Şimdi Ara

Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
11
Favori
19.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan sınırsız ban yemiş gözüküyor nasıl hala mesaj atabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

Evlenemeyeceğimiz kız için harcama yapmayalım mı hocam. Nedir şimdi geride kalanlara tavsiyesiniz ? Yada sakız en ucuz yolu mu sevgiyi kazanmanın ? Bir büskivi alınıp kapılarına gidip beklense yine sevmez mi bu cins.

Tavsiye zor. Herkesin huylari vs. farkli. Burdaki amac parayla alınandan cok emek harcanan hediyenin daha guzel ve kiymetli olmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal

• Çok güzel bir anı olmuş hocam. Ne mutlu size, sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz, Allah bir ömür mutlu eder inşallah. Ben de eski sevgilime doğum günü için fotoğraf albümü hazırlamayı düşünüyordum ileride hatıra kalsın diye ama ne o yanımda, ne de fotoğrafları. Başkalarıyla olan fotoğraflarına bakarım artık ileride. En azından öyleyken mutlu görmüş olurum, ben mutlu edemedim zaten. Gerçekten çok güzel bir anı olmuş, uğraşmışsınız içten gelerek, eşiniz de çok şanslı sevmeyi bilen biriyle olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAD602272 -- 8 Kasım 2020; 15:41:13 >
  • Teşekkürler. Geçmişi unutun takılı kalmayın bosuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrhylmz

helal

:)

• 62'nin üzerinde ne yazıyor lütfen söyler misiniz? Çok önemli 😅

• fatalkolian F kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik

• BU NASIL KARI Bİ KONU LAN

• USTA KALBİMİ KIRDILAR USTAAA

• YALVARIRIM BANA YARDIM ET

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

62'den aydede yapılabiliyor o yüzden herhalde... saf arkadaşımız 69 demek istedi muhtemel...

• Helal olsunKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik 

• speedyrazors kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, her yerde bunu aradım 2 saat. İddiaya girmiştik arkadaşla da :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.