beyler birisi başka bi upload sitesine yükleyebilir mi?
link kırık
kitabın kesinlikle kurgu olduğunu düşünüyorum, tamam bu adamlar yaşıyorlar böyle birileri var ama kitaptaki olaylar kurgu bana göre. mesela kitabın ilk kısımlarında bir barda kız avına çıkıyorlar hocasıyla beraber.Barda kıza arkadan yaklaşıyor ama hocası uyarıyor arkadan yaklaşmamalısın diye.Konuşurkende atlara fısıldayan adam filmindeki robert redford gibi konuş diyor.Filmin tarihi 1998 yani demekki bu işe 98 yada o yıldan sonra başlamış yazarımız. Kitabın ilerleyen bölümlerinde hollywood ta heidi fleiss diye hapisten yeni çıkmış bi kadınla tanışıyor.Bu ünlü biri netten araştırabilirsiniz.Kadın 1993 te tutuklanıyor ve 1996 da serbest bırakılıyor.Kadınla tanıştığı dönemlerde artık profesyonel olduğundan bahsediyor Bu adam bu işlere 98 de başladığına göre ve ilerleyen bölümlerde 96 yılındaki bir macerayı anlattığına göre burda bir çelişme vardır.
rezerved
Sağlam pdf linki varsa pm atabilirmi biri?
bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: furkanxtr
Sağlam pdf linki varsa pm atabilirmi biri?
hocam pm geldiyse sana banada atarsan bir pm sevinirim
linki yenileyecek olan varmı ya da ?
yazık gençler kitap tamam da kızlar aynı kız mı birde onu düşünseydiniz ya okumadan önce?
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The Difference
yazık gençler kitap tamam da kızlar aynı kız mı birde onu düşünseydiniz ya okumadan önce?
ben söyleyeyim arkadaşlara; kitaptaki hedef kitle striptizci kızlar,barlardaki süper minili kızlar,playboy kapaklarındaki manken kızlarımız vs.. yani sizin hedef kitleye tamamen ters. Kitapta diyor mesela; kızların yanına gidin " hey burda parti bitmişe benziyor" diye laf atıp giriş yapın şimdi siz bunu derseniz bizim kızlara bitaraflarınla gülerler:D bence kitabı okuyup bunu türk işine uyarlayın
sonra kemal sunalın işine dönmesin iyi kibar fakat çok sertim iyi dans ederim ısrar ederim :D
10 derste almanca işçi olarak gidecektimde :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mesajım bulunsun
lostta sawyer var ne gerek var bunlara.
Link kırık.
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
turk kizinin hepsi ayni kardesim siz bunlarla kiz milletini tavliyacaginizi mi zannediyorsunuz ? onune gelen her erkegi kendisine cinsel amacli yaklasiyor zanneden, gosterip gosterip milletin canini cektiren sonra din iman ayagina yatip kendini namuslu gostermeye calisan turk kizlarini mi tavlamaya calisacaksiniz ? bosuna zaman kaybediyorsunuz gidin yabancilarin chat sitesinde vakit gecirinde hic olmazsa yabanci diliniz gelissin
Öpüyorum kardeşim seni alnından, uğraşmayın TR kızları ile, çok tutucu değilseniz yabancı kızlar ama unutmayın onların kültürü bize aykırı sadakat beklemeyin..
Bende almıştım bu kitabı, bu adam herkes gibi para peşinde, arkadaşlar bu iş tamamen senin yaşadığın yer, bulunduğun ortam, karşılaştığın kişiler, yetiştiğin aile yapısı, maddi durum, sosyal özgürlüğün, dış görünüşün, hayattaki vizyonun ile doğru orantılıdır. O kitap bunlardan hiçbirini hayatta değiştirmez. Ayrıca o herif yurtdışında, buranın kültürü çok farklı, yabancı bir kadına gidip konuşabilirsin sana kibarca hayır der. Ama Tr de namus muhabbetine toplumun içinde sapık olarak görülürsün. Halbuki toplum baskısı kadınlarımızı buna itmektedir. Onlarda erkeklere özlem duymaktadırlar. Cinsellikten kadınlar erkekten 3 kat daha fazla haz alırlar. Ne varki toplum baskısı kadınların arzulularını bastırmaktadır. Dediğim gibi yurtdışında kadınlar özgürdür. İstediği ile istediği zaman birlikte olur. Kİmseye sormaz ve çekinmez. Yeterki senden hoşlansın.. bol şanslar