Kız olsam Walla kaprisli bişi olurdum bütün erkekleri zaaflarından dolayı oynatırdım sonra bir kenara atardım Sonra ..... nyse
Ahiret sorusu gibi bişey ama ya Kız olsam, nazlı bişey olurdum herhalde Bu arada avatar yüzünden pm'ler alıp alıp duruyorum
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Ahiret sorusu gibi bişey ama ya Kız olsam, nazlı bişey olurdum herhalde Bu arada avatar yüzünden pm'ler alıp alıp duruyorum Bende nick yüzünden...
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar erkek olsam bazı erkekler gibi saçlarımı boyamazdımbazıları sarı falan boyuya aralarını ed yaa iirenc bisi
quote:39 - Kizdigimizda birbirimizin anneleri, kizkardesleri, ebeleri, dayilari ya da sulalesine dair cinsel taleplerimiz olmaz...
quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: s.recelar erkek olsam bazı erkekler gibi saçlarımı boyamazdımbazıları sarı falan boyuya aralarını ed yaa iirenc bisi + kesinlikle gerçi ben zaten erkeem neysem ----------------- +ekleme yapiim kıs olsam asla kokoş olmazdım sade makyaj spor elbiseler budur ne öle süslü püslü
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: _vanilin_ quote:Orjinalden alıntı: s.recelar erkek olsam bazı erkekler gibi saçlarımı boyamazdımbazıları sarı falan boyuya aralarını ed yaa iirenc bisi + kesinlikle gerçi ben zaten erkeem neysem ----------------- +ekleme yapiim kıs olsam asla kokoş olmazdım sade makyaj spor elbiseler budur ne öle süslü püslü desteklioruz seni caari dvm
quote:Orjinalden alıntı: AreaOfEffect Ahiret sorusu gibi bişey ama ya Kız olsam, nazlı bişey olurdum herhalde Bu arada avatar yüzünden pm'ler alıp alıp duruyorum
quote:Orjinalden alıntı: ciddiadam quote:Orjinalden alıntı: mistiq kız olsam acayip süslü bişey olurdum