Şimdi Ara

Kız isteme merasimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 1996, şevki abi emekli olarak kirada tek oğlu karısıyla beraber kalıyor. Oğlu yeni atanmış işe annesi ise hemen kız aramaya koyulmuş oğlan için.

2 sokak aşağıda oğlandan 6 yaş küçük mehtap'ın huyu suyu araştırılmış ailesinin ve kızın iyi olduğu öğrenilip vakit geçmeden cuma akşamı şevket iş çıkışı eve beraberinde annesinin isteği üzerine kent marka çikolata ve 1 buket gül dolusu çiçekle eve gelir. Akşam yemeğini yedikten sonra mehtapın evi aranır ve misafirliğe gelineceği söylenir. Onay alındıktan sonra şevki abi bayramlar düğünler için nadir giydiği takım elbisesini giyer karısı pakize almanyadan eltisinin getirdiği elbiseyi perşembe gününden kendi bedenine göre evdeki dikiş makinası ile hazırlayıp giyiniktir bile. Oğlan işe yeni girdiği için henüz maaşı alamadığından dolayı, 2 hafta önce evlenmiş olan amcasının oğlunun damatlığını ödünç alarak kız isteme için cuma akşamı giymiştir.

Aile dışarı çıkıp reno 12 ile kızın evinin önüne gelir.

Mutfakta mehtap ve bacısı merve ise yolu gözleyerek heyecanla içeri doğrı gidip anne babalarına haber verirler.

-anne geldiler.

Ev halkı hazırlanır, zil çalar bizimkiler içeri girer.

Kısa bir hoşgeldin beşgittin merasiminden sonra şevket mehtaba çiçeği ve çikolatayı verir herkes salonda yerlerine geçer.

Kızlar mutfakta misafir için çay hazırlarken aile büyükleri şevki amca ve cengiz usta sohbete başlarlar. Kadınlarda kendi kendilerine aralarında sohbete koyulmuşlardır. Şevket bir yandan. İçi içine sığmazken bir yandanda sohbet edecek kimse olmadığı için sıkılmaya başlar bir müddet sonra.

Cengiz usta durumun farkına varıp, şevket ile sohbet açmaya çalışır. Şevket ise kayınpeder gözüyle baktığı adama falso vermemek için konuşur iken kelimeleri yutar, bazen yanlış kelime kullanır, cengiz usta Şevket te kendi gençliğini gördüğü için çocuğun saflıktan dolayı hem güveni artmıştır hemde tatlı bir gülümseme ile sohbete devam etmeye devam eder. Ara sıra sohbete babası şevki de katılır. Durumdan memnun kalan dünürler ise kendi sohbetlerini yarıda bitirip kocalarını ve damadın sohbetine odaklanırlar.

Bu sırada çay ikramı başlar, çay içikirken sohbet devam ederken damat heyecandan dolayı sürekli sağ bacağını sallarken aslında bir yandanda sıkıştığının ve lavaboya gitmesi gerektiği için hafifçe kayınpeder den lavabo için kısık sesle izin ister. Kayınpeder küçük kız Merve den lavaboyu göstermesini ister. Bu davranışın sebebi mehtap ile şevketin kendi arasında sohbet etmesinler diye küçük kızı göndermesinden dolayıdır.

Merve 22 yaşında ablasından 2 yaş küçük, kendinden 8 yaş büyük şevket ise bir anda ona yakışıklı gelmeye başlamıştır, şevketteki parfümün afrodizyak etkili olmasının sebebi ilede ufak bir tahrik yaşamıştır. Şevket 1.83 boyunda geniş omuzlu kurt russel çeneli mahallenin 3 yakışıklısından bir tanesidir. Ayrıca yeni atandığı öğretmenlik ve edebiyatçı olmasının verdiği telaffuz düzgünlüğü ile küçük kız üzerinde her zaman bir süperman imajı oluşturmuş durumdadır.

Cengiz ustaların evi önce lavabo sonra tuvalet olmak üzere 2 bölümden oluşuyor.

-buradan şevket abi ben havlu getireyim diye odaya gider.

Şevket lavabo kısmında aynaya bakıp yavaşça kötü bir Gülümseme belirir suratında. Lavabo kapısı tıklatılır;

-şevket abi havluyu getirdim der merve kapıyı hızlıca açan şevket kızı kolundan çekip sağ eliyle ağzını kapatıp sol eliylede kendi ağzına işaret parmağını götürerek "şşşşşşş" der.

-bugüne kadar ben aslında senden hoşlanıyordum kızım, bizimkilerin zorlaması sebebiyle ve ablanın bana olan takıntısı yüzünden annen benim anneme söyleyince, annemin hastalığı üzerine üzmeyeyim diye ablanı istemeye geldik o yüzden aslında isteme merasiminde baban ablanı verse bile söz yapılmadan önce sahte bir kavga ile ayrılacağım merak etme tamam mı diyerek kıza sessizce söyler.

-küçük bir şok yaşayan merve korksa da başıyla yukarı aşağı yaparak sakin olduğunu ve durumu onayladığını gösterir. Bunun üzerine ikisi şerefsizce davranışları üzerine lavabo kısmında öpüşmeye başlarlar.

Şevket kızın ayak bileklerine kadar olan dar kesim kumaş eteği aşağı indirir kızı duvara döndürür at kuyruğu saçını eline dolayıp kısa metrajlı bir kaçamak gerçekleştirirler. İçeri ses gitmesin diye şevket kızın ağzını diğer eliyle kapatır. Olay bitiminde şevket spermleri havlunun üzerine boşaltır.

