Arkadaslar bende bilgisayarımda kitlenme sorunu yaşıyorum fakat sadece call of duty 2 oyununu oynarken böyle oluyor.Diğer oyunlar fm 2007 mesela böyle bir sorun yok.Normal sitelerde gezerkende takılmıyor dediğim gibi sadece call of duty oynarken oluyor.
oyundan kaynaklanıyor olabilir, bende de mesela civilization 3 te aynı sorun oluyordu, sağlam bir cd den adam gibi kurduğumda sorun düzelmişti
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
oyundan kaynaklanıyor olabilir, bende de mesela civilization 3 te aynı sorun oluyordu, sağlam bir cd den adam gibi kurduğumda sorun düzelmişti
bende öyle düşündüm ama olmadı gittim yeni cd aldım dün yine aynı hataaaaa anlamıyorum neden böyle oluyor ısınma sorunuda yok
evet aynı sorun bende de oluyor toca race driver, farcry oynarken bilgisyar donup kalıyor daha öncede oynuyordum ve sorun yoktu şimdi devamlı takılıyor nası çözcez bu sorunu
Arkadaşlar , ekran kartınız için farklı sürücüler deneyin.
Bazen Driver - oyun arası gizli bir uyumsuzluk olabiliyor. Ben sürücü güncelleyerek çözmüştüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme