Şimdi Ara

kız konusu ilk bulusma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasık iki aydir filan ara ara telefonda konustugum bir kız arkadasim var. Yarin ikinci defa bulusacagiz. İlk bulusmada sinemaya gittigimiz icin pek konusmadik ve vaktim az oldugunan erken ayrilmistik.

Oncelikle kesinlikl acemi degilim farkli gorusler amak istiyorum o yuzden soruyorum.hosuna gidecegi ve farkli birseyler yapmak bir yerlere goturmek istiyorum. Kafe ortamlarini pek sevmem.

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassadam -- 20 Nisan 2012; 0:04:59 >

• Guitar Hero olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Guitar Hero olabilir

Sıkılmaz mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Guitar Hero olabilir

Sıkılmaz mı hocam

gitarı beceribilir mi emin değilim ama bateride vurdukça sinir stres atacağından sıkılmaz bence :D
  • Up
  • quote:

Beylr merhaba;
    Yaklasık iki aydir filan ara ara telefonda konustugum bir kız arkadasim var. Yarin ikinci defa bulusacagiz. İlk bulusmada sinemaya gittigimiz icin pek konusmadik ve vaktim az oldugunan erken ayrilmistik.

Oncelikle kesinlikl acemi degilim farkli gorusler amak istiyorum o yuzden soruyorum.hosuna gidecegi ve farkli birseyler yapmak bir yerlere goturmek istiyorum. Kafe ortamlarini pek sevmem.

Yardımcı olursanız sevinirim

maddi durum nasıl ona göre yer söyliyeyim...
  • Maddi durumm iyidir hocam. Ama karsılıkli oturup konusamamaktanda cekiniyorum.

• quote:

Maddi durumm iyidir hocam. Ama karsılıkli oturup konusamamaktanda cekiniyorum.

karşılıklı oturup konuşabilmen için etrafta konuşabileceğin yorum yapabileceğin birşeyler olmalı ama kızın ilgisini çeken şeyler mesela bowling oynamak yada erenköy sahilde otantik bir yerde güzel bir yemek başka ne olabilir çok hoşuna giden şeyler vardır kesin onları bilsen süper olur ve de kesinlikle çiçek almalısın çünkü 800 yıldır bu böyle kadınlar çiçek gördümü tüm yelkenleri suya iner ve kendini sana bırakır...Neler hoşuna gidiyor kızın biliyor musun sinemamı yoksa doğa mı eğlence merkezleri mi...öğrenmen lazım
  • İlk buluşmalar zordur. Allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panini

quote:

karşılıklı oturup konuşabilmen için etrafta konuşabileceğin yorum yapabileceğin birşeyler olmalı ama kızın ilgisini çeken şeyler mesela bowling oynamak yada erenköy sahilde otantik bir yerde güzel bir yemek başka ne olabilir çok hoşuna giden şeyler vardır kesin onları bilsen süper olur ve de kesinlikle çiçek almalısın çünkü 800 yıldır bu böyle kadınlar çiçek gördümü tüm yelkenleri suya iner ve kendini sana bırakır...Neler hoşuna gidiyor kızın biliyor musun sinemamı yoksa doğa mı eğlence merkezleri mi...öğrenmen lazım

Hocam sinemadan hoslaniyor ama ilk bulusmada da sinema yapmıstık. Daha dogrusu sinemaya giderken sadece merhaba merhabaydi dogaclama oldugundan onemli olmamisti.

Eskisehideyim oyle dogal guzelligi cok olan bir yer yok ama yemege goturmemi tavsiye edermisin?

• Lunapark hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

İlk buluşmalar zordur. Allah kolaylık versin

Sagolun hocam kolayca atlatayımda :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panini

quote:

Hocam sinemadan hoslaniyor ama ilk bulusmada da sinema yapmıstık. Daha dogrusu sinemaya giderken sadece merhaba merhabaydi dogaclama oldugundan onemli olmamisti.

Eskisehideyim oyle dogal guzelligi cok olan bir yer yok ama yemege goturmemi tavsiye edermisin?

alıp direk yemeğe götürme ağırlık çöker be salla önce gidin gezin eskişehirde avm vardır önce az dolaştır yada nehrin kenarında yürüyüş olabilir sürekli konuş ama yani öle sürekli dediysem abuk sabuk değil sohbet ağır ama sürekli olsun bölük pörçük konudan konuya atlama bu sohbetin ardından yemeği yapıştır...ardından işte istersen birşeyler içmeye götürebilirsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Lunapark hocam

Eskisehir lunaparkında barzo tipler dolu hocam malesef. Birde bende yukseklik korkusu var. Rezil olmayayim en îyisi

• quote:

quote:

Lunapark hocam

Eskisehir lunaparkında barzo tipler dolu hocam malesef. Birde bende yukseklik korkusu var. Rezil olmayayim en îyisi

Dostum o zaman o türden bir şeye git.Buz pateni, bowling ya da paintball gibi şeyler deneyebilirsin.Fazlasıyla hareketli aktiviteler genellikle çok ilgi görüyor bu türden.Ve de en büyük etkisini vedalaşma zamanı geldiğinde gösteriyor.Günün özeti çok güzel bir gün geçirdim şeklinde olur emin ol

• quote:

quote:

quote:

Lunapark hocam

Dostum o zaman o türden bir şeye git.Buz pateni, bowling ya da paintball gibi şeyler deneyebilirsin.Fazlasıyla hareketli aktiviteler genellikle çok ilgi görüyor bu türden.Ve de en büyük etkisini vedalaşma zamanı geldiğinde gösteriyor.Günün özeti çok güzel bir gün geçirdim şeklinde olur emin ol

Goz onunde bulundurúrum hocam tesekkur ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lunapark hocam

Goz onunde bulundurúrum hocam tesekkur ederim

Ne demek dostum, sonuçları bekliyoruz

• mesajim gezinsin kendimi aynada gordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.