitaplık oluşturmaya başladım sizinkinin fotoğrafını atar mısınız örnek olması için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.
Hocam değerini bilemem ama bende kitaplık oluşturmaya başladım sizinkinin fotoğrafını atar mısınız örnek olması için.
quote:
Orijinalden alıntı: yigitovski
Usta bu piyasadan anlarım,bana bir PM yolla açıklayayım sana
PM attım. -
ss var diye girdim bende valla atda bakakquote:
Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.
Hocam değerini bilemem ama bende kitaplık oluşturmaya başladım sizinkinin fotoğrafını atar mısınız örnek olması için.
quote:
Orijinalden alıntı: yigitovski
Usta bu piyasadan anlarım,bana bir PM yolla açıklayayım sana
PM attım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kakamilmil
ss var diye girdim bende valla atda bakak
Attım. -
Meraklandim simdi atar misin ss yi -
Manga karışık sanırım değerini bilmiyorum ama çok güzel bir koleksiyon :) -
quote:
Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme
Meraklandim simdi atar misin ss yi
Tamam geliyor.
quote:
Manga karışık sanırım değerini bilmiyorum ama çok güzel bir koleksiyon :)
Manga çok fazla yok gibi, teşekkür ederim. -
Bence konuya ss koy görgüsüzlük olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin bu arada konuya koymayacaksan bir pm bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme
Meraklandim simdi atar misin ss yi
Tamam geliyor.
quote:
Manga karışık sanırım değerini bilmiyorum ama çok güzel bir koleksiyon :)
Manga çok fazla yok gibi, teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: necdet33
Bence konuya ss koy görgüsüzlük olacağını düşünmüyorum ama sen bilirsin bu arada konuya koymayacaksan bir pm bekliyorum
PM attım dostum -
koleksiyonlar çok değerlidir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X