Şimdi Ara

kız arkadaşım hattını taşımıştı vodafonedaki temsilci facebooktan mesaj atmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız arkadaşının parmağında yüzük var mı?Yoksa adam sevgilisi olduğunu nerden bilecek Facebook'unda filanda yazmıyorsa senin kız arkadaşın hoşuna gitmiştir adamda tanışmak istemiştir adam 1 mesaj atmış daha da üstelememiş zaten sevgilinde sevgilim var beni rahatsız etme dese adam büyük ihtimal özür dileyecek.

Edit:Adam kızın sevgilisi olmadığını bildiğini farz ediyorum.Kızdan hoşlanması ona ulaşmak istemesi suç mu?Sonuçta bekar bir bayan kendisi arkadaş sevgilisiymiş ama çalışan kişi bunu bilmiyorsa o kadarda art niyet aramamak gerek adamı ekmeğinden ediceksiniz.Benim de kız arkadaşımın başına böyle bişey gelse emin olun sizin dediklerinizi yapardım gider adamı işten attırırdım ama bunlar hep hormonların verdiği gazdan.Benim şu anda sevgilim yok mantıklı düşünebiliyorum.Senin kız arkadaşını yolda kim bilir kaç kişi ulan şu kızla çıksam diyo bile olabilir bunu bilemezsin herkesle kavga edip şikayette edemezsin sevgilinin parmağına bi yüzük tak olayı çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_23 -- 6 Mart 2015; 14:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

silip engellesin ya da gidip şikayet etsin sen kimsinki kızın işine bulaşıyorsun?

adam kız arkadasım dıyor,sen gelmıssın kımsın kı dıyorsun. her ılıskınde bu kadar gevsek davranıyorsan git kaplan desenli tayt falan giy
  • afedersiniz yazdi diye sikayet edilecek bi durum yok cevap vermiyo diye baska mesajlar atsa daha farkli olurdu ben basta sinirlendim ama daha sonra fazla buyutmedim
  • Anlamadığım şey kızarkadaşına yazmış, sen neden cevap veriyosun? Bırak o versin ya da vermesin. Bide yok şikayet et yok bunlar ekmek haram bilmem ne... Ne kadar boşsunuz yahu. Anladığım kadarıyla taciz küfür vs.. de yok. Hoşlanmış ve muhabbete girmeye çalışmış. Mesajı alan taraf ya ilgilenmediğini belirtir, ya karşılık verir ya da hiçbişey yapmaz. İlgilenilmediği takdirde karşı taraf taciz etmediği sürece ne sorun var ki? Ha eğer taciz edici bi mesajsa o zaman ya iplenmez ya da firmaya şikayet maili atılır konu kapanır.
  • Her gün farklı bi bim kasiyeriyle fantazi konusu açan forumdan gelen tepkilere bak görmüş hoşlanmıştır olabilir yani sevgilisi olduğunu bilmiyordur işi rahatsız edecek boyuta getirirse o zaman şikayet edersiniz 1 mesaj yüzünden işinden mi attıracaksınız adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

Her gün farklı bi bim kasiyeriyle fantazi konusu açan forumdan gelen tepkilere bak görmüş hoşlanmıştır olabilir yani sevgilisi olduğunu bilmiyordur işi rahatsız edecek boyuta getirirse o zaman şikayet edersiniz 1 mesaj yüzünden işinden mi attıracaksınız adamı

bisey yapmayi dusunmuyorum zaten 1 kelimelik mesaj icin
  • istemediğini yada erkek arkadaşının olduğunu bildiği halde taciz edene yapılacak belli... kıza diyeceksin git buluş. Buluşur buluşmaz ağzını burnunu kırıp sokağın ortasında bırakacaksın, üstünde ibret olsun diye milletin karısına kızına suladım cezamı çektim yazacak bırakacaksın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.