Şimdi Ara

Kitapyurdu mu İdefix mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitaptan örnek sayfalar paylaşması fikir edinmemde oldukça etkili olduğundan kitap araştırırken ilk kitapyurdu linkine giderim. Bence diğer sitelerde olmayan en önemli artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Daha önce de foruma yazdım. Kitapyurdu'ndan yaklaşık 6 senedir düzenli olarak her ay en az 100 ortalama 150-180 liralık alışveriş yaparım, bir doğumgünümde de "al kardeş 10 lira hediye çeki verelim, sen sadık müşterimizsin" demediler.

Böyle bir zorunlulukları da yok tabii ama insan 6 sene düzenli alışveriş yapıp en ufak bir hediye bile görmeyince istemeden de olsa darılıyor siteye.

Bayağıdır eskiden olduğu gibi ayraç da yollamıyorlar. Ha ben ayraç hastası değilim ama elimdekiler tükendiği için fatura falan koyuyorum kitap arasına.

Alıntıları Göster
    Ayraç ve çeşitli hediyeler konusunda Pegasus Yayınları çok iyi Nazmi bey.Genelde kitapyurdu sitesinden kitap alıyorum ama Pegasus yayınlarının kitaplarından alacağım zaman N11 sitesinde "pegasusyayinlari" mağazasından alıyorum.Tek bir kitap için bile 3-4 ayraç koyuyorlar yanına,ayrıca bazen karton,bazen kumaş çanta gönderiyorlar ayraçla birlikte.Aklında bulunsun eğer zevkine uygun o yayınevinden çıkan kitap varsa tavsiye ederim.Hem N11 sitesinde ara ara kuponlar oluyor 50-5 ,100-10,15 gibi .11.11 tarihinde ayrıca güzel indirimleri oluyor kitap konusunda ücretsiz kuponlar ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: f_b1907

Ayraç ve çeşitli hediyeler konusunda Pegasus Yayınları çok iyi Nazmi bey.Genelde kitapyurdu sitesinden kitap alıyorum ama Pegasus yayınlarının kitaplarından alacağım zaman N11 sitesinde "pegasusyayinlari" mağazasından alıyorum.Tek bir kitap için bile 3-4 ayraç koyuyorlar yanına,ayrıca bazen karton,bazen kumaş çanta gönderiyorlar ayraçla birlikte.Aklında bulunsun eğer zevkine uygun o yayınevinden çıkan kitap varsa tavsiye ederim.Hem N11 sitesinde ara ara kuponlar oluyor 50-5 ,100-10,15 gibi .11.11 tarihinde ayrıca güzel indirimleri oluyor kitap konusunda ücretsiz kuponlar ile.

Alıntıları Göster
    Pegasus'u pek sevmem. Yayınladıkları kitapları sevmem de onun ötesinde bu kadar rezil bir çeviri ve böyle hunharca typo yapan kaç yayınevi vardır acaba. Pegasus'tan kitap almayı yaklaşık 5-6 sene önce bırakmıştım. Ama gene de teşekkürler tavsiye için. Tanıdıklarıma alacağım bir şey olursa bakarım.

• Kitapyurdu.com üzerinde "Ulusların Düşüşü" isimli bir kitap aldım, kitaptaki bazı bölümler beni rahatsız etti, gerçeklikten uzak geldi, bende yorum olarak kitabın altında bunu belirtmek istedim ve o anda kitapyurdu.com un gerçek yüzünü de görmüş oldum, kitapyurdu.com bir kaç kitap fazla satabilmek adına olumsuz yorumları, kitap eleştirilerini yayınlamıyor. Bu konu hakkında iletiş kısmından mesaj gönderdim (yorumun neden yayınlanmadığı hakkında) geri dönme zahmetinde bile bulunmuyor.
    Özetle kitapyurdu.com un iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum, alternatifleri değerlendirmek daha iyi olabilir.
  • Daha önceden paylaşıldı mı emin değilim. Yine de paylaşayım Kitapyurdu mu İdefix mi tartışmasına farklı bir bakış açısı kazandırabilir...

