ARKADSLAR HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ KNİGHT ONLINE BAĞIMLILIK YARATAN BŞR OYUN KIZ DA SİZE YAPIŞIOOOO SİZCE KO MU KIZ ARKADS MI
quote:
Orjinalden alıntı: bthn80
ARKADSLAR HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ KNİGHT ONLINE BAĞIMLILIK YARATAN BŞR OYUN KIZ DA SİZE YAPIŞIOOOO SİZCE KO MU KIZ ARKADS MI
Sen Olsene Soz Sana Cikolata Alicam.
hımm zor bi sorumu ne
nese kız arkadaş diyelim
9545349593495 defa hep bu konu açıldı sıkılmaya başladım herkesde cevabını biliyor tabiki kız tekrar tekrar sormanın anlamı yok bi sanal oyuna sosyal hayatını satarmısın ?
kızla neler yaptıgıma baglı
tabiki kız
Girl Friend
bursala imzmzın hemen detaklıtleri cıkmıs ha
Halamın ortanca kardeşinin çocuğunun arkadaşının arkadaşının annesinin dayısının biricik evladının köyündeki muhtarın en gıllı kardeşini hiçbir şeye değişmem ben
Kaç kere açıldı bu topic artık sayamıyorum yav her hafta açılıyor sadece açan kişi farklı o kadar.
Ben kız arkadaşı seçtim sanada tavsiye ederim
miLyon Defa acıLdı yeter artık Kendi Seçiminizi biLe yapamıyoSanız Gidin Kumda oynayın weya Gücünüz yetiyosa kasayı yan yatırın
bu konuyla alakası yok ama burada belirteyim.. forumda bazı gereksiz insanlar seviyesiz konu açıyo ama forumdaki bazı özürlü arkadaşlarımız konuyu uplamaya devam ediyolar..şikayet edin tmm boşuna konuya mesaj atıp uplamayın..uplayan arkadaşlar eminim bu konuyada giriş yapacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: sumopokemon13
bursala imzmzın hemen detaklıtleri cıkmıs ha
senin imzanla benim imzam bir degil ayriyetten senden almadım bunu