Valla olay ele alış biçimi akıcılık falan süper.Ondan öyle söyledim. Farklı olasılıklar karşısındaki konumlar da belirlenmiş.
"Yaz olsa daha zor olurdu" "Yapma çiçek gerçek çiçek farkı" "Gerçek çiçeğin çeşitleri"
yani her ayrıntı var. Dur ya, bu kadar ayrıntıyı düşündüğüne göre sen kız olmalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: servecold
quote:
Orjinalden alıntı: denizkabuğu
Eğer çok rahat olursan vermezler kızı gerçekten. . . Buram Buram Terleyeceksin. . .Sen Şanslısın Kışa Denk Gelmiş. . . Takım elbise giy. . . Eğer Kız Seni Gerçekten Seviyosa Yapmaz Tuzlu Kahveyi Sana Kıyamaz Çünkü. . .Birde Oanki Stress. . . Birde Çiçek Canlı Olsun Ya Saksıda Yada Gül Falan Olsun Şu son Çıkan Süslü Yapma Çiçeklerden Alma. . . Allah Yardımcın Olsun. . .Birde Doğru Kız olduğu Konusunda Düşündünmü. . .Ailenin Görüşlerine Önem Ver . . Geçen Gün Bi Tanıdığımız Nİşanı Son Anda Attı Arkasına Bakmadan Kaçtı. . . Çünkü Kız Tarafı Kurban bayramında Hem Kurban Hem Bilezik Hemde Giyim İstemişti. . .Şehrin Göbeği Gayet Tahsilli kendisi. . . Kız Zaten iyi değildi neyse. . .Böyle Şeyler İsterse Kız Evi 5 Bİlezik isteriz onu isteriz bidaha düşün
Bu ne ya aynı İlyas Salman filimindeki gibi
İlyas Salmanın Hangi Filmi
engin bilgilerimden biraz bahsetmek istiyorum.. ablalarımı istemeye gelenlerden biliyorum..
boş konuşan bir aile reisin olmayacak.. (size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın genel için konuşuyorum) sen ne kadar efendi kaliteli bi insan görünürsen görün ailen gerçekten bu işte etkilidir..
gereksiz konuşan birisi oldumu babam o saniye çizerdi
sana özel yoruma gelince;
herkes rahat ol demiş fakat utangaç ve çekingen davranmak bence daha iyi.. böyle tipler bulmak az.. olayı abartmamak şartıyla.. durmadan ellerin aynı hareketi yapmasın.. hatta olayı abartıp kayınco ver şu kumandayı lae diyebilirsin (bu espiriydi)
üç şey önemli,
ama bu üç şeyin
en önemlisi
daha önemli,
bu daha önemli olan
varsa ki
bu daha önemli olanı seçmen lazımdır.
gerisi olur gider...
bilmem anlatabildim mi....
quote:
Orjinalden alıntı: evimshop
üç şey önemli,
ama bu üç şeyin
en önemlisi
daha önemli,
bu daha önemli olan
varsa ki
bu daha önemli olanı seçmen lazımdır.
gerisi olur gider...
bilmem anlatabildim mi....
Bu anlatımla adamın dünyası değişmiş, Nirvanaya ulaşmıştır .
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: servecold
quote:
Eğer çok rahat olursan vermezler kızı gerçekten. . . Buram Buram Terleyeceksin. . .Sen Şanslısın Kışa Denk Gelmiş. . . Takım elbise giy. . . Eğer Kız Seni Gerçekten Seviyosa Yapmaz Tuzlu Kahveyi Sana Kıyamaz Çünkü. . .Birde Oanki Stress. . . Birde Çiçek Canlı Olsun Ya Saksıda Yada Gül Falan Olsun Şu son Çıkan Süslü Yapma Çiçeklerden Alma. . . Allah Yardımcın Olsun. . .Birde Doğru Kız olduğu Konusunda Düşündünmü. . .Ailenin Görüşlerine Önem Ver . . Geçen Gün Bi Tanıdığımız Nİşanı Son Anda Attı Arkasına Bakmadan Kaçtı. . . Çünkü Kız Tarafı Kurban bayramında Hem Kurban Hem Bilezik Hemde Giyim İstemişti. . .Şehrin Göbeği Gayet Tahsilli kendisi. . . Kız Zaten iyi değildi neyse. . .Böyle Şeyler İsterse Kız Evi 5 Bİlezik isteriz onu isteriz bidaha düşün
Bu ne ya aynı İlyas Salman filimindeki gibi
İlyas Salmanın Hangi Filmi
İlyas Salman'ın Şaşkın ördek filmindeki gibi.Seyredenler iyi bilir.
bana kız istemeye gittiğimizde enişte kızın abisiyle tartışmıştı dedim gitti kız artık anca havamı alırım. müstakbel kaynana eğilip kulağıma merak etme ben sana kızı verdim gitti demişti
Şanslıymışsın. Bazı abiler var terör estiriyor. Sen kızı dışardaki sapıklardan koru olum. Adam gibi istemeye gelene karışmak da ne oluyormuş.
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkurler kızı istedik bi aksilik olmadı allaha şükür kayınpeder de kafa adam çıktı , işler inş. bundan sonra hep böyle gider ...
Allah Mutlu mesut etsin Verdiğim Taktikleri uyguladın demi bak zaten ondan vermişlerdir sana kızı
quote:
Orjinalden alıntı: amboleos
Bunu da izle bu arada
Süpermiş.
quote:
Orjinalden alıntı: maviyeşil
arkadaşlar tavsiyeler için teşekkurler kızı istedik bi aksilik olmadı allaha şükür kayınpeder de kafa adam çıktı , işler inş. bundan sonra hep böyle gider ...
Haydi hayırlısı...
Hayırlısı olsun denirmiş.Öyle diyelim.Heyecanlandın mı istenirken?Kahve tatlımıydı.
Bundan sonra işler yerinde gitmez söyleyim.Tecrübe değil gözlemci konusuyor
İnşallah güzel olur.
hayırlı olsun,
doğru asıl bundan sonra iş başlıyor,
kız evi naz evi derler,
işine gelirse onlar herşeyi naza çekecek ama siz dayanacaksınız,
şimdi asgari müştereklerde anlaşmak lazım,
altın bilezik,zincir,beyaz eşya,mobilya
koltuk kanape markası
nişan töreni
nişan elbiseleri
düğün salonu,
falan filan
moralini yüksek tutmaya
çalış şimdiden hazırlan bunlara...
eşyanın iyisin al
az al ama mutlaka kalitelisin al.
oooo
uzun iş ya...
tuzlu kahveyi içtik ama olsun .....
Allah rahmet eylesin
quote:
Orjinalden alıntı: SynFx
kahvenin tuzu fazla olursa sesini çıkarma.
şomağız.gif
quote:
Orjinalden alıntı: evimshop
hayırlı olsun,
doğru asıl bundan sonra iş başlıyor,
kız evi naz evi derler,
işine gelirse onlar herşeyi naza çekecek ama siz dayanacaksınız,