Şimdi Ara

Kız arkadaşıma teklif ettım. Ancak bana hiç kımseyle çıkmak istemediğini söyledi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O laf yalan Kızın hayal ettiği hayatı yaşamıyorsan veya dışarı böyle bi izlenim veremiyosan, o kızı U-N-U-T
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Ona bu fotoyu göster.

Kız arkadaşıma teklif ettım. Ancak bana hiç kımseyle çıkmak istemediğini söyledi

fotomu nerde buldunuz lan adminler yöneticiler silin fotomu yoksa az kaldi ......
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Basyon

Olm taktiğiniz yanlış.
    Teklif etmeden önce kıza güven duygusu pompalayacaksın, alıştırıcaksın kendine.
    Sonra sana kimseyle çıkmak istemiyorum deyincede peki ozaman deyip konuşmayacaksın.
    Sonra sana geri dönüş yapmazsa ne olayım.

Tutmaz bu.

Tutuyor hocam Kız beni reddetti, sonradan hiç yüz vermedim ben. Aradan 3-4 ay geçti kız kendi geldi bu sefer. Bu hafta buluşcaz
  • kız başkasından hoşlanıyor ama o olmazsa bunuda elden kaçırmıyım diye böyle söylemiştir %90
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Olm taktiğiniz yanlış.
    Sonra sana kimseyle çıkmak istemiyorum deyincede peki ozaman deyip konuşmayacaksın.

Tutmaz bu.

Ben denedim tuttu
    Önemli olan güven pompalamak pompala pompala
  • banada oldu aynısı
  • Bana neden olmadı ya?
  • O zaman kız arkadaşın olmuyor

banada dün aynısı oldu bende liseden bi kaşar buldum düzenli hayatım olcak yaknda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Ona bu fotoyu göster.

Kız arkadaşıma teklif ettım. Ancak bana hiç kımseyle çıkmak istemediğini söyledi

• quote:

Olm taktiğiniz yanlış.

sevgili ayarlamanın bile bugunu bulmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

tamamen yalan. aynı sey bana da oldu. 2 ay gece gunduz konstuk hep beraberdık. teklıf ettm arkads olarak goruyorum bn snı dedı. kimseyle cıkmak ıstemedıgını soledı. 1 hafta snra baskasıyla bırlıkteydı.
    bu ne lan

Aynısı başıma geldi. Daha önceden bana neredeyse asılan kıza ondan hoşlandığımı söylediğimde şu anda kimseyle çıkmayı düşünmüyorum anlamına gelen bir şeyler söyledi. Bir kaç hafta sonra birini bulmuş bile Fotokopi gibi bunlar ya :) Belki de biz salağız, kızlar egolarını tatmin edip başka denizlere yelken açıyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 9 Eylül 2010; 13:40:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey

quote:

Olm taktiğiniz yanlış.

ahahahah
  • Olabilir doğaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGT_Beekoo

Lezbiyen de olabilir ama

• quote:

quote:

Olm taktiğiniz yanlış.

nick - yorum uyumu
  • Lan bütün kızlarmı aynı cevabı verir arkadaş

quote:

Orijinalden alıntı: Lémon

quote:

quote:

Olm taktiğiniz yanlış.

nick - yorum uyumu

Bu denendi tarafımca herkezde olmuyor yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 9 Eylül 2010; 15:43:23 >
  • lan ne adamlarsınız yaa
  • Üstteki yorumdaki arkadaş dogru söylemiş. Kızı biraz kendine alıştırırsan ve teklif edip redd yediğinde birdaha hiç ilgilenmessen kendini boşlukta hissedecektir. Hani şansınız %60 artar.

Ama o lafın üzerine bişe demeliydin arkadaşım madem o kadar muhabbetiniz vardı. Demek hiç fln deseydin.
  • HAYIR demenin kibar yolu bu, bu kızlar var ya çok çakal çoook...
  • Bak en azından nişanlım var filan dememiş.Açık kapı bırakmış.Yani zorlarsan bu iş olur gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.