Şimdi Ara

kız meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olanları uzun uzun anlatcam sizde güzel tavsiyelerde bulunun buna ihtiyacaım var çünkü. Üni 2ye geçtim. Sınıftan hoşlandığım biri var baya bi göz göze geldik ama doğru dürüst hiç konuşamadık bile. Ama ben ilk adımı facede ekleyerek attım. sonra tek tük selamını aldım genelde ders üzerinden muhabbet etmeye başladık çünkü tek ortak noktamız buydu. benim ve onun ortak kaldığımız ders var. Bu vesileyle yaz okuluna geldim o hocayla anlaşmış sadece sınavlara geleceğini söyledi bana. Bu arada yaz okulunda işlenen dersleri olan bitenleri ben söylüyorum ona yol gösteriyorum. Neyse bi fırsat onla başbaşa olup açılmak değilde güzel bi konuşma ortamı bulmam gerektiğini hissettim. vize sınav çıkışı hemen mesaj attım nerdesin yemek yemediysen yiyelim felan diye. O da atıştırdım gelirken şimdi arkadaşımla buluşcam dedi. Orda üzüldüm biraz ama ona hissettirmedim bozulduğumu çünkü bişi yok daha ortada bi derslerle ilgili akıl verdim diye hemen bağlayamazdım kendime. Bide her seferinde teşekkür ediyo sen olmasan napardım bilmem diyo. Sınıftaki diğer kişilerle pek muhabbeti olduğunu zannetmiyorum bu arada. Şimdi iyice gaza geldim haftaya pazartesi final sınavı var. Aklımdan mutlaka o gün yemeğe çıkarmam gerektiğine karar verdim. O da ne cuma günü ramazana giriyoruz orda da üzüldüm yemek işi olmayacaktı galiba. Bu arada final sınavı pazartesi günü saat 15.te benim aklıma bi fikir daha geldi dedim buna işte sınav sabah 9da olacakmış hocanın o saatte yapacağını söyledim kız da anda baya üzüldü yapma ya çok kötü oldu şimdi saat 15te olacak diye yazıyo sitede bu hoca niye böyle yapıyo anlamadım napıcam ben demeye başladı. Ben de emin değilim ama büyük olasılıkla böyle olacak sınav dedima am kesin bişi öğrenirsem sana söylerim dedim o da iyi olur dedi. Bundan hemen sonra bak ne diyorum eğer pazar günü geleceğin kesinleşirse iftar işini yani akşam yemeğini beraber yeriz hem teşekkürünü de orda edersin dedim ama nasıl dedim resmen adrenalin patlaması yaşadım o da biraz durdu tmm eğer erken gelirsem gideriz dedi orda ben bittim zaten baya sevindim ama bu daha hiç bişi değil tabii. sorun şu arkadaşlar sınav tarihi tabii ki saat 15te normalde kız sabah çıkacak yola gelecek sınava ardından hemen eve dönecek ben de mal gibi kalacam ama risk aldım sınavın 9da olduğunu söyledim. İlerki günlerde hoca vazgeçti sitede yazılan saatte yapacağını söyledi mi desem yoksa böyle mi kalsın olay ama sonunu düşünemiyorum ondan korkuyorum ne yapmam lazım arkadaşlar

• sende o saatte orda ol kızla buluşunca aaa ben karıştırmışım falan dersin hemde sınav saatine kadar beraber olursunuz ayrıca olayı ne kadar büyütürsen o kadar hata yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olursa olsun doğruyu söyle bence.. çünkü kizdan hoşlaniyorsun acik verirsin gibime geliyo
  • evet ben de ondan korkuyorum ya kzın güvenini kaybedersem diye. ilerki günlerde söylesem işte hoca değiştirdi kararını ama enim için gelebilir misin desem çok mu ileri gitmiş olurum ilk başlangıç için. buna benzer alternatif ya da bahane bişi bulmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34me -- 15 Temmuz 2012; 23:28:58 >
  • upp upp arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.