Adeta zaman ile yarış yapıyorlardır. Tüm bunlar 3 dakikanın içinde bitmek zorundaydı daha fazlası ailenin şüphelenmesine sebep olacaktı. İş bittikten sonra ilk önce merve suratı kırmızı şekilde odaya doğru gider sandalyeye oturur ablası bunu görünce niye kızardığını sorar oda gülümsemesini tutamayıp ablasının kulağına yavaşça şevketin ossurduğunu ama sesten dolayı kendisine seslendiğini sanıp "buyur şevket abi" dediğini ama yok sana demedim baldız, dedikten sonra olayı anladığını aslında ossurduğunu duyduğunu ablasına söyler. Ablası kahkaha atar, tüm odada herkes ikisine bakar.

(insan ossururken nasıl merve telaffuzu yapar buda ayrı bir mevzu kızın bulduğu bahaneye bak arkadaş)

Cengiz usta olaya sert bir. Sesle müdahale ile "kızım çayları yenileyin bakalım hadi" diyerek kızları mutfağa yollar.

Şevket tuvaletten gelir yerine oturur. Kaynana ben bi kızlara bakıyım diyerek önce tuvalete gider kirli çamaşır selesindekileri makinaya atmaya hazırlanır tuvalet çıkışı lavabo bölümünde lakin selede misafir havlularından birini görür bu niye buradaki derken eline bulaşan sıvıya bakar sperm olduğunu görür olayı garipser mutfağa kızların oraya gider Tam kızlara seslenecekken küçük kızın pileli siyah kumaş eteğinde kepeğe karşı etkili beyaz hacı şakir görünümlü leke görür.

Maalef etekteki sabun değil spermin kendisiydi. Annelerinin puzzleları birleştirmesi kısa sürmüştü. Bir anda dizlerinin bağı çözülen anne yere yığılır kızlar panikle;

-anne noldu anne?
    -bir şey yok kızım şekerim düştü iyiyim siz işinize bakın der.

Banyodaki havluyu eline alan anne misafir odasına gelir damada;

Oğlum bir şeye ihtiyacın var mı? Der

Şevket ise ;"yok cennet teyze böyle iyiyim" der. Şevket kadının elindeki havluyu görür birden terlemeye başlar. Annesi gile kalkıp gidelim geç oldu der. Şaşıran anne baba dur oğlum saha erken yeni geldik der.

Oradan kaynana araya girerek evet daha erken küçük kızdan sonra büyük kızıda s.....n ondan sonra gidersiniz şevki bey der cennet hala.

Odadaki herkes şok yaşar mutfakta meyveleri hazırlayan kızlarda odaya servis yapacakları zaman şok geçirip buz keserler.

Cengiz usta "avrat ne diyon sen kafayı mı tozuttun" der.

Cennet hala "yok bey ben tozutmadım ama şevket evin tozunu attırdı, tozunu attırmakla kalmayıp aha havluyada attırmış", diyerek havluyu salonun ortasına atar.

Mehtap sinir krizi geçirerek kerrigana dönüşür lavabonun içinden çıkan zerg sürüsü merveyi kemirmeye yok etmeye başlar.

Cengiz usta hemen yatak odasındaki sandığa koşup baba yadigarı boynuzlu helmeti başına takıp;

Sen ha benim kızlarıma ha al ulan "Fus Ro Dah"

Diyerek şevketi evden dışarı atar. Şevketin annesi orada kalp krizi geçirip ölür. Şevki abi ise oğlunun nasıl bir hayta olduğunu bildiği için yüreği acımaz, karısının da hastane masraflarından kurtulduğu için üstünden yük kalkar ve Cengiz ustaya dönüp.

Bende senin gibi bir aile babasıydım sonra kalbime bir ok saplandı der evin penceresinden bir merdiven odaya iner ve ışığa gök yüzüne doğru gider.

Bu hikayeden çıkarılacak ders boşaldıktan sonra geride iz bırakmayın. Yoksa ok değil dizinize şeyinize saplansa sizi kimse kurtaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi bunu okumam mı bekleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Şimdi bunu okumam mı bekleniyor

Oku kank güzel 1 saattir doğaçlama yazıyorum pişman etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan sayısalcıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Şimdi bunu okumam mı bekleniyor
    Ben bunun sana vermek özetini

• Okumayın +18 +CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77Ahmet77 -- 10 Kasım 2018; 2:16:33 >
  • tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocam Yemek ısmarladı
    7 ay önce açıldı
    Evlilik = Sınırsız seks
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir Dh kullanicisi kesinlikle okumaz aha

• Cok iyi la

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Sen isteyecek 500 dolar ???

• Okuyan özet geçsin.

• Seni okuyacagıma gider kitabımdan 3 sayfa okurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okudum,pişman değilim iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım yalan yok dh formatına aykırı.

• Okumayın hacı şakir kepeğe karşı etkili şampuan görünümlü sperm
  • Gerçek dhli bunu okumaz

• Ordu fatsali ban yemis

• Niye ban yedi bilen var mı merak ettim. Düz dünya düşüncesine sahip olan kişiydi, onla mı ilgili bir şey oldu diye merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aaaa ban

• Hem de sınırsız çizmişler elemanı. Neyse okumama gerek kalmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.