Şimdi Ara

Kız arkadaşla PS Vita/3DS/DSi/DS Lite ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeonePathetic -- 8 Kasım 2015; 7:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SomeonePathetic

Durumu şöyle açıklayayım:

İkimizdede PS3 var. Yani internet üzerinde PES, Fifa, NFS etc. oynayabilecek durumdayız. PSN+ oyunlarında MGS HD Edition falan gördüm, onun haricinde hoş oyunlar mevcut ve Vita'nın önü bence açık. Hani onları görüp indiremeyince ister istemez bir Vita olaydı da şunlarıda indireydim diye içimden geçirmeden edemiyorum. Bugün Vita alsak internet üzerinden oynayabileceğimiz ne kadar çeşit oyuna erişebileceğimizi de pek kestiremedim. Satın aldığımız oyunların o fiyata değip değmeyeceği konusunda da pek bir fikrim yok.

Bunun yanında Nintendo DS serisinden bir ürün alma gibi düşüncelerim var. Yıllardır oyun oynayan biri olarak hala elime bir Nintendo DS alamamış ve Legend of Zelda oynayamamış olmam ister istemez bir boşluk hissi yaratıyor... Şimdi gidip 3DS alsam, PS3 varken gidip 3DS oyunlarına para vermem. R4 kart alıp DS oyunlarını oynarım. 3DS'i D&R'a geldiği zaman gidip bir gözden geçirmiştim, 3D olayından pek etkilendiğimi söyleyemem; benim için bir handikap değil yani. Daha az para verip DSi ya da DS Lite almayı düşündüm. (XL olayını katmıyorum henüz, önce konsolu seçmem gerek.) Sonra DSi-DS Lite alıp bir araya geldiğimizde multi-player bazında neler yapabileceğimiz konusunda pek bir fikir yürütemedim açıkçası. Nintendo konsollarla internet üzerinden oyun oynayabileceğimiz konusunda da bir fikrim yok, sanırım bu birçok oyunda mümkün değil.

Kısacası feci boşluktayım. Yazı biraz karışık oldu, çok fazla soru işareti var evet kusura bakmayın ama bende tam olarak şu durumdayım >

Hocam oyun almayacaksan ve Plus' ın varsa Ps Vita uygun seçim. Yalnız kız arkadaşının ne tarz oyunlar oynadığını göz önünde bulundurman gerekli. Genel olarak kızların 3ds' i beğenme olasılığı daha yüksektir. Mario, Zelda, Kirby vs tarzda oyunların olduğunu düşünürsen. Tabi bazen istisnalar olabiliyor kendimden biliyorum (Ds, dsi ve psp yi seçeneklerden sil Vita ve 3dsin fiyatları düşmüşken yeni nesil almak en mantıklısı)

Ben sana online oyunlar konusunda yardımcı olayım. Beraber olduğunuz için AD-Hoc üstünden de oynayabilirsiniz, bunu da göz önünde bulundur. Ama her şeyden öncesi metacritic e girip oyunlara bir göz gezdirin, hangi konsolda size daha çok hitap eden oyun var? Bunları youtubedan izlemenizi tavsiye ederim. Puanlara çok kafanızı takmadan çıkan oyunları araştırın, aynı zamanda çıkacak oyunlar konusunda da bilginiz olsun.

Online oyunlara gelince Vita için aklıma ilk gelenler;

Ragnarok Odyssey
    Need for Speed: MW
    Wipeout 2048
    Dövüş oyunları(Umvc3, SFxTekken, Ps all stars, Mortal Kombat, Dead or Alive 5+ gibi)
    Call of Duty/Resistance
    Dungeon Hunter
    EDF 2017
    Everybody's Golf
    Fifa
    Little Big Planet
    Silent Hill: Book of Memories

3ds' te online olarak oynayabileceğiniz

Kid Icarus
    Mario Kart 7
    Fifa/Pes
    Resident Evil oyunları
    Yine dövüş oyunları(Dead or Alive, Tekken, SF gibi)
    Code of Princess
    Heroes of Ruin

gibi oyunlar mevcut. İki tarafta da eksiklerim vardır ama dediğim gibi bunlar ilk aklıma gelenler. Grafik kalitesi, oyunlar, konsolla yapacaklarınız gibi şeyleri göz önünde bulundurursanız sizin için önemli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 5 Nisan 2013; 1:19:06 >

• İlgilendiğiniz için teşekkürler. Fiyatlar düşmüşken eski nesil konsolları listeden çıkarmak daha mantıklı geldi, özellikle oyunlara göz gezdirdikten sonra. Şu an aklıma yatan düşünce önce Vita alıp, daha sonra uygun bir zamanda 3DS almak. Çok ayrı platformlar, bu ikisi arasında karar veremiyorum çünkü 'Neden PlayStation değilde Nintendo?' veya 'Neden Nintendo değilde PlayStation?' gibi soruların cevapları bana hiç tatmin edici gelmemiştir. Emulatörlerden oynadığım kadarıyla hem Nintendo oyunlarının, PS-One ve PS2 sahibi biri olarakta PlayStation oyunlarının hastasıyım.

Tekrardan teşekkürler.
  • Bende vita almak istiyorum ama oyunlar çok pahalı. 3DS eğer çok zelda, resident evil, pokemon gibi nintendo oyunlarının fanı değilsen alma, fifanın falan görüntü kalitesi tutmuyor vitayı yanına yaklaşmıyor. ps2'den dahi düşük kalitesi. bir karşılaştırma vardı oradan gördüm. oynanmış olabilir belki ama. Japonların kendine has oyunları var ülkeleri dışında bile satılmayan çoğu belkide, ondan onlar 3DS alıyor, avrupalı veya casual oyunculara Vita çok daha fazla hitap ediyor bence.
  • 3DS Fifa oynamayı düşünmüyorum zaten pek. Resident Evil sevmem pek ama dediğim gibi eski DS oyunlarını oynamak için alabilirim ancak, yeni nesil 3D oyunlar için değil. 3D'den kastım Fifa vs.
  • gövde gösterisi istiyosanız vita
    atmosfer hikaye derinliği hayretlere düşmek istiyorsanız 3ds bence :)

kendime göre özetledim kimseyi bağlamaz beni bağlar aman polemiğe sebep olmayayım ..
    bir 3ds sahibi olarak (dsi da kullandım ama bita kullanmadım) bu aralar nedense vita ile okuyup videolarını izlemeye başladım hayr olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 10 Nisan 2013; 14:09:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps vita ve big planet derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır PS Vita
    7 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.