Şimdi Ara

Kız arkadaşım baska biriyle konustugumu gördü detaylara gelin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 4 senelik bir ilişkim var ve gerçekten çok seviyordum olayı anlatıyorum Bundan 4 ay önce bi form sitesinde bendeki rahatsızlığın aynısını yaşayan biriyle karşılaştım o da benden numaramı istedi yolladım konustuk ve konu o gün bitti sonra 1 ay ay sonra yeniden yazdı o rahatsızlıkla ilgili derken biz gerçekten iyi bi arkadaş olduk ama sadece seviyeli sohbet mubabbet dısı hiçbir şey olmadı normal erkek arkadaşım gibi konuşuyorduk ben de bu durumu benim sevgilime söylemedim mesajları sildim ama bundan 1 ay önce bir mesaj gördü ve ayrıldı hiçbir şekilde dönmüyor moralim çok bozuk her gün ağlıyorum geri dönmesi için her şeyi yapıyorum ama nafile Şu an ne yapmam lazım lütfen yardım edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kardeş sen erkek değil misin niye ağlıyon. bak ben shiba coin aldım kızlarla alakam bile yok kafam rahat. git kafanı dağıtıcı aktivite yap ben böyle bir durumda olsam 50 milyon shiba coin alırdım ve yükselisini izlerdim yani(Yatırım tavsiyesi değildir)

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Kardo haklısın ama 4 sene geçirdiğim biri benden gidiyor ve hiçbir şey yapamıyorum çok acı veriyor hatalı olan de benim

• elliotaldersoon E kullanıcısına yanıt

seni sevse dönerdi zaten bahane olmuş gitmesi için

• bir mesajı görüp ayrılması gerçek dışı geldi bana
    kesin anlatmadığın başka bir şeyler var ya da kızın kafada var bir şeyler

gördüğü mesajda ne yazıyordu nasıl bir mesajdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka mesajda günaydın yazıyordu ama ben daha önceki mesajları sildiğim için ister istemez güvenmemezlik oldu benim sakladığım ve mesajları sildiğim için ayrıldı hatalıyım gerçekten ama sizden de fikir almak istedim

mesajları neden sildin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ilk konuştuğumuz gün mesajlaşma bitti bende önemsiz olduğu için sildim söylemdim ama 1 ay sonra tekrar mesaj attı bu sefer de yalancı durumuna düşmemek için söylemedim hep bi yerde konuşmayı keseriz diye düşündüm kesemeden benim kız arkadaşım gördü işte

• Kardeşim gerçekten doğruyu söylüyorsan içinin rahat olması gerekir. Diğer kızla samimi sohbetin olduysa hatalısın ama söyleyeyim. Aynısını o yapsa senin tepkin, düşüncen ne olurdu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçim çok rahat hiçbir samimi mesaj olmadı fakat inandıramadım ben bu ilişki olmadan yaşayamam bu yüzden çok gerginim mutsuzum

Şöyle düşün, o sensiz yaşayacaksa onun gözünde senin bir değerin yok demektir. Senden ayrılmak için bir bahane olabilir bu durum. Maddi durumun nasıl? O sana güvenmiyorsa sen de ona güvenme yani kadınlara güvenme. Kadınlar benmerkezcidir.

• hikayede galiba 3 tane erkek var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız haklı arkadaş da olsanız bundan kız arkadaşına bahsetmen gerekirdi

• Sana tekmeyi vurmak için fırsat bekliyormuş bu da bahane olmuş işte

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

bana da öyle geliyor kubi sen de katıl 4. ol erkeklerin arasında  

Almak için 45'e düşmesini bekliyorum hocam sence mantıklı mı

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

ney shiba mı

Evet

hocam 60 seviyelerinde sağlam satış yiyor bana göre hacim yükselmediği sürece düşüş devam eder 45e düşerse zaten 43 seviyesinden almak mantıklı olur. Açıkcası ben 43 seviyesine düşse alım yapacağım 10 bin tllik kadar. Yerinizde olsam kademeli şekilde alım yapardım şuan için shiba hakkında kimse yorum yapamaz kritik noktada duruyor. Gece 3teki kapanışı beklemek daha mantıklı olur. YTD

ne kadarlık alım yapmayı düşünüyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.