Şimdi Ara

kız arkadaşım ve eski sevgilisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
11.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HerTOntK

qnq tam olarak ne konuşmuşlar pm atsana ona göre yazıyım

İlgin için teşekkür ederim dostum. Ama atamam kusura bakma. Bir kızın gizli konuşmalarını paylaşmak yakışmaz bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

qnq tam olarak ne konuşmuşlar pm atsana ona göre yazıyım

İlgin için teşekkür ederim dostum. Ama atamam kusura bakma. Bir kızın gizli konuşmalarını paylaşmak yakışmaz bana.

kanka durumun ciddiyetini ölçmek için ne kadar girmiş konuya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Sen daha once baskalariyla biseyler yasadiysan zaten sesini cikarmaya hakkin yok ama yasamadiysan ve eğer kizda gercekten begenmedigin o tarzda tavirlar varsa istersen ayrilabilirsin bence

Evet çok güzel soru. Bende biriyle daha önce birkez birlikte oldum. Sanaldan da bir 2 kızla birseyler konuştum. Çok uçkur düşkünü biri değilimdir. Ama bunun konuştuklari yanında ben tamamen bi odunmuşum. Malmışım ben. Çok saf mışım :(

Şimdi hocam sonuçta konuşma seviyesi ne olursa olsun bu sadece bir konuşma ve reel olarak ikinizde birseyler yasamissiniz baskalariyla. Sen bence buna takilma ve ona gecmisi unuttur sevgini göster ki daha onceki o adamlardan farkli oldugunu görsün ve sana daha da baglansin. Bence namusu bacak arasinda aramak dogru degil davranışları fikirleri güzel olsun birbirinize uysun yeter ve anladığım kadariyla bunlar sizde mevcut zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ascd

quote:

quote:

Hocam geçmişi için yargılayamazsın sevgilini,o artık sana ait sende ona.Geçmişine perde çek ve önüne bak derim zaten bu zamanda geçmişinde böyle şeyler yapmamış kız kaldı mı ki?

Sende haklısın. Önümüze bakmak lazım. Zaten bende çok kapalı görüşlü değilim. Ama yazılanlardan ben bile utandım ya. Erkek halimle utandım. Aklım çok karışık

Empatiyle düşün hocam,aynı şey senin başına gelse sırf senin pişmanlık dolu(belki kız pişmandır) yada unutmak istediğin kötü geçmişin yüzünden canından çok sevdiğin kız senden ayrılsa ne düşünürsün?

Hee çok iyi dedin bak. Kız köpek gibi pişman. Ne zaman konusu açılsa deli gibi ağlıyor. Bende empatiyi söyle kuruyordum. O benim böyle konuşmalarımı bulsa ( ki ben hiç böyle bir konuşma yapmadım) o daha beter üzülürdü. Ki üzülürdum de diyor. Ama beni terk edermiydi? Etmezdi herhalde. Çok sevdiğini söylüyor, ölürüm senin için diyor.

• unutacaksın , sen varken olmaması önemli olan.sen varken olursa ayrıl direk
  • kanka senin durum iyi değil bir iki aya terkedildim diye konu açar gibi duruyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Burada sorulması gerekn en önemli sorular;

1- kız arkadaşın, kız mı? (anladın sen)
    2- seni ileride terk edebilir mi?
    3- aşkın yaşı 3 senedir, buna inanıyor musn?

Ben de 23 yaşındayım kardeşim, 4 senelik ilişkimiz var. Çok şükür onun benden önce olmamış ama öyle olmasına rağmen kaç defa yüzük attık aramızda. 2 ve 3. senelerde biraz ilişki farklılaşıyor. Ya eveleneceksin direk ya da uzatmayacaksın ilişkiyi..

1) kiz değil kardesim
    2) beni hayatta terk edemez. Ona garanti verebilirim
    3)aşık değilim. Sadece deli gibi seviyorum. Ben bi kıza aşık oldum bu zamana kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam geçmişi için yargılayamazsın sevgilini,o artık sana ait sende ona.Geçmişine perde çek ve önüne bak derim zaten bu zamanda geçmişinde böyle şeyler yapmamış kız kaldı mı ki?

