Şimdi Ara

Kıza Açıldım Reddedildim Yardım DH (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForteVeloce -- 6 Ekim 2011; 2:22:37 >
  • birazdan 190 cmlik üçgen vücudlu dhlılar gelir akıl verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hot_Fusion-

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

reddedilmek bazen iyidir napcan ömür boyu peşindenmi koşucaksın,olay sonuçlanmış bizden ne bekliyosun

Gokhan abiydi sanirim. Bilir kiz konularini tavsiyesine uy.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Black#

quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

O kadar zaman uğraşmışsın ama kız hala istemiyormuş,o zaman bırakacaksın boşver.Yarın öbürgün çıkmaya başlarsanız,kız istemediği halde seninle çıkıyor olacak,bundan emin olabilirsin.Ayrıca sevmiyorsun,bir kere seni reddetti diye takıntı haline gelmiş kız sende.Başkalarına yönelmelisin.

Hocam reddetmeden önce kıza açılmamıştım zaten hergün 15-20 dk telefonla konuşurduk mesajlaşırdık sonra bi anda bitti herşey

Hocam bende hemen hemen aynılarını yaşadım bir kızla.Aylarca her gün düzenli bir şekilde konuştuk.Sevgilisi vardı,ayrılana kadar sabrettim.Ayrıldılar,1 ay falan geçti üstünden zaman bu zamandır dedim ama olmadı.Kız istemedi.Arkadaş olarak başlamasaydın işe,yani niyetini en başta belli etseydin olabilme ihtimali daha fazladır.Kendimden biliyorum bunu.Sen dediğim gibi yap,başkalarına yönel.Ne kızı sıııık nede kendini daha çok üz.

• Hocam acaba biraz kızı rahat bıraksam daha sonra mı üzerine düşsem ? 1 hafta kadar ne diyosun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

O kadar zaman uğraşmışsın ama kız hala istemiyormuş,o zaman bırakacaksın boşver.Yarın öbürgün çıkmaya başlarsanız,kız istemediği halde seninle çıkıyor olacak,bundan emin olabilirsin.Ayrıca sevmiyorsun,bir kere seni reddetti diye takıntı haline gelmiş kız sende.Başkalarına yönelmelisin.

Hocam reddetmeden önce kıza açılmamıştım zaten hergün 15-20 dk telefonla konuşurduk mesajlaşırdık sonra bi anda bitti herşey

hatayı burada yapmışsın,baştan seni arkadaş olarak gördü halin duman yani,en baştan açılacaktın

• Kızın yanına başka nasıl yaklaşsaydım hocam ?
  • quote:

Hocam acaba biraz kızı rahat bıraksam daha sonra mı üzerine düşsem ? 1 hafta kadar ne diyosun ?

Sapık mısın læ?En son ne zaman aradın ya da mesaj attın?Her sabah günaydın mesajı atar mıydın?
  • Her sabah günaydın her gece iyi geceler mesajı atıyordum En son 5 saat önce mesaj attım
  • Demin bi konuya yazdım, aynısını copy-paste yapıyorum.

"Bak ne olcak anlatayım.

Önce sen kızla çıkmaya başlıcaksın ya, kız gereksiz triplere girecek, aranızda mesafeler olacak belki, sonra kıskançlıklar başlayacak, her kıza senin onu aldattığınu düşünerek yaklaşacak, ve bi gün kavga edip ayrılacaksınız. Daha doğrusu terk edecek. Kız size telefonlara açacak canının acısıyla, hem terk edecek hem canınızı yakacak hem de kendi canı acıyacak. Sonra siz kızı üzdüğünüz için kendinizi berbat hissederken aynı anda kız 10. günden yeni bi sevgili yapacak. Siz gururunuzu ayaklar altına alıp hadi bi daha diyeceksiniz. Ve kızla ufak tefek diyalog çabalarına gireceksiniz. Başaracaksınız. Ve sonra öğreneceksiniz ki oracıkta duran masum zannettiğiniz sevgilinizin aslında sizin olmadığını farkedeceksiniz. Gecenin bi körü midenize kramplar girecek hesap soracaksınız saatlerce, masallar uyduracak senin gibi değildi ben seni çok sevdim diye. İnanmayacaksınız, inanmayı isteyecek kadar düşeceksiniz, ama inanamayacaksınız. Oracıkta duran o kız size ömrünüzdeki en yabancı kişi gibi gelecek. Ve sonra girip böyle forum köşelerinde derdinizi anlatacaksınız, sizin zannettiiniz kız bi de sinirlenince pişkin pişkin sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak. "İntikam" adı altında.

