Şimdi Ara

Kız arkadaşımla öpüşemedim rezil oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salyam aktı ne ya
  • direk emdinmi laa
  • Hahah

Usta fena rezil olmuşsun ya. Salya akıtmayı nasıl başardın acaba?

• Yolla abine

Bu işlerde ciddiyi oynayacaksin abicim o cekiliyorsa omuz hizasindan iki elinle tutup duvara iticeksin sonrasi sikayete girer pmden yardimci olurum istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Eğer CsB Değilse,

Nefesini tutuyorsun yaada burnundan alıp veriyorsun,tabi o esnada ilk kez yapıyorsan kalp atışların dengesizleşecek ve burnundan nefes alsan bile ssana yetmiyormuş gibi gelecek, bir anda ciğerlerinde hava alıcak yer kalmadığının farkına varınca ağzından verme gereği duyucan.E noldu kızın ağzına kusmadığın kaldı bi. .İşin püf noktası bu.Sen burnunda nefes al gerisini kız pro. ise halleder...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Yolla abine

Bu işlerde ciddiyi oynayacaksin abicim o cekiliyorsa omuz hizasindan iki elinle tutup duvara iticeksin sonrasi sikayete girer pmden yardimci olurum istersen
    quote:

Orijinalden alinti: Dukkha

Yolla abine

Bu islerde ciddiyi oynayacaksin abicim o cekiliyorsa omuz hizasindan iki elinle tutup duvara iticeksin sonrasi sikayete girer pmden yardimci olurum istersen

merak ettim bana da bi pm çak usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Olum niye kasıyonuz la kendinizi?
    İçinden geldiği gibi öpüşeceksin.Oluruna bırak işi.
    Dudaklarını kızın dudaklarına değdireceksin.Sonra yavaşça dudaklarınla kızın dudaklarını ezeceksin.Biraz ısınmaya başlayınca dilinli dudaklarını hafifçe yalayabilirsin.Ama hayvani bir şekilde değil.Zaten ne kadar duygusal bir öpüşme olsa da dil dabelerinden hoşlanmayabilir kız.Eğer hızlanırsanız french kisse geçebilirsiniz.İyice ateşi yükseltir.
    İlk öpüşmen ve yaşda küçükse gemi direği moduna geçebilirsin dikkatli ol.

hocam öpüşmüş kadar oldum
  • Limonu alyp ortadan keseceksin hafiften suyunu syk biraz pörsüdükten sonra çaly?malara ba?la, günde 3 kere yemeklerden sonra aç karnyna dene
  • Tüh size
    Abi dudak işte, nefesi yavaş yavaş al burnundan, dudaklarınıda hareket ettir dilini falan em yani ne var bundan heyecan yapacak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salyam aktı kız salak mısın dedi -

• salya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be eğitim şart beyler
  • nerde eğitim mi alayım :D:D

iç güdüne bırak rahat ol :D
  • muahah
  • Kardeşim evleninceye kadar böyle hareketler yapman doğru bir davranış değil. Benim tavsiyem edebini korumaktır. Allah cümlemizi şeytanın vesveselerinden korusun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Limonu alyp ortadan keseceksin hafiften suyunu syk biraz pörsüdükten sonra çaly?malara ba?la, günde 3 kere yemeklerden sonra aç karnyna dene

Yemeklerden sonra ve aç karna

Çok İlginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.