Şimdi Ara

Kıyım Modu Görevinde Pasif Dahil 4 Eklentiyle Mi Gireceğiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoksa dahil değil mi arkadaşlar? Benim bildiğim 4+1(Pasif) şeklinde gireceğiz.

• pasifte dahil sanırım. eklersen girebilirz hocam yasuo hariç her heroyu oynarım CaptainJacky35
  • Evet pasifinde dahil oluyor işin içine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 10. seviye olunca yani 4 eklenti+1 sabit şeklinde olunca ödül geliyor.
  • Emin olduğun bir bilgi mi? Riotta çalışan 2 tane dingile sordum, ikisi de farklı cevaplar verdi. Bilet attım da cevabı geç gelir.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Adımdan daha çok eminim. Denendi onaylandı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3-5 kıytırık ödül için boşa uğraşıyonuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız

• 6 yer var 1i sabit 4tane biz koycaz kısaca 1 yer bos kalcak 10 lv oynucaz diyorum millet inatla 9lv diyor...
    oVeRCoMe ekleyin görevleri yapak
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Biz bitirdik hocam ama 2 eklenti görevini bir türlü yapamadık..

• çok işe yarayan 2sini ekleyip denediniz dimi yinemi olmadı
    Her türlü mantıklı komboyu denedim ama ya ben ve arkadaşım gibi minimum hatayla oynayan 3 premade bulacağız ya da 1 Malp-1 Sona-3 Yasuo gibi bir şey yapacağız yoksa olacak gibi değil. Gezgin ve Kasırga ek olarak can çalma ile halledilir gibi ama dediğim gibi herkes hatasız oynamalı.

• 1malp 1sona 3yasuo mantıklı
    malp mutlaka amansız ekleyecek gerisi önemsiz, göreve göre eklenti sayısı mantıklı olanlar ile arttırılabilir
    yasuo her rakip için 2hortum çıkaranı girecek, hortum geri dönme girecek gerisi göreve göre
    sona ultinin arkaya sıcramasını ve 8 yöne ulti gönderilmesini girecek, görev sınırlaması yoksa dalga dalga can basma, mor büyünün yani hız verenin hızının 3kat oldugu girilir göreve göre eklenti arttırmak yani
    malp harita boyu yaratıkları önüne katarak ulti atıyor yasuda onun kaldırdıklarına ulti atıyor eklentileri doğru ise o bölgede 1 tane yaratık kalmıyor,sona sureklı can basıyor ultiside iyi bu combo en iyisidir
    en son görev sanırım bende 5 sona yada 5 ziggs ile kıyım bitir var onu nasıl yapacaksam:D
    ziggs'in bombaları 330 can basıyor sanırım ziggs ile geçilir kıyım, 5 ziggsle dogru eklentilerle yere attı bomba bize can basıyor,rakibe hasar veriyor, 1 bomba ap ye göre ve eklentilere göre 400 bile basıyor canı

Hocam siz bayağı kafa yormuşsunuz
  • 5 ziggs kıyımı bitirdik
    mahvolmus, guinso, aklın sonu, nashor, sokarca ve saldırı hızı botu kastık
    4 ziggs bu buildi gitti biri ap çıktı
    kısa fitil yani ziggs'in pasifi eklenti ile 2 saniyeye indirdik düz seri atıslarla erittik ne varsa kayn dahil
  • Görevi daha yapmayan varsa eklesin Batrider Jinzakk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.