https://twitter.com/fatihguner/status/984841967560511488?lang=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

Kitaptan örnek sayfalar paylaşması fikir edinmemde oldukça etkili olduğundan kitap araştırırken ilk kitapyurdu linkine giderim. Bence diğer sitelerde olmayan en önemli artısı.
    Hocam bu ozelligi goremedim de ornek sayfalari nereden inceliyoruz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Hocam bu ozelligi goremedim de ornek sayfalari nereden inceliyoruz acaba?

Alıntıları Göster
    soldaki kitap resminin altında "iç sayfalara gözat" ibaresi var, oradan. her kitapta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Daha önceden paylaşıldı mı emin değilim. Yine de paylaşayım Kitapyurdu mu İdefix mi tartışmasına farklı bir bakış açısı kazandırabilir...

https://twitter.com/fatihguner/status/984841967560511488?lang=tr
    Aydınlatıcı güzel bir yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Daha önce de foruma yazdım. Kitapyurdu'ndan yaklaşık 6 senedir düzenli olarak her ay en az 100 ortalama 150-180 liralık alışveriş yaparım, bir doğumgünümde de "al kardeş 10 lira hediye çeki verelim, sen sadık müşterimizsin" demediler.

Böyle bir zorunlulukları da yok tabii ama insan 6 sene düzenli alışveriş yapıp en ufak bir hediye bile görmeyince istemeden de olsa darılıyor siteye.

Bayağıdır eskiden olduğu gibi ayraç da yollamıyorlar. Ha ben ayraç hastası değilim ama elimdekiler tükendiği için fatura falan koyuyorum kitap arasına.

Alıntıları Göster
    21 Eylül 2015'te verdiğim 367 liralık siparişe karşılık beni ayraca boğmuşlardı. Yanında 2-3 adet Nescafe de gönderdiler. Fiyat olarak hâlâ çok uygun fakat bu demek değildir ki bir takım şeyleri görmezden gelelim. Bugün sipariş verirken değişen bazı ölçütleri görmüş oldum. Normalde 30 lira ve üzeri kargo bedavaydı. Daha sonra 40 lira oldu. Şimdi ise 50 lira ve üzeri olmuş. Taksitlendirme ise 2'den sonra vade farkı olacak şekilde değişmiş. Alacağım kitapları sepete ekleyip hepsinin ekran görüntüsünü aldığımdan dolayı bugün tamamına 0.75 kuruş zam yapıldığını fark ettim. Yani her ay düzenli sipariş vererek elde ettiğim %5 ek indirim gümbürtüye gitmiş oldu. Dolayısıyla bundan sonra 3-4 ayda bir topluca sipariş vereceğim.

• hangisinde fiyat iyiyse ordan alışveriş yaparsın burda arada kalmaya gerek yok
  • 2,5 senedir düzenli olarak idefix kullanıyorum 50 tane falan kitap almışımdır hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Bir iki tanesinin dış kapağı biraz hasarlı geldi ama çok da önemli değil.

Bugüne özel kargo bedava kampanyaları yapıyorlar bazen de mail geliyor 75 e 10 ₺ indirim tarzında iyi oluyor.

Beğenmediğim yönü ise 2 defa siparişimi iptal ettim ürün temin edilemedi mail attım cevap bile gelmedi müşterilerle iletişim kopukluğu olduğunu düşünüyorum.

Kitapyurdu ise bence paketleme yönünden zayıf ve kampanyaları yok bana özgü yani enpara platin vs kullanmıyorum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı. Kargo konusunda idefix i örnek almalılar.

D&R ise idefix ile aynı şirket eskiden doğanındı şimdi demirören aldı ama D&R cidden pahalı tavsiye etmiyorum o yüzden.

Özet : Idefix CANDIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.