Şimdi Ara

Kız Meselesi Beylerr..Nerde Yanlış Yaptım??Dertliyim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Bu da yapabileceğin diğer bir yol ve son cümleye sonuna kadar, dibine kadar katılıyorum. İplerin erkek tarafında kalması lazım bir ilişkide sonra sonu bizim gibi oluyor.

Sadece bir tarafta kalması da yanlış bence. Dengeli olmalı insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok üzüldüm bir insta linki alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kiz yolluymus zaten, senin bir sucun yok. Fiziksel zarar vermek erkekliğe yakismaz, intikamını manevi olarak al

• özet: swarmdan kız buldum, ego manyağı bir insandı bu yüzden yalnız kalınca sürekli bana döndü en son başkasını bulunca beni terk etti.

Tecrübelerini bizim ile paylaştığın için teşekkürler eğer bulduğumuz kız kalitelimi değilmi anlamak için sosyal medya ile arasındaki ilişkiyi anlamak gerek.
    Görünen yanlarından çok gizli yanlarını öğrenmek gerekli.

edit:yanında gördüğün erkeğe mesaj at birini kurtarmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarmaLia -- 2 Ekim 2016; 14:07:29 >
  • DH mini etek giyen kızları sevmez
    İyi yapmışsın kanka

• ya bi de beyler hattında 1 kere dakika oldu hic internet paketi filan olmadı, dogru düzgün tlfonu bile yoktu nisanda bozuldu tlfonu sonra buna benim taa eski nokia c6yı verdim onu kullanıyodu içinde de whassappdan baska bise yoktu soruyodu sürekli buna swarm insta yüklenir mi filan diye yok diyodum öyle devam etti yazın calıstı eylülde bi tlfon aldı sektöre geri döndü hemen ne acayip iş arkadas ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Kız tutarsız bir ilgi manyağı. Yalnız kalınca kendini değersiz hissediyor. Seni sevmiyor, en fazla "hoşlanıyor" diyebiliriz.

Öte yandan "Mini etekle yanımda dolaştırmam" ne ya? Şu cümlenin bir benzerini sevgilime söylesem, bana hemen tekmeyi basar. Kız ne giymek istiyorsa giyer, beğenmiyorsan rica edersin, "hayır" derse olay bitmiştir. "Yanımda dolaştırmam" ne demek? Kızı hangi konuma soktuğunun farkında mısın?

Azcık erkek olun. Senin kız miniyle gezerken laf atsalar kavgaya sen girersin kız değil. Bir ilişkiyi yönlendirende, yöneten de "erkek"tir.
    Ha ben sadece cinsellik açısından birlikteyim bana özel olan şeyleri herkes görsün diyorsan bilemem. Yalnız o kızı çocuklarının anası olarak seçmișsen iş orda değişir.

Erkeğin kızı etki altına almadığı istisnasız her ilişki boynuzlanmayla biter.

Şuraya mesaj atarken tespihlerinizi bir kenara bırakırsanız, karşınızda mahalle delikanlısı Hüseyin Abi olmadığını ve buna uygun cümleler kurmanız gerektiğini nihayet görebilirsiniz.

Ataerkil ilişkileri yönlendiren erkektir. Ben eşitlikçiyim. Benim eşimin/partnerimin kendi kimliği, fikirleri ve karakteri var. Yolda yürürken rahatsızlık vermek için laf atanlar da ataerkil toplum yapısından dolayı, mini etek giyenlerin laf atılması gereken kimseler olduğunu düşündükleri için atabiliyorlar. Ben bu toplumu kökünden değiştiremeyeceğim için, onları mecburen döverim. Buna karşılık, hanımım bana çay demler.

Bu düşünüş tarzı ile sizin arkadaş çevreniz laf atanlar oluşturur, bundan mesuliyet sizdedir.

Bak kardeşim tutup bana krosun, bu senin arkadaş çevren mesuliyet sende demekle ağır suçlama yapıyorsun bana karşı.Döverim demekle kimseyi dovemezsin, alırsın 2 bıçak darbesi senin eşinde helvanı yapar çay yerine.

Tamam anlarım eşin giyebilir mini. Şunu unutma ki sen eşini korumak zorundasın ve abazanlar ülkesinde yaşıyorsun. Yaptığın her eylem bir sonuç doğurur, önlemini almaz eşini abazanların önüne miniyle çıkarırsan lafta yersin başka birşeyde, Hangi birisiyle uğraşacaksın? Ben itleri savunmuyorum, önlem al diyorum. bunu yapanları canlı canlı asit dolu varile tıkıp gebermisini de zevke izlerim.

Kim ne derse desin seviyorsan sahiplenir ve zarar görmemesi için uğraşırsın eşinin. Yada sallamaz sonuçlarına malesef katlanırsın.

Türkiyede kıytırık bir il-ilçede yaşıyorsun malesef. Los Angeles ta veya london da degil.

• Anlaşamıyorsan ayrılırsın olur biter. Kız mini etek giyiyorsa tarzı öyledir. Sen o tarzı sevmiyorsan kızı değiştirmek yerine kendi tarzına uyan başka bir kız bulmayı dene. Kızı rahat bırak.
    Onlar nasıl ifadeler öyle , kızı ıssız bir yerde bırakmak , kan kusturmak , tehdit etmek vs. Psikopat mısın deli misin , sorunların mı var senin? Böyle bir şeyi yaparsan zaten hapse girersin. Siciline işler ve hayatın mahvolur. Böyle bir şey hem gereksiz hem de aptalca. Kızdan tamamen ayrıl.Belli ki sana uymuyor.Kızla iletişimi tamamen kes.Boş işlerle uğraşma , ergence şeyler yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 2 Ekim 2016; 16:33:01 >
  • quote:

Kız tutarsız bir ilgi manyağı. Yalnız kalınca kendini değersiz hissediyor. Seni sevmiyor, en fazla "hoşlanıyor" diyebiliriz.

Öte yandan "Mini etekle yanımda dolaştırmam" ne ya? Şu cümlenin bir benzerini sevgilime söylesem, bana hemen tekmeyi basar. Kız ne giymek istiyorsa giyer, beğenmiyorsan rica edersin, "hayır" derse olay bitmiştir. "Yanımda dolaştırmam" ne demek? Kızı hangi konuma soktuğunun farkında mısın?

Mini etek giyerek kendini o konuma bastan sokmus oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 2 Ekim 2016; 16:42:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.