Şimdi Ara

kiz olmak nasil bir duygu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Keşke erkek olsaydım.

Niye ki hayatından memnun değil misin

Oo burak naber
    Memnunum ama erkek olmak daha iyi bir seçenek

Ortak arkadaş ALP Aksoy

• Bence kız olmadığına şükretmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catcaty

Kız olsaydım lezbiyen olurdum,kız olsaydım herkese verip işimi hallederdim diyenler.

Yok öyle bir dünya.

Kiz olsaydim bmw 5 serisi olanlara verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Mayıs 2014; 18:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_Mugen

Bence kız olmadığına şükretmelisin.

Niye?

• Domalıyorsun

• Ben olmak istemezdim. her allahın günü saç baş yaptırma derdi var. bunların bakımları bitmiyor. ablamdan biliyorum. ev kozmetik maazası resmen.
  • Kız olmak türkiye şartlarında çiledir forumdaş eğer döneceksen bilmemde erkek olmayı tercih et
  • Melihdk kullanıcısına yanıt
    Nesi işkence ya, bulurdum bir tane bmw'si olan adam yerdim içerdim sıçardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 11 Mayıs 2014; 20:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanqoue

Kadın ister sevişilecek bir metres olsun, ister sizi paranız için kullanacak bir hanım, her halükarda bir herifin amacına hizmet eden pasif bir objeden öteye gidemez.

Git bunu annenin suratına söyle. Ses kaydı al at buraya.
    Klavye başında ötüyorsunuz ya, bayılıyorum şu işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevoN

quote:

Niye?

Çünkü sürekli kendi aralarında bi çekişme halindeler "en basitinden". Şu bana yan baktı, şu şunu giymiş, şu bilmem ne yapmışş gibi, saçmasalak hareketleri var bazen. Aşırı duygusal halleri var. Sürekli ağlıyorlar, sorunları hiç bitmiyor. Bide kendine bak. Ne kadar rahatsın..
  • quote:

quote:

quote:

Niye?

Çünkü sürekli kendi aralarında bi çekişme halindeler "en basitinden". Şu bana yan baktı, şu şunu giymiş, şu bilmem ne yapmışş gibi, saçmasalak hareketleri var bazen. Aşırı duygusal halleri var. Sürekli ağlıyorlar, sorunları hiç bitmiyor. Bide kendine bak. Ne kadar rahatsın..

Ben kiz kiz diye kizsizliktan ölüyorum ama onlar erkeksiz kalmiyorlar. Öyle bir fark var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Niye?

Ben kiz kiz diye kizsizliktan ölüyorum ama onlar erkeksiz kalmiyorlar. Öyle bir fark var.

Alıntıları Göster
    Bence hayat onlara göre 10 kat daha zor. Hele Türkiye'de yaşıyorsan.. Ayrıca, ucuz malın talibi çok olur diye bir laf vardır bilir misin? Hele şu yaşadığımız dönemde gördükleri muamele..ne bileyim, hiç içime de sinmiyor açıkçası. Çünkü herkesin niyeti belli, tek bi amaç için bi kızın peşinde onlarca kişi koşuyor, hiç boş kalmıyor. Bazen başkalarının adına ben bile endişeleniyorum. Çünkü onlar yaklaştıkça değerleri azalıcak gözümüzde, yani ben böyle düşünüyorum. Artık "kadın" kavramı, sadece zevki çağrıştıracak ilerleyen dönemlerde. Ben geleceğin annesi gözüyle baktığım için bu tür konulara biraz tereddütlü yanaşıyorum, yanlış bir laf ettiysem kusura bakmayın ama düşüncelerim bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboreactor -- 11 Mayıs 2014; 21:32:32 >

• quote:

Nesi işkence ya, bulurdum bir tane bmw'si olan adam yerdim içerdim sıçardım.

Küçük kasabalar ve ilçeler için geçerli olmayabilir büyük şehirler bozulmuş durumda hersey geniş karşılabiliriz ama küçük il'lerde bu durum malesef ceza olarak ölüm olarak görülmekte kimse canını kaybetmek istemez hiç ugruna
  • aylık update ve çeşitli bakımlar hariç aynı şey olsa gerek :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yanqoue

Kadın ister sevişilecek bir metres olsun, ister sizi paranız için kullanacak bir hanım, her halükarda bir herifin amacına hizmet eden pasif bir objeden öteye gidemez.

Kadınları sadece bir objeden ibaret gören insanlarla aynı şeyleri paylaşmak zorundayız ya, yazık

• Paran yoksa 1 kız için köpek olursun paran varsa binlerce kız senin köpeyin olur.
    Kızların çoğu para için her türlü ezikliği kabul eder ama üstün erkek ırkı para için kimsenin zevklerinin kölesi olmaz.

Heheyt ulan ne konuştum bea
  • Bi düşünüyorumda kız olsam düzgün hanfendi olmak istemezdim he her gün yemek yemak falan ohooo ugrasilmaz

• Bmwsi olan adama yapışırım demişsin de o adamlardaki ego başkasında yok, bir iki gece takılın sonra adın çıkar ne saygı kalır ne bmw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Her ay şeyin kanasın, hamile kal, makyaj yap, sürekli kılını tüyünü kes.Uğraşılır mı lan onlarla.Hayvan gibi erkek olmak daha iyi.

Ama kiz olunca degerlisin

Sen şimdi kendini değersiz hissettiğin için mi kız olmak daha iyi diyorsun ?

Bak kızlar altın gibidir
    Erkek ise kuyumcu
  • Kız olsaydın tek gecelik kullandıklarımdan biri olurdun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.