Alın lan içim yanıyor okuyun da bulaşmayın böyle şeylere hayatımın içine sıçtılar alın okuyun da ibret alın. "

• Berkay bugün ektiğimden dolayı kusura bakma

Hocu kız benim onu sevdiğimi biliyor artık bu konuda sıkıntı yok zaten ist içiyiz orda da problem yok ama istemiyorum da kaldı kız.Neden istemiyor niye istemiyor anlamadım
  • quote:

Berkay bugün ektiğimden dolayı kusura bakma

Hocu kız benim onu sevdiğimi biliyor artık bu konuda sıkıntı yok zaten ist içiyiz orda da problem yok ama istemiyorum da kaldı kız.Neden istemiyor niye istemiyor anlamadım

sıkıntı yok elbet bulurum seni oturur dertleşiriz başıma ne haller geldi gardaşş....
  • quote:

Her sabah günaydın her gece iyi geceler mesajı atıyordum En son 5 saat önce mesaj attım

Tamam işte sen mesaj atma yarın ona hiç.1-2 gün içinde mesaj atar o sana "bu muydu?" falan gibilerinden.Sonra senin sıran gelir.Romeo kaçar juliet kovalar.Tabi mesaj atarsa Atmazsa mesaj,sen hiç atma.Unutursun bu vesileyle.
  • Hocam kız yufka yüreklidir tanırım ama inattır da
  • sen hayatinin en büyük hatasini yapmişsin ne kadar aşik olursan ol kiz red ettiyse köpekler gibi peşlemiceksin birak rahat birak gitsin.. bak bakalim sonra o öyle birilerini bulur seni mumla arar.
    anlamiyorum şu kizlari tanri olarak görmekten vaz geçin..
  • Benim yaptıklarımı sana kim yapar diye soruyorum kimse yapmaz diyor...
  • Kaçan kovalanır aga rahat bırak kızı
    her gördüğünde aç gibi bakma 1-2 sn bak kafayı cevir
  • quote:

Özgüvenim kırılmadı ama ciddi diyorum ben bu kıza aşık oldum.21 yaşımdayım hocam 15 yaşında değilim

Para kazanıyorum allaha şükür param pulum var

Reddedildigin icin istiyorsun. Kiz direk tamam deseydi 2hafta sonra ayrilirdiniz birdaha da aklina gelmezdi ama hayir dedigi icin icinde kaldi ve kendini asik saniyorsun...
    Ben lise 1de bir kizi cok sevdim ama senin gibi reddedildim. Bunun ustune kizin asla ustune gitmedim ister inan ister inanma sadece onun ozel oldugunu ve onu sevdigimi belli ederek lise 4e kadar kimseyle cikmadim. Ve bir ihtiyaci oldugunda once ben kostum. Onun basi belaya girdiginde gidip dayak yedigimde oldu ama bunun arkasindan gidip ona tek kelime etmedim. Genellikle aksamlari arabayla disari cikardim ve istisnalar haric cogu gece eve donmeden once onlarin sokagina gider 10-15 dk arabada oturur belki pencereye cikarda gorurum diye bekledim, beni defalarca gordu ama zarar gelmeyecegini bildigi icin cok rahatsiz olmuyordu (bir kac kere sordu napiyordun diye sadece 'hic, oturuyordum dedim' Bunlardan sonra lise 4 sonlarina dogru bana artik herseyiyle guveniyordu ve o zaman elde ettim sevdigim kizi. Sabir edeceksin, sIkmayacaksin ve zora dustugunde herzaman onun yaninda olacagini hareketlerinle ogreteceksin... Unutma biz guzel kiz gordugumuz zaman asik oluruz ama onlar bir erkege gercekten guvendiginde ve ona alistiginda asik oluyorlar

• 190 boyunda atletik vücutlu bir dh li olarak yaptığın çok yanlış kızın resmen g*t*nü kaldırmışsın sizler bu kızlara böyle yaptıkça kendilerini birşey sanıyorlar onda olan bütün kızlarda var merak etme
  • okudum çok üstüne gitmişin ilk redden sonra geri çekilseydin belki olabilirdi öyle durumlarda karsı tarafın seni sevip sevmedigini anlamak için uzaklasmak lazım.Ama sürekli ve aşırı ilgi her zaman oldugu gibi ters tepiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.