Şimdi Ara

Kız Parmağına yüzük ' Yardım' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
10.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwer3273

abi kız uyurken evine gir.parnağının ölçüsünü çal ve kayıplara karış nasıl fikir :D

Hacım hatta yere bi yatak serer orda yatim sabah kalkar ordan işe giderim . Hacım alemsin yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Alacağın yerle anlaş genelde bayanların parmağına 9 numara oluyor 9 numara alırsın olmazsa bir büyüğünü veya bir küçüğünü alacağını belirtip alabilirsin.
    ohoo hiç kaale bile almamışsın benim cevabımı yüzüğü veren arkadaş söylediğinde demişti forumdan bir arkadaş dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gockmens

quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

Sıradan bir yüzüğü yanındayken boş anında ele geçir. Daha sonra cebinde ufak bi kağıt olsun ona güzelce bastır. Orada izi çıkacaktır. Genişiliği belli olacaktır. Ona göre bir yüzük alırsın işte.

hacım sen bitanesin ya. Eywallah. Kendi parmağındaki yüzüğü çıkartıroum ve hemen çantamda bastırdığımda iz bıarak bi eşya var hemen ona basıyorum hop al sana ölçü :))))

Arkadaşlar ilk sıraya bunu koyuyorum. Teşekkürer

Eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Shane -- 8 Eylül 2009; 1:28:01 >

• ev adresini ver parmağını kesip getiriyim sana kuyumcuda ölçünü alırsın tanıdık doktor var dikeriz yerine orjinal gibi durur :))
  • Kızın eli ve kendi elin aynı karede olacak şekilde fotoğraf çek. Alacağın yere göster. Senin elinle karşılaştırıp ona göre bi' yüzük versinler.
  • Kızın yüzüğü varsa kendi parmağında denemeye çalış. Onun yüzük parmağı senin serçe parmağına olabilir belki benim öyle olmuştu çünkü...
  • Oyun oynayarak alınabilir. Coçukların oynadığı bir oyun vardır. İpi alır parmaklarına gerersin. Karşıdaki ipi alırken farklı bir şekil yaparak alır. Elden ele geçtikçe desen yapmaya başlar. Kısaca iple oynarken ountuna getirip parmağına dolarsan sorun çözülebilir.
  • ben tamamen tahmini almıştım, (kendi serçe parmağımın ilk boğumunda kalan yüzüğü almıştım) ve tam olmuştu
  • alimğnyumdan yüzük yap bi kendine bi ona ölçüsünü al ama iiple ona yaptıgını sonra çikolatayla onu tak eğleniyomus gibi
    sonra olup olmamasına göre anlarsın ölçüyü..
    Herkez yüzük müzük alıyo sevgilisine ya,bize niye denk gelmiyo
  • En küçük ölçünün bir büyüğünü alabilirsin.Uymazsa büyütülebilir.Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin..
  •  Kız Parmağına yüzük ' Yardım'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an 5 bucuk yil oldu evleneli. Bi an tum mesajlari okurken duygulandim sahiden. Ne kadar da cabuk geciyormus meger bu zaman denen kavram. Sizlere bu konuda bi tavsiyem var dinleyin. Sanirim yuzuk olayini size anlatma borcum var ve yakin zamanda bu mesaj da editleyip devam edecegim. İyi geceler :)

• iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gockmens

Su an 5 bucuk yil oldu evleneli. Bi an tum mesajlari okurken duygulandim sahiden. Ne kadar da cabuk geciyormus meger bu zaman denen kavram. Sizlere bu konuda bi tavsiyem var dinleyin. Sanirim yuzuk olayini size anlatma borcum var ve yakin zamanda bu mesaj da editleyip devam edecegim. İyi geceler :)

Konu sahiblerinin boyle konulari unutup yillar sonra gorunce gelen editleri cok guzel oluyor.

Gecen biriside kiz arkadasi olmadigini daha sonra nasil kiz arkadas buldugunu, evlendigini anlatmisti. 10 sene sonra gelen edit

• Merhaba arkadaslar.

Uzun bir aradan sonra , telefonumdan ilk kez foruma girince ustune ustluk 5 bucuk yil oncesine dayanan mesajlarimi gorunce duygulanmamak elde degil gercekten. Nihayetinde evlilik oncesi olusan cabanin bir parcasiydi.

Oncelikle sunun altini ciziyorum, konuyu hortlatmak gibi bir niyetimiz yok, lakin boyle gorunse bile affola.

Dedigim gibi evlilik oncesi olusan bir cabanin heyecanini o an 30 yaşına gelmiş biri olarak kendi adima sizlerin yardimiyla paylaşmak istemiştim.

Bu işler nasıl gelişiyor diye, İnsanin parmagina bile bakmaya kiyamadigi eş adayina , bir de yüzük ölçümü sormak mi! Bence berbat bir fikir olurdu. Bende bu konuda sizlerden yardim alabilecegimi dusunup sizlere acmistim. Cok guzel ve eglencesinin heyecanimi yendigi fikirler bile cikti ortaya. Misal parmagindaki yuzugu şakavari cikarip bir kagida bastirip olusan izden yuzuk olcusunu almak. Mukemmel bence. Bence de mükemmel.

