Şimdi Ara

Kıza Bir ders verdim galiba bilinçaltına yerlesmişmidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arklar 1 ay once bir konu açmıstım oncelikle onceden yazdıklarımı paylaşim kızla aramızda geçenleri yazayım
    Arkadaşlar konuya gireyim hemen 2 senedir bir vardiyalı firmada çalısıyorum,son 6 ay obur vardiyaya geçtimBu vardiyada bir kız var bu kızla aramda tek kelime bile geçmedi son 1-1.5 aydır falan bakısıyoruz.Ya o bakıyor yada ben bakısma derkende arklarım kızlarda dahil onun bana baktıgını farkediyorlardı diyeyimHerneyse bugun yanına bi tane sevdigim bir ablamı gonderdim dedim abla işte kıza muratı sana bakarken gordum galiba sana ilgisi falan hesabı nabız yokla dedimSaolsun kırmadı beni kızla konustu.Kız ne derse begenirsiniz ya ben onu tanımıyorumki o x kim?(havalı bir sekilde)sizin serviste falan demiş elinden geleni yapmış ablacımKızda ne sen soledin ne de ben duydum demişAblada ortamı yumusatmak için guzelsin işte ilgisini çekmissin cocugun demiş o zamanda tebessum etmiş
    Şimdi arkadaşlar benim anlamadıgım şu madem boyle soyluyor neden bakıyor hani insan 1 bakar 2 bakar 3 bakar tesaduf dersin boş bakıyor dersin ama sen bakmazken oda sana bakıyorAyrıca aynı serviste aynı yerde inip biniyoruz kız benim ismimi bilmemeside garip birsey tamam aramızda hiç bir kelime geçmedi ama ismimi bilmemesi çok acayip demiştim sizlere
    1 ay geçti aradan bugün iş dagıtıyordum ve kızın ismini bildigim halde kıza dedimki isminiz nedir bole bi baktı bana x dedi dedim davayı çakmasın yanındakinede sorimde yalandan sordugum anlasılmasın şimdi bu davranış onda bilincaltına girmişmidir birde iş bitiminde x in arkına soledim arkadaşa sole bu kadar iş yapmıs kendimde konusabilirdim onunla ole dedim laf sokma manasında şimdi bunlar ona 1 ders olmusmudur yada bilincaltına girmismidir?Bundan sonra ne yapmam gerekir?Her yoruma rep esirgemicem arklar

• Yokmu bir yorumu olan arklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekodaya

Yokmu bir yorumu olan arklar?
    Nabız yoklama yöntemin güzelmiş

Baktın olumsuz daha niye uğraşıyorsun ki onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

Nabız yoklama yöntemin güzelmiş

Baktın olumsuz daha niye uğraşıyorsun ki onu anlamadım

Alıntıları Göster
    yokmu baska yorumu olan arklar ya
  • kendi kendine gelin güvey olma ihtimalin yüksek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

kendi kendine gelin güvey olma ihtimalin yüksek gibi
    bilinçaltını altüst ettin kabuslar içinde uyancak artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

Alıntıları Göster
    gözüne vur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Öff paragraf nokta denen birşey yok. K.bakma okuyacaktım ama..
  • quote:

Arklar 1 ay once bir konu açmıstım oncelikle onceden yazdıklarımı paylaşim kızla aramızda geçenleri yazayım
    Arkadaşlar konuya gireyim hemen 2 senedir bir vardiyalı firmada çalısıyorum,son 6 ay obur vardiyaya geçtimBu vardiyada bir kız var bu kızla aramda tek kelime bile geçmedi son 1-1.5 aydır falan bakısıyoruz.Ya o bakıyor yada ben bakısma derkende arklarım kızlarda dahil onun bana baktıgını farkediyorlardı diyeyimHerneyse bugun yanına bi tane sevdigim bir ablamı gonderdim dedim abla işte kıza muratı sana bakarken gordum galiba sana ilgisi falan hesabı nabız yokla dedimSaolsun kırmadı beni kızla konustu.Kız ne derse begenirsiniz ya ben onu tanımıyorumki o x kim?(havalı bir sekilde)sizin serviste falan demiş elinden geleni yapmış ablacımKızda ne sen soledin ne de ben duydum demişAblada ortamı yumusatmak için guzelsin işte ilgisini çekmissin cocugun demiş o zamanda tebessum etmiş
    Şimdi arkadaşlar benim anlamadıgım şu madem boyle soyluyor neden bakıyor hani insan 1 bakar 2 bakar 3 bakar tesaduf dersin boş bakıyor dersin ama sen bakmazken oda sana bakıyorAyrıca aynı serviste aynı yerde inip biniyoruz kız benim ismimi bilmemeside garip birsey tamam aramızda hiç bir kelime geçmedi ama ismimi bilmemesi çok acayip demiştim sizlere
    1 ay geçti aradan bugün iş dagıtıyordum ve kızın ismini bildigim halde kıza dedimki isminiz nedir bole bi baktı bana x dedi dedim davayı çakmasın yanındakinede sorimde yalandan sordugum anlasılmasın şimdi bu davranış onda bilincaltına girmişmidir birde iş bitiminde x in arkına soledim arkadaşa sole bu kadar iş yapmıs kendimde konusabilirdim onunla ole dedim laf sokma manasında şimdi bunlar ona 1 ders olmusmudur yada bilincaltına girmismidir?Bundan sonra ne yapmam gerekir?Her yoruma rep esirgemicem arklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih`

