Şimdi Ara

Kız kanka olmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kızdan kanka olur nasıl olur ya kız çok çirkin olacak yada erkek çok çirkin olacak yada erkek ılık olacak başka türlü ileride yakınlaşma olmaması zor
  • 97
    97
    97
    97
    97
    97
    97
  • Kanka olunabilir. Çok içince o gecelik sevgili olunabilir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

yok sosyal yaşantı yok kız arkadaşım var vs geçin bunları

kim ne derse desin eğer bir kız erkekle kanka olarak geziyor ise

FARK ETMEDEN TEMEL ATILMIŞTIR.

İster kat çıkarsın ister üstüne grobeton dökersin.

Aksini söyleyen varsa buyursun.

aksini söylüyorum rahat biri 8 diğerleri 5-6 değişmek üzere 4-5 kız arkadaşım var gayette güzel sadece arkadaşım hepsi onlarında sevgilisi oldu benimde sevgilim oldu yukarda arkadaş dogru söylüyor asosyal adamın kız kankası,arkadaşı olmaması normal fakat hayatında tonla kız olan birinin tüm kızlara cinsel obje olarak bakması normal bişey değil ya midesizdir ya libido tavan geziyodur sürekli.
  • Aynı kandan olmadığın sürece bir kızla Kanka , Bacı , Yakın dost , samimi arkadaş , vs. vs. hiç bir şet olmaz Arkadaş demiş Ateş barut kimya kesinlikle katılıyorum. Eninde sonunda bir temas oluyor :D
  • Anket sonuçlarına bi bakın erkekler kızlarla, kızlar erkeklerle neden kanka oluyo görün...

%85 EVET , %15 HAYIR çıkmış. Toplam oy kullanan sayısı 5515

http://cevaplar.mynet.com/anket-sorulari/yakin-kiz-ve-erkek-arkadaslar-zamanla-cinsel-acidan-da-yakinlasiyor-mu/8913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Mayıs 2012; 11:01:19 >
  • Takip
  • Şimdi gidiyorum dönünce okurum. Bulunsun
  • Ingilizce gerektirir.http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watch N Learn -- 14 Mayıs 2012; 12:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Ingilizce gerektirir.http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA&feature=player_embedded

Kızlar :yes erkekler:no :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur ama nasıl olur.Şimdi erkekte bitiyor olay,erkek bu kankası dışında bir sürü takıldığı,yatıp kalktığı kızlar vs yada düzenli ilişkisi varsa bu kıza o gözle bakmaya tenezzül etmez zaten benim manitam var yada zaten her istediğimde kız buluyorum der o gözle bakmaya tenezzül etmez.Ama bu kişinin kız bulma potansiyeli yoksa kanka ayağı döt ayağı yapar göz diker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97

quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

Ingilizce gerektirir.http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA&feature=player_embedded

Kızlar :yes erkekler:no :D

Ama sonra kizlari da tek tek denk getiriyor
    Hele bi erkek super ya (yemek yiyen) direk biyolojik olarak olmaz diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad

Kanka olunabilir. Çok içince o gecelik sevgili olunabilir sıkıntı yok

adamın dibisin
  • Kesınlıkle olur. Olamaz dıyenler abazadır. Nett
  • Sevgili nedir ?
    Sevgili; derdini dinleyen, derdini dinlediğin, birlikte vakit geçirmekten zevk aldığın, bir çok ortak yönün bulunan, çok iyi anlaştığın biridir.

Peki karşı cinste bi insana kanka demek için hangi özellikler gerekir?
    Derdini dinlemelil, derdini paylaşmalı, birlikte vakit geçirilmeli, bir çok ortak yön bulunmalı, çok iyi anlaşılmalı.

Eğer bu maddelerden birisi eksikse, birbirinize "kanka" demezsiniz zaten. Eğer bu maddelerin hepsi tamsa, birbirinize "sevgilim" demekten korkan iki ahmaktan başka bir şey değilsinizdir.

Birde bazıları önüne gelene kanka derler. Onları bu genellemeye dahil etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 14 Mayıs 2012; 14:27:25 >
  • benim çok sevdiğim bir kız kankam var.daha doğrusu dostum.kendisinin sevgilisi var benimse yok.ilişkisi olduğundan pek msj yazmam, sadece okulda konuşuyorum ve dertleşiyorum.içimden de hiç cinsel bir şey uyanmıyor.yani olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

benim çok sevdiğim bir kız kankam var.daha doğrusu dostum.kendisinin sevgilisi var benimse yok.ilişkisi olduğundan pek msj yazmam, sadece okulda konuşuyorum ve dertleşiyorum.içimden de hiç cinsel bir şey uyanmıyor.yani olabiliyor

Çoğunluk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.