Yapilan onca seye tama edip, sahit oldugunuz o heyecanimin sebebi sıradan bir yüzüktü. Evet o bildiginiz yüzüklerin efendisindeki yüzük. Hemde ta kendisi.
    Hal böyleyken gelişen durum, bir arkadaşına danışıp yüzük ölçüsünü almam olmuştu. Sağolsun kırmadı ve ölçüyü aldı. O anki ruh halimden söz etmek gerekseydi şöyle tabir ederdim. " Mutluluktan uçmuş, hayatın tüm yaşayan maddeleri yaşamayı durdurmuş ve bana odaklanmış. Hayatın en önemli kısmının başlangıç noktasında olduğum! sürekli beynimin içinde durup kemirmekte. Mutluluk var mı derseniz, Mutlu mutsuz yani mutluluk içinde mutsuz bir hal. K-hole durumunun ikizi diyebilirim. Ölçüyü aldıktan kısa bir süre sonra yüzükçüleri tek tek dolaşmaya başladım. Aradığım yüzük hep sıradan bir yüzük olmamalı diyordum kendi kendime. Farklı olmalıydı farklı vs.vs. Dolaştım, denedim serçe parmağımla, ölçüyle denedim, tüm parmak ölçüsü kriterlerini bir araya getirip o şekilde seçmek istiyordum yüzüğü.

Nihayet 12 ekim 2009 da yüzüğü bulup görüşmeyi ayarladım ve 12 Ekim günü saat 18:00 da buluştuk.

Üzerimde inanılmaz bir heyecan ve mutluluk vardı o gün. En kıyak kıyafetlerimi giymiş, en kıyak fresh gülümsemeyi istemeden de olsa takınmıştım.

Buluştuk. Akşam yemeği için bir yerlerde oturup yemek yedik. Ardından yaklaşık akşam 8 gibi kalktık arabaya bindik. Heyecanım otomobil sürmeme bile engel. Yüzük öçsüyü mevzuyu beni baya bir gerdiğinden ötürü, yüzüğü verme şeklinde de baya bi gerilmiştim. Tam da o zamanlar izlediğim bir filmde yeni kocası karısı olacak julia robertsa evlenme teklifi ediyordu ve kızın gözlerini kapattırıp yüzük parmağına bir ip bağlıyordu, yüzüğü içinden geçirip diğer ucunuda kendi parmağına olacak şekilde ve yüzüğü avuçlarında saklıyordu, julianın gözlerini açtırıp kısa duygulu bir kaç cümleden sonra elini havaya kaldırıp yüzük güzel bir şekilde julianın parmağına geçiyordu sahnede. Benimde aklıma açıkçası o şekil bir senaryo vardı ve onu yapmalım dedim kendime. Araçla biraz gittikten sonra güzel bir yerde durduk. Müzik ambiyans çok iyi. Söyleyeceklerim mıh gibi aklımda. Yapacaklarım o an düşünürken bile tavan yapıyordu heyecanımı.

Eşimin gözlerini kapatmasını istedim ve ipin ucunu yüzük parmağına bağladım hafifçe. İçinden yüzüğü geçirip avuçlarıma aldım ve Başladım konuşmaya. Doğa, yaşam, kültür, insan, sevgi aşk, evlilik filan derken gözlerini açmasını istedim ve ardından gözlerini açtığı gibi konuşmamla beraber slow motion şekilde yüzüğü bırakıp parmağına girmesini sağlarken evlilik tefklini yaptım.

İnanılmazdı. Benim için inanılmazdı en azından. Her şey çok iyi gidiyordu, heyecan hala maks seviyede ve ondan gelecek tepki benim gelecekteki hayatımı şekillendirmeye yeterdi artardı bile. Sustu bir an, sustum.

Bir kaç dakikadan sonra;

- bilmiyorum.

dedi.

Evet malesef tepkisi buydu.

Soğuk, sıradan bir cevabın verdiği inanılmaz çöküş, tüm heyecanımı kursağıma tıkayıp sıradanlaşmaya ittmişti.

İnsanların tepkisel davranışları her zaman yaptırımlar doğurmuştur benim penceremden. Bu bağırmak olsun, zıplamak olsun, sinirlenince kaşlarını çatmak olsun bir şeyler atıp kırmak olsun hepsi birer an oluşturur. Bu iyi veya kötü birer an oluşturur. Tepki alamadığınız bir durumun içine girip, bunu hayatınıza sokmaya çalışmak ne kadar akıllıca bir fikir olurdu tartışılmaya açık bir konu.

"Bilmiyorum" bir tepki değildi o an benim için.

"Bilmiyorum" : Bana henüz olgunlaşmamış , düşünülmemiş olmanın ağıza gelen sözcük kısmıydı sadece. Durmak hiçbir şey yapmamak gibi. Ortalama ısıda gibi. Musluğu açarsınız ılık su gelir sıradan davranırsınız ama suyun aşırı sıcak veya aşırı soğuk gelmesi sizde tepkiler uyandırır. İşte Ilık su gibiydi. Müziğin adeta yükseğe çıkamayan durgun kısmı gibiydi. Sıradan bir gün gibiydi. Sırdan bir ayakkabı, sıradan bir günaydın gibiydi benim için o an .

Tepkisiz bir haykırış dedim bunun adına.

Devamını yazmak sıradan olur mu ki bilmiyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingo Panda -- 9 Ocak 2016; 16:36:54 >

• Hayırlı olsun hocam

• Evet hocam merak ettim sonra ne oldu dinliyorum ben
  • Yazın hocam

• Devamını da yazsaydın keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoaydaaaaaaaaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.