Şimdi Ara

Kız arkadaşınla çay bahçesinde otururken onun arkadaşlarıda gelse ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş ben bu gibi cevapları okuduğum 2 yıl yüksek okulda bir arkadaşım vardı ondan şey ettim :) bak size bişe anlatim.

Birgün çarşıda oturuyoz 2-3 arkadaş biri geldi beni çağırdı tanıdığım bir arkadaş bana durduk yere dediki bak hele dedi şu dut ağacı varya :) heee onun başına çıkartırım seni sallarım orada dedi bende cevap bitermi aynen lafı kodum seni çok sallamışlar heralde diye

Arkdaşında dediği gibi pratik olacaksın. pasif oldunmu konuşamazsın dilin dolanır
  • ben kalkıyosam o da kalkar. ben oturuyosam o da oturur o kadar. Kalkarsak beraber oturursak beraber. Hesabı benden başkası ödeyemez. (Tabi kendi yediklerimiz dışındakilere karışmam) Kız arkadaşımın elini cebine attığını görmedim. Gösteremezler. Siz bu duruma ne derseniz deyin ister sazanlık ister centilmenlik ama ben buyum. Beraber olduğumuzda yanımıza kimse gelemez. Kimsenin yanına gitmeyiz daha önceden plan yapılmadıysa tabi ki. Anca beraber kanca beraber.
  • ben kalkıyosam o da kalkar. ben oturuyosam o da oturur o kadar. Kalkarsak beraber oturursak beraber.

aynı süleyman demirel gibi konuştun ha emmi DÜN DÜNDÜR BUGÜN BÜGÜNDÜR misali
  • yediğin kadar öder kızını alıp kalkarsın gerisi seni dertlemez
  • Ben öyleyim abicim. Ne öyle ben kalkacam o oturacak. Napacak oturup da. Kalkarız evinin oraya kadar bırakırım. Eve girdiğini görürüm. Sonra basar giderim. Bizzat denenmiş olup kızın annesinden teydi alınmıştır.

Süleyman hep başbakan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 9 Haziran 2007; 0:20:06 >
  • olurmu ben abicim asıl hesabı odemek daha yuce bir davranıstır hatta baska bir seyler icebilirler diyede 10 20 fazla atardın sonrada siz kusura bakmayın benim kacmam lazım ama hesabı odedim siz keyfinize bakın diyip kız arkadasınada soyle guzel bir opucuk kondurup uzaklasacaktın bak neler oluyor sonra
  • Benim yeni yeni aklıma geliyor. Adisyonu almama gerek yoktu ki.. gidip garsona söyleyecektim parayıda verip gidicektim bu kadar. Tecrübesizliğin cezasını çekiyorum

Ama bir dahakine asla böyle bir şey olmaz. Başkasıda gelmesin zaten işleri ne
  • cok yanlis bisy yapmamsn da gereksz bsy yapmssn bence onu soleyen kizin yaptigi is yanlis ogle bsiiy denirmi sende keske deseydin gorgu kuralarini sendenmi ogrencem die ki kaldiki sen kiz arkadasinla ictgini odemeyede gitmis olabilrsn gereksz bi laf etms orda o kiz takmaaa sacma bisiy
  • quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Benim yeni yeni aklıma geliyor. Adisyonu almama gerek yoktu ki.. gidip garsona söyleyecektim parayıda verip gidicektim bu kadar. Tecrübesizliğin cezasını çekiyorum

Şöyşe de bi durum var. Parayı verdiğin garson parayı almadığını iddia ederek cebine atabilir.
  • Takma yaa sen rahat ol laf söleyen sölesin bi dahaki seferede sen onun açığını bulup yüzüne vurursun anlar ne b**k yediğini..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: aqua78

Benim yeni yeni aklıma geliyor. Adisyonu almama gerek yoktu ki.. gidip garsona söyleyecektim parayıda verip gidicektim bu kadar. Tecrübesizliğin cezasını çekiyorum

Şöyşe de bi durum var. Parayı verdiğin garson parayı almadığını iddia ederek cebine atabilir.

mümkündür, garson yerine mekanın işletmecisine parayı vermek bi nebze daha güvenli olabilir.

• Adisyon değilde bazı mekanlarda Menü kitapçığı olur, tabi bu her mekan için geçerli değil öyle bişey olsaydı parayı arasına koyar yoluna bakardın
  • en iyisi asosyal olup sosyal ortamlardan uzak durmak
  • sorun sende değil sorun o fırlama kızda.
    keşke bir şekilde verseydin ağzının payını.
    neyse bir dahakine artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

en iyisi asosyal olup sosyal ortamlardan uzak durmak

Bu zaman kadar hep asosyaldim zaten... siz siz olun pc için zamanınızı harcamayın. Çıkın dolaşın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.