Şimdi Ara

Kıvanç Tatlıtuğun Boyu 1.90 degil 1.80 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
31.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende almanyaya gittim 1.78 boyum geneli benim kadardı

kızları uzunda 167-173 falnlar hiç kendimden uzun kız görmedim

bizim kızların coğu 160

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvanç Tatlıtuğun Boyu 1.90 degil 1.80

Ne 10 cm'si birader , adam yarısı kadar Kıvancın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

imirzalıoğlu 186 falan

anlatamadığım şu 185-190 çok uzun boylar yukarda arkadaşında dediği gibi 185 sanıyor kendini ama 179 çıkmış

+5cm fazla biliyor coğu insan

1.75 180 falan kısa değil uzun boylar

185 190 çok uzun boylar

Burak özcivit 1.78 mesela ilk zamanlar 1.78 ile başladı adam oda arda gibi gittikce şişirildi
    Ne 1.86 cm hocam adam manken tescillenmiş ve 1.90 - 1.91 cm olarak geçiyor boyu. Onu geçtim gözünde mi görmüyor deve gibi boy var herifde 1.86 cm lik gibi duruyor mu sence imirzalıoğlu? Neyse konumuz o değil tatlıtuğ da dediğim gibi 1.85-1.87 cm civarı bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 7 Mayıs 2018; 12:49:17 >

• quote:

imirzalıoğlu 186 falan

anlatamadığım şu 185-190 çok uzun boylar yukarda arkadaşında dediği gibi 185 sanıyor kendini ama 179 çıkmış

+5cm fazla biliyor coğu insan

1.75 180 falan kısa değil uzun boylar

185 190 çok uzun boylar

Burak özcivit 1.78 mesela ilk zamanlar 1.78 ile başladı adam oda arda gibi gittikce şişirildi
    imirzalıoğlu 1.92 cm hocam
  • kablam kullanıcısına yanıt
    yav he

• 184 boyundayım, ayakkabı ile 186 falan oluyor. yine de öyle uzun hissetmiyorum :S
  • quote:

yav he
    noldu la kıskandın mı

inanmıyosan yani çok kıskanıyosan kanıtı var kaynak wikipedia

Kenan İmirzalıoğlu, Türk oyuncu ve eski modeldir. Vikipedi
    Doğum tarihi: 18 Haziran 1974 (43 yıl yaşında), Üçem
    Boy: 1,92 m
    Eş: Sinem Kobal (e. 2016)
    Kardeşleri: Derviş İmirzalıoğlu, Yasemin İmirzalıoğlu
    Ebeveynler: Mustafa İmirzalıoğlu, Yıldız İmirzalıoğlu

niye şekilden şekile girdin ben onu anlamadım derdin ney yediremediğin ney
  • çocuktaki eziklik kompleksine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Bu mesaj silindi.
    Hocam yurt dışındaki insanlar cidden aşırı uzun öyle böyle değil, ben 1.78'im + bayağı zayıfım burada bile kendimi hobbit gibi hissediyorum, kızların bile çoğu benden uzun ve yapılı oluyor bir de yurt dışına çıkarsam hiç düşünemiyorum bile, artık kendimi küçük bir insan olarak kabullendim, çoğu kişi gayet uzunsun 1.60 olsan ne olurdu diyor, ben de cevap olarak 1.85 olsam ne olurdu diyorum, bu yüzden minyon kızlara karşı bir ilgim oluştu nikah kıymak için 1.54 boylarında hafif etli bir hatun arıyorum
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    175 asla uzun boya gırmez 175 kadında uzundur erkekte uzun olmak ıcın en az 180 lazım
  • en ideal kadın boy aralığı
  • quote:

180-190 aralığında boyu dolduramıyorsan sırık gibi oluyor

185 olup içini doldurabilirsen fit olursa zaten kızlar
    O ikinci dediğin benim hiç kız arkadaşım olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 8 Mayıs 2018; 0:40:38 >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    tip konuşma perttir

• quote:

tip konuşma perttir
    İşte boy ve vücutta bitmiyor hiçbir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    mezura mısın ıq
  • Kıvanç Tatlıtuğ'un boyu 180 olamaz. Kenan Imirzalıoğlu 192 zaten ve Kıvanç Tatlıtuğ'un boyu Kenan Imirzalıoğlu'nun civarında. Boy şişirme değil o millet hastanede ayakkabı ile boy ölçtürüyor, ayakkabı da 2-3 cm uzun geldiği için boyları daha uzun çıkıyor. Benim boyum 175 ya da 177'ydi tam hatırlamıyorum, arkadaş benden 2-3 cm bir şey uzun gelmiş boyum 105 falan diyordu. Dedim sen neyin kafasını yaşıyorsun seninle aramızda 2-3 cm fark var o kadar uzun olamazsın falan(öyle demedim tabi tam olarak ) gelmiş diyor etrafta bu kadar uzun adam var mı, etrafına bak herkes senden kısa, güya kendi uzunluğunu milletin kısalığı ile kanıtlayacak. Tabi o zamanlar boyumu 175 falan olarak biliyordum şimdi hatırlamıyorum. 176 falan olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 9 Mayıs 2018; 16:23:6 >

• Bir de şu Facebook'taki gerizekâlı kezoların 180 altına erkek demem kafası öldürüyor beni. Kızın boyu 165, ama istediği erkek 180 falan. Ha ben buna karşıyım normalde isteyen istediğini ister, yani insanların isteklerine laf edilmesine karşıyım ama bunlar istemeyi aşıp istemediklerine laf atıyorlar resmen. Bence erkek de kız da eşit boylarda olacak, ne o öyle kız erkeğin göğsüne geliyor emanet gibi.
  • Letonya L kullanıcısına yanıt
    Nereye 175 uzun boya girmez. 175 uzundur, 170 orta boy oluyor. 180 de uzun ama 175 orta boy olmuyor nerden sallıyorsunuz böyle. Bunu 180 değilim diye söylemiyorum, ben çevremdekilerin küçüklüğümden beri dediklerine bakarım. Sonradan çıktı bu 180 altı uzun değil muhabbeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 9 Mayıs 2018; 16:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Nerden biliyon olm eline mezura alıp ölçtün mü hayret bir şey.

Oha adam 180'e uzun değil dedi.

Bak bir daha kısa demiş.

• Mezurayla mı dolaşıyorsun olm?

En fazla 180 demişsin sonra da kısa demişsin. Sonuçta 180 olma ihtimalini katmışsın. 175 bile uzun bir boy ne 178'i.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.