Şu incel lafını da gelene geçene kullanmasalar keşke. İyi dediniz hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız dersin ortasında yanımdan kalktı başka yere oturdu (2. sayfa)
-
-
namus ne alaka, arkadaşını görmüştür yanı boşalınca oraya gitmiştir, dersi daha iyi dinlemek için başka bir sıraya geçmiştir?
Bu kadar kırılgansanız toplum içine çıkmayın direk, ne biçim bir yere döndü burası anlamıyorum.
-
On sira bosalinca oturmasi cok normal bisey degil mi hoca? Arkalardaki siradan tahtayi gormek zor falan ya hani
-
Arkalarda oturanlar hep yanının boş olmasını isterler. Yoksa öne otururlardı.
-
Hocam ön derken bir ön sıramdan bahsediyorum. Görüş açısı olarak hiçbir şey değişmiyordu yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen niye bu kadar taktın ki bu olaya, 2-3 haftada bir yaşanır bu
Hocam alttan aldığı bilmem kaç zibilyonuncu ders yani dersi daha iyi dinlemek için falan değil tamamen uyuzluk olsun diye işte. Telefona bakıyordu zaten.
Sinir bozucu hocam sanki ben naptım da bana ayar verir gibi dersin ortasında pılını pırtını toplayıp konum değişiyor? Bana bir daha yaklaşma demek istiyor kısacası yani şizofrenik hareketler bunlar kendi kendine triplere giriyor kızlar.
Boşver herkes kendi halinde takılıyor ünide, çok da şaapmamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 18 Ekim 2024; 8:35:38 >
Triplere bak koptum. Kız belki tahtayı göremiyor, belki çocuk kokuyor, belki de arkadaşının yanına geçti olayın aslını bilmeden kezban bunlar diyorsun. 8 kişi beğenmiş bir de bu forumun gidişi gidiş değil
Şunu da ekleyeyim:İncel deme sebebim olayı duyduğun anda kıza nefret kusmandır ki bu kadar kudurduğuna göre haklı olduğumu kanıtladın teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads7 -- 18 Ekim 2024; 9:35:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X