Şimdi Ara

Kız arkadaşınızla ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen hafta kız arkadaşımla efese şirinceye falan gittik arabayla benzin parası hariç 250 tl harcamışım o da 100 falan harcamıştır sanırım ne olursa olsun gaza gelme yeter benim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

ayıptır sorması kaç tl ile gitmeyi düşünüosun?

çok büyük bir meblağ değil

20-30 tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Geçen hafta kız arkadaşımla efese şirinceye falan gittik arabayla benzin parası hariç 250 tl harcamışım o da 100 falan harcamıştır sanırım ne olursa olsun gaza gelme yeter benim gibi

abi ne yaptın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamhainScream

quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

ayıptır sorması kaç tl ile gitmeyi düşünüosun?

çok büyük bir meblağ değil

20-30 tl arası

afedersinde senin evden bir yere gitmen 3 5 tl arası geriye kaldı 17 15 sinemeya gitsen eve dönemessin burger king ten yemek yeseniz dışarda su alamassın. 20 tl için konuşuyorum. 30 olursa yine burger king te yemek yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamhainScream

quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Geçen hafta kız arkadaşımla efese şirinceye falan gittik arabayla benzin parası hariç 250 tl harcamışım o da 100 falan harcamıştır sanırım ne olursa olsun gaza gelme yeter benim gibi

abi ne yaptın sen

Salaklık başa bela kardeşim ben 22 yaşındayım kız arkadaşım 25 yaşında 3 senedir beraberiz ama bu kadar para harcamak öğrenci için intahar. 1 hafta dışarı çıkmayacağım para kalmadı

• Kızla evimin arasında ki mesafe 5 dk aynı yol üzerinde oturuyoruz ben yolun başındayım onun evi sonunda
    Sinema burada 7 TL (ama berbat konfor bakımından,izleme bakımından kötü yani) baVrenin dediği gibi DVD alıp onlara gidebiliriz
    Alış veriş merkezi evimin karşısında dolaylı yoldan ona da çok yakın.Orada Burger Kinge gidebiliriz sonra eve falan filan
    Kısaca baya karlı çıkıyorum bu işten

Ama çarşıda kafeye falan gidelim derse.Orada para sorun olur çünkü takıldığı ortamlarda fiyatlar ucuz değil.
    Orada geçirdiğimiz zamana göre 20 TL sadece o ortam için olur ama büyük ihtimal burger kinge gideriz.Hem yakın hem hesaplı (bana)

• Ulan 17 yaşındayız 18e de az kaldı daha sevgilimiz olmadı olamadı.
  • Hep ben oderim ciktigimizda.Kiz arkadasim fazla cikamiyor disari ailesi her zaman izin vermiyor bazen de cikmamiz gerekiyor bende para olmayinca onceden onla iddaaya giriyorum lades falan tutuyoruz yemegine o oduyor :D Ama ben odicegim zaman kavga ediyoruz kasaya giderken ben odicem diye tutturuyor..Kiza para odetmeyi hic sevmem yakismaz bi erkege ama yeri geldiginde mecbur kaliyosun.

Bu arada 20 TL cok az en az 50 TL ile gitmen lazim yine de her ihtimale karsi yaninda kredi karti bulundur...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.