Şimdi Ara

Kitapseç rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reis Allah kurtarsın diyorum sana. Geçen sene bu zamanlarda bende sıparıs vermıstım benım sıparısı 20 gune ancak teslım ettiler her gun arıyordum 1 saat te telefonları dusmuyordu. Tövbe ettim bir daha ordan istemiyecem diye. N11 den felan ıstıyorum artık 3 5 lıra fazla olsun da başım agrımasın
  • bende ayın 23 ünde limit türkçe sipariş ettim kitapseçten. hala bekliyorum. bugün sabah kargo takibe bakıyım dedim. önceden görünen sipariş şimdi gözükmüyor.
    n11 hepsiburada biraz pahalı ama hız açısından oradan almak daha mantıklı.
  • Sayın Bakanlarım. Sayın Valim. Sayın Milletvekillerim. Sayın Forum Adminlerim ve Sevgili yks mağduru arkadaşlarım;

"etrafımda kitapçı yok, olsa da sana mı soracağım nereden alacağım? kimsin lan sen? kafana göre insanlara ne yapacaklarını söylüyorsun. istediğimi şikayet ederim, istediğimden memnun kaldığımı söylerim sana batan çıkan nedir? senin gibi adamların canı yanmasın diye açtık konuyu. bana ne faydası var yoksa."

şairimiz burada diyor ki ben bir mantık çerçevesinde bir temele dayanarak konuşmam. fiki dünyamda o an keyfim neye esmişse onu yazar onu çizerim. boş küme gibi düşünün söylediklerimi dikkate almayın çünkü ben bir mczupum

"iyilik sizin gibi adamlara fazla. gerçekten fazla, konu açıp uyarınca fanboy oluyoruz. sizin gibi insanlar nedeniyle insanlar forumdan soğuyor."

şair bu noktadan fanboyluğa biraz biraz da mesihliğe evriliyor. forumu okudum okudum kendisinden iyilik isteyen derman isteyen kimseyi göremedim ? mesih fanboyumuz niye bu kadar küsüşmüş hiçbir mana veremedim. forumdan falan da soğumuş oyuncaklarını alıp başka yerde oynamakla tehdit ediyor sanki hafiften de.

"seni kim satın aldıysa sahibine bu laflarımı aynen ilet. seni küçük klavye savaşcısı."

deşifre olan şair fanboy mesihimiz bu mısralarında bir nevi sağa sola b.k atmaya devam ederek bizlere yaşam tarzından örnekler ipuçları vermeye başlıyor ve klavyesinden istemsiz olarak kelimelere döküyor.

"adam gibi yazamayacak kadar, aşağılıksın. fikrine ilk ters düşüldüğü an hakaret edecek kadar aşağılıksın. niye çünkü elinde klavye karşında tanımadığın bir insan var. ucuna takmazsın tabii. reelde söyle lan birine bu lafları. senin fikrinin tersini söyleyen bir insana söyle bakalım. o pembe götüne ne sokuyorlar.burada bir "soytarı" var o da apaçık ortada. insanların ne olduğunu bilmeden "yaftalayan" işe yaramaz embesil. "fanboy"muş" "

serengeti düzlüklerinde işler kızışıyor... burada mesihlik ceketini çıkaran fanboyumuz sahip olduğu muazzam derinliği gösterebilmek adına hemen bir yukarıda itiraf ettiği "kalvye savaşçılığı" özelliğini aktif ederek bakın insanlar ben bu kadar çukurum diyerek bizlere bir kere daha açık açık kimlerin küçük papi çulosu olduğunu anlatıyor.

"umarım banlanırım da senin gibi kuş beyinlilerden uzaklaşırım."

şahsen ben ikna oldum ?! bunun için ban yemene gerek yok ki küçük fanboyum . sil forum üyeliğini veya girme hiç bitsin her şey. ama silemezsin veya girip yazmamazlık yapamasın değil mi? yaptığın anlaşmanın süresi bitmedi ve verdiklerini geri mi isterler yoksa ? asdhjshasdjksdkj

ah küçük mesih ah küçük fanboy ah mariana çukuru anlıyorum ve anlıyoruz hepimiz öğrenciyiz ana babaya yaslan nereye kadar illaki de zorluk çekiyoruz kimimiz çok fazla kimimiz az umarım hepimiz de bu günleri atlatırız lakin biraz burs buldun diye;

Kitapseç rezaleti

• 2-3 yıldır aktif olarak forumdayim her yıl böyle başlık açılıyor her yıl da kimse ibret almadan almaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.