Şimdi Ara

Kıyaslama ve Fikir İstemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben pek anlamadığım için sizlere danışmak istedim. Bilgisayarıma 5+ almak istiyorum. Bilgisayarım biraz eski. Ana kartım da Gigabyte GA-8IPE1000-G. 5+1 destekler sanırım diye düşünüyorum. Ses kartına da ek ücret verecek durumda değilim çünkü. Uzun sözün kısası almak istediğim şeyler şunlar:

LOGITECH X-530 70W 5.1 SPEAKER

ve
    FRISBY FS-5030 5+1 140W

Daha üstün daha pahalı şeyler sunabilirsiniz ama evimde disko kuracak değilim. Bana aşağı yukarı bu tip bir şey yetecektir. Başka marka ve sistemler önericekseniz bunların ortalamasında olursa sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTL -- 14 Temmuz 2007; 0:29:07 >

• valla FRISBY fiyat olarak daha uygun eğer sistemi deneme imkanın olursa bi dene. ben uyduların ağırlığını merek ettim.
  • İlginiz için teşekkürler..
  • Alacaksan x540 al aralarında fazla fiyat farkı olduğunu sanmıyorum.
  • arkadaşım tanındık markalardan asla şaşma derim senin için en iyi tercih x540 olacaktır
  • Logitech ile frisbyi kıyaslama bile hiç düşünme Logitech al pişman olmassın
  • ikisi arasında x530
  • Ben FRISBY FS-5030 kullanıyorum. Woofer hariç center ve uyduların sesi gayet iyi, sesi yükseltsende boğma yapmıyor. Ama woofer için aynı şeyi söyleyemiyeceğim, ses biraz boğuk çıkıyor. Belki ses kartımın yeterince iyi olmamasından da kaynaklanıyor olabilir. (Creative soundblaster live 5.1 kullanıyorum)

Ben müzikten ziyade film vb seyretmek amacında olduğum için uzaktan kumanda faktörünü göz önüne alarak aldım.

Benim dinleme imkanım olmadığı için acele aldım sayılır. Ses sistemi alacaklara tavsiyem kesinlikle dinleme imkanınız varsa dinleyerek alın.
  • X540 doğru seçim olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.