quote:

Arklar 1 ay once bir konu açmıstım oncelikle onceden yazdıklarımı paylaşim kızla aramızda geçenleri yazayım

kızın tipi böle oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

kendi kendine gelin güvey olma ihtimalin yüksek gibi
    Oo sen daha birşey görmemişsin.

Üniversitede, derse giriyorum, 1'lerden çok güzel bir kız var herkesin gözü üzerinde. Bir arkadaşıyla geldi birşey sordu tam sınıfın kapısını açmıştım o zaman, neyse cevap verdim. Bakıyorum yüzüne rahat bir 4-5 kere üst üste göz kırptı size yemin ediyorum. Derse girmek zorunda kaldım ama baya bir aklımda kaldı kız, epey güzeldi.

Neyse okula fazla uğramadığım için üstünden 1 hafta gibi bir zaman geçti kızı gördüm, dedim birşeyler içelimmi, istermisin? O hareketi yapan kendi değilmiş gibi yok almayayım dedi gayet soğuk, bende iyi peki dedim, çektim gittim bir daha da bakmadım. İnkar etme sanatında üzerlerine yoktur bazılarının.

Daha böyle olaylardan yaşadım biraz, o yüzden iyice emin olmadan pek adım atmıyorum. Ne istediklerini bilmiyorlar çünkü bazıları.

• quote:

kızın tipi böle oldumu

Alıntıları Göster
    Kız hayata küsmüştür var ya Çok ağır konuşmuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Alıntıları Göster
    Arklar bugün iş dagıtıyordum herneyse konusuyorduk arkadasla o kızın arkadası arkadasıma dedi sabahtan beri çalışıyor dedi
    Benim bahsettigim kızda arkasından kaç kere eğildigi kalktıgı belli degil dedi tebessumle arkadasıma
    Kızla hiç bir muhabbetim yok onuda tekrar belirtim ne yapayım kafam çok karışık oysaki ben onun kafasını karıştırmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekodaya -- 17 Kasım 2009; 17:51:34 >

• quote:

he yaw.. adın ne demiş

repimi isterim teraziye tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

he yaw.. adın ne demiş

repimi isterim teraziye tıkla

Alıntıları Göster
    kizin adet duzenini bozdun.

< Bu mesaj freestyle yapılarak atılmıştır. >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 17 Kasım 2009; 18:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chawu$h

kizin adet duzenini bozdun.

< Bu mesaj freestyle yapılarak atılmıştır. >

Alıntıları Göster
    Olay ne biliyor musun.

Kızla bakışırsınız, sonra kız, kız arkadaşları ile beraber senin dedikodunu yapar. "bugün x e baktım, o da bana baktı, o kadar güzelim ki ağzının suyu aktı bla bla bla"

Sadece kendini tatmin için yapar bunu bazı kızlar. Yani ortada bir şey yok dostum maalesef ki.
  • bi kız bana bakıyordu bi baktık sevgılısı varmıs.. Dusun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

bi kız bana bakıyordu bi baktık sevgılısı varmıs.. Dusun yani
    [bPeşinden koşturmaya çalışıyor seni sende aynısını yap 250 gr için deymez derim.
  • quote:

@Baro55
    Katılıyorum. Arkadaşın bakıştığı kız nişanlı çıktı. 1 hafta önce yıne aynı olay benımde basıma geldi.

Ayrıca yazından birşey anlamadım üstü kapalı kızla bakımıssınız ama pas vermemıs. Arada bi nokta virgül koy.
  • quote:

Kızlar erkekler bana bakıyormu diye bakarlar etrafına, bi erkekle göz göze gelirlerse de hep o erkeğe bakar yine bana bakıyormu diye. (Gelişim Psikolojisi sf. 135)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.