Şimdi Ara

kitkat sonrası kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizde de odak yapmaya calisinca flulasip kirmizi mi yaniyor odak karesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trbomba

Arkadaslar sizde de odak yapmaya calisinca flulasip kirmizi mi yaniyor odak karesi?

bu sorun sanırım yazılımsal ama çözümü sıfırdan kurulum yapmak yani 4.2.1 stock romu temizce kurup kitkatı tekrar kurman gerek bende bu şekilde düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Arkadaslar sizde de odak yapmaya calisinca flulasip kirmizi mi yaniyor odak karesi?

bu sorun sanırım yazılımsal ama çözümü sıfırdan kurulum yapmak yani 4.2.1 stock romu temizce kurup kitkatı tekrar kurman gerek bende bu şekilde düzeldi.

Sizde ne tur bir sorun vardi. Bende dokununca odak flulasiyor ve kirmizi yaniyor

• Sadece bende mi var bu sorun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Sizde ne tur bir sorun vardi. Bende dokununca odak flulasiyor ve kirmizi yaniyor

bende de aynı sorun vardı şimdi düzeldi
  • Fabrika ayarlarina mi donecem şimdi

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Hocam sagolasiniz formatlayinca düzeldi allaha şükür kamera kırılacak gibi kat kat ediyordu

• quote:

Fabrika ayarlarina mi donecem şimdi

ben direk 4.2.1 yükleyip güncellemelerin ardından kitkatı yükledim denemek için baktım düzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.