Şimdi Ara

Kız Konusu(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başımdan geçen olayı anlatıcam Dönem başı sınıfa 2 tane kız geldi neyse 1 tanesiyle bakıştık falan kız bana bakıp gülümsüyordu falan bende aynı şekilde böyle 2 gün devam etti sonra arka sırama ön sırama geçmeye başladırlar benimle konuşmaya çalışıyorlar 3 4 gün muhabbet ettik.Tenefüste konuşurken Kız bana duyuyomusun ..... ben senden hoşlanıyomuşum öyle diyorlar dedi bende gülümseyerek cevap vermedim ve dışarı çıktı

Kızla mesafemi korudum fazla yüz vermedim güzel kız ve etrafında kimbilir kaç tane abaza vardır diyerek fazla üzerine düşmedim neyse aradan 1 2 gün geçti ve sürekli telefonla uğraşmaya başladı konuşmamaya başladı uzaklaşmaya başladı.Benim arkadaşımda tam tersi kızın üstüne düşmüye başladı bildiğiniz .avşıyordu kıza neyse günler geçtikte benden uzaklaşmaya başladı muhabbetimiz iyiydi ama bir anda uzaklaştı.Sürekli telefonla uğraşmaya falan başladı Ne ben ona selam verıyorum nede o bana.Arkadaşımda o kızı ayarlamaya çalışıyor Ne yapmalıyım karak veremedim.

Bundan Sonra nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım edin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim

Not=Alaycı mesajlar yazacak olan lütfen yazmasın...

• Yokmu fikri olan
  • :D

• Kızı istemiyorsan bile git yanına muhabbet kur olum, angus musun
  • Komik olan ne?
  • quote:

Kızı istemiyorsan bile git yanına muhabbet kur olum, angus musun
    Böyle 0-5 yaş cevaplar verenler hiç vermesinler daha iyi
  • yani kizlara yüz vermeyin demiyoruzda okadarda değil ya şimdide pişman oldun. nolcak biliyomusun kiz seni koşturtcak peşinde sonra sana at gibi binecek bence. yüzvermemeye devam et boşver
  • quote:

yani kizlara yüz vermeyin demiyoruzda okadarda değil ya şimdide pişman oldun. nolcak biliyomusun kiz seni koşturtcak peşinde sonra sana at gibi binecek bence. yüzvermemeye devam et boşver
    Teşekkürler Dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.