Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılayımmı ayrılmayayımmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Kız arkadaşımdan ayrılayımmı ayrılmayayımmı ?

(En Son Oy Tarihi: 8.11.2008)
Giriş
  • Zaten aşkım bitti yaptığı şeyler kaldırılamaz sadece biraz yemek için kullanıcaktım ama artık onuda kaldıramıyabilirim şu an aşkımın içine etti çok küçük zekası az o yüzden kaldıramıyo ufak şeyleri bile.
  • sen bu kafa ile ilk gece yapayımmı yapmayımmı diyede foruma sorarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazozagacı

sen bu kafa ile ilk gece yapayımmı yapmayımmı diyede foruma sorarsın.

eğer buraya konu açmasam çıldırırım çünkü 4 duvar arasındayım paylaşıcak insan lazım..

+

Şu an telefonu açtı mesajlarım iletildi bakalım ne yazıcak
  • Ben konuyu değiştirelim demiştim o sen ne istersen onu konuşalım ama konu kapanmadı haberin olsun dedi.. sizce ne cevap vereyim ?

Eğer başka konu açarsam p.tesi onu okulda rahat rahat çözebilirim...

Direk Konuyu açıp devam edebilirim sonuna kadar.. fakat anlayışı kıt ne anlatacağımı bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabi12

quote:

Orjinalden alıntı: gazozagacı

sen bu kafa ile ilk gece yapayımmı yapmayımmı diyede foruma sorarsın.

eğer buraya konu açmasam çıldırırım çünkü 4 duvar arasındayım paylaşıcak insan lazım..

+

Şu an telefonu açtı mesajlarım iletildi bakalım ne yazıcak

salla bu dünyada kimsenin dötünü kaldırma.
  • şu an insan gibi sorununun ne olduğunu soruyorum
  • hayvan gibi cevap veriyor ... Bilmiyorum diyor kafayı yedirtcek
  • Sorun daha çok genç olmanız güzel kardeşim

Daha uzun yıllar var önünüzde
  • yorumlar için teşekkürler dışarı çıkıyorum ben yazamıyacam dedi tm by dedim bitti.akşama kesin yazarım bi daha
  • bu kızla olursdan sıradan bi hayatın olur sürekli peşinde bi cacık olmazsın anlattığına göre salla gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabi12

Zaten aşkım bitti yaptığı şeyler kaldırılamaz sadece biraz yemek için kullanıcaktım ama artık onuda kaldıramıyabilirim şu an aşkımın içine etti çok küçük zekası az o yüzden kaldıramıyo ufak şeyleri bile.

İlk yazılanları okuyunca bende iki yetişkin zannettim dicektim ki:Bu kız olmaz..Şimdiden bu kadar kıskançlık tripleri varsa ilerisini düşünemiyorum.Hayat zehir,mehir tac.roğlu peynir falan...Sen bırak,zaman kaybetme...
    Nerdeeee kız 14 veya 15 yaşında.Çocuk yahu bu daha..Yani yaptıkları normal.Yetişkin gibi davranmasını beklememek lazım..O yüzden bulaşmamaya karar verdim.Belliki sizde ufaksınız...Yoksa böyle yazılar yazmazdınız.Nasıl mı?"O bana dediki...ben de ona yazdımki,sonra o bana böyle söyledi ki...
    Çok merak ettiğim birşeyi sormadan edemeyeceğim...Sadece biraz yemek için kullanacaktım derken neyi kastettin..
    1)Kız çok güzel yemek yapıyor..Bundan vazgeçmek istemedin..
    2)Boğazına çok düşkünsün..Paran yok.Açsın.Bu kız zengin.Sana habire yemek ısmarlıyor.Bundan vazgeçemedin
    3)Annesi süper aşçı.Kariyer yaparım diye düşündün
    4)Yemek kelimesi burda "para" manasına geçiyor..Kızın şirketlerinin başına geçmek için plan kuruyordun ama kız seni delirtti..
    5)Kız dediki benimle çıkarsan kocca bir tabak yemek vereceğim.5 çeşit yemek bedava..

Tamam,oylamayı söylüyorum..Bence kız seni defetsin.Defnetsin dicektim...Bir yemek için çocuk deli olacakkk yaaa.Cık...olmamalı...Git nerde yiyorsan yemeğini ye

• kızla bu durumu konuş. kız çok ön yargılı davranıyor. senin bu durumu söylemen gerekiyo ona. konuş onunla ayrılmayı fln boşver

bak bu kız arkadaşımın yorumu ona göre hea
  • dövüşün
  • Kız çok kişliksiz ve olgun degil ne yaptıgını bilmıyor, dusunmeden hareket ediyor.Ayrıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Tuna#

kusura bakma
    ama kızın biraz poposunu kaldırmışsın
    hiç yüz verme ilgilenme biterse bitsin
    ezdirme kendini

Bir türk genci olarak sana yakışanı yap ve indir o kalkan şeyi. Sana güveniyoruz
    hard style
  • geçin bu işleri... hepsi aynı BOK... abartısız söylüyorum... ister 15 olsun ister 35 hepsi aynı... son günlerde arkadaş olarak görüştüğüm kişiler çok canımı sıkmaya başladı...işyerinden felan... artık merhaba merhaba bitti... msnden de sildim hepsini ama engellemedim. yazarlarsa yazarlar yazmazlasalarda çokda şeyimde...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.