Sende haklısın. Önümüze bakmak lazım. Zaten bende çok kapalı görüşlü değilim. Ama yazılanlardan ben bile utandım ya. Erkek halimle utandım. Aklım çok karışık

Empatiyle düşün hocam,aynı şey senin başına gelse sırf senin pişmanlık dolu(belki kız pişmandır) yada unutmak istediğin kötü geçmişin yüzünden canından çok sevdiğin kız senden ayrılsa ne düşünürsün?

Hee çok iyi dedin bak. Kız köpek gibi pişman. Ne zaman konusu açılsa deli gibi ağlıyor. Bende empatiyi söyle kuruyordum. O benim böyle konuşmalarımı bulsa ( ki ben hiç böyle bir konuşma yapmadım) o daha beter üzülürdü. Ki üzülürdum de diyor. Ama beni terk edermiydi? Etmezdi herhalde. Çok sevdiğini söylüyor, ölürüm senin için diyor.

Önünde mutlu bir ilişki var hocam mahvetme derim.Gerçekten birbirinize bağlı olduğunuzu ve sevdiğinizi hissediyorsanız sakın bitirme bunu,unutma her zaman cinsellik değildir çözüm kalpten kalbe giden yol sevgiyle doluysa yeter insana,kaldı ki sizin ki böyle sanırım mutlu olursunuz inşallah hem yaş ta iyi bakarsın bigün konu dışı olarak düğününe davet edersin bizi

• Moral vermek için bir arkadaşım bir arkadasim geldi. Siz yazarsaniz hepsini okuycam. Simdiden çok teşekkür ederim hepinize

• Senle aynı şeyleri yaşayacak , seni de bırakacak. Sonra yeni sevgilisine gayet masum şekilde bunları anlatacak. O da kanacak tabi mal gibi , yani diyorum ki yol ver gitsin sana kız mı yok
  • alooo salak mısın oğlum bırak sana kız mı yok,her bişeyi yapmış kız hala ne yapayım diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Hepsi öyle olm onların.Hepsi... Ben bırakırdım.Bırakmıştım da.1 haftada.

Aynen , bunlarin hepsi boyle , senden ayrilinca da yeni sevgilisine seni kotuler , ben masumdum hersey onun sucu der.

• kızların hepsi masumdur zaten, hayvan olan eski sevgili olur.
  • beyniniz yanmış sizin, 2 aylık ilişkide kimse kimse için ölmez kimse kimse yi deli gibi sevmez. kız erkekte iyi bir gelecek ararken haklıda erkek iyi bir geçmiş ararken mi haksız oluyor? kafanda soru işareti bırakacak bir ilişkiyi devam ettirme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

Sen daha once baskalariyla biseyler yasadiysan zaten sesini cikarmaya hakkin yok ama yasamadiysan ve eğer kizda gercekten begenmedigin o tarzda tavirlar varsa istersen ayrilabilirsin bence

Sen ne anlatıyorsun birader o entel kafanı yesinler senin

• kızın ss ini atsana hocam daha sağlıklı yorum yapabilmemiz adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

kızların hepsi masumdur zaten, hayvan olan eski sevgili olur.

tek kelime ile harika.

Eski sevgilisi kötü ise kız dediklerinden birine karşı çıkmış mı , hayır. O zaman kızın içindeki dünyayı da görmüş oldun. Geçmiş olsun kızı biraz daha tanımışsın. bundan sonra ne yapacağın sana kalmış. ama öğrendiken önceki sen ile sonraki sen asla aynı olamayacaksın. tecrübe.
  • İlk sevgilinse,sen onun gibi bir şeyler yaşamadıysan ayrıl. Yok senin de ondan farkli yanın yoksa hakkettiğini bulmuş olursun .Sızlanmanın alemi olmaz.Geçmişini yaz kağıda .
  • Ayril gitsin la.Sana kiz mi yokda defolu kizlarla ugrasiyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aytacdada kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senin tek ilacın zaman ......
    ben 3 yıldır evliyim , evlenmeden önce eşimle 2 yıl flört dönemi oldu. toplamda şuan 5 yıl devirdik .... bu işler 2 ayda belli olmaz . daha önce ilişki yaşamış olabilir , eğer seviyorsan her türlü kabul eder , korursun , kimse buna karışamaz.

benim tavsiyem keyfinize bakın 23 yaş evlenmek için erken , birbirinizi biraz daha tanıyın , tartın .... birlikte tatile çıkın , aynı evde zaman geçirin , onu tanımak için telefonunu alıp kurcalamak birşey kazandırmaz !!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.