Şimdi Ara

Kıza İnstagram'dan nasıl yazılır? [13 Ekim Edit] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
230
Cevap
3
Favori
177.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazmakta kararlı olsam yazardım sanırım ama yazsam mı yazmasam mı ondan da emin değilim.
  • temhemrime kullanıcısına yanıt
    Yazdılar hocam yukarıda hatta 2 kişi yazdı sanırım.
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Haydaaa o smile ne öyle kırıyorsunuz beni. O akşam saat geç olmuştu zaten. Dün geç uyandım banyo akşam yemeği derken halısahaya filan gittim geldim saat 11.45 geç oldu diye yazmadım. Bu akşam yazsam mı bilemedim kararsızım.
  • 4alerce kullanıcısına yanıt
    İşte hocam

-Merhaba
    +Merhaba
    -Nasılsın
    +İyiyim sen
    -Bende iyiyim
    ...

Hani günlük hayatta bile çok yakın arkadaşım değilse böyle kitlendiği oluyor konuşmanın ne yaptın sattın mı senin dobloyu gibi muhabbet açacak birşey lazım ve kızla en ufak bir alakamız yok.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Yaz artık hadi, diyorum ya yılışık olmadığın sürece karşıdaki kız da fazla kendini beğenmiş değilse cevap verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazmayı geçtim de kızın önceki fotoğraflarına bakıyorum (önceki dediğim geçen yaz sonu) ve ufak harbiden çocuk gibi duruyor bu sene havalar ısınmasından sonraki fotoğraflarında sorun yok. Arkadaşta gelmiş "olm 2 yaş küçük sübyancımısın sen" diyor (kendi 1.80 tabi ne güzel). Yani cevap vermesi sorun değil de o muhabbeti açabilmek sorun onu geçsem bile kızın nasıl olduğu sorun uyuşmazsa aynı hızlı geri çekilmem gerek. Onları da geçtim kızın benden uzun olma ihtimali var normalde hiç görmediğimden tahmin de yapamıyorum en çok korktuğum şey bu gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Stairway to Heaven üstünde çalışmam gerek biraz kafa karıştırıyor Nothing Else Mather gibi. Hotel California'yı şuradan bakıyorum bu biraz daha kolay biraz çalışırsam çalabilirim bunu.

Ah Bir Ataş Ver'i de kendimce çıkartmaya çalışıyorum biraz ama sadece başını çıkartabildim zorlasam devamı gelebilir. Yinede böyle büyüleyici olmaz.

Başarılar kardeş sınavım bitsin ben de gitarımı geliştirmeye başlıcam tekrar. Gaza geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Güzel hobi hocam seviyorum müziği. Gitar dışında Kaan Tangöze sağolsun mızıkaya başladım onda da giriş seviyesinde birkaç şey çalabiliyorum. Birde ukulele dersleri izliyorum gitardan çok farkı yok onuda alsam birkaç parça çalabilirim o da şirin birşey. Ne sınavı bu ara başarılar?
    Hocam kızın takip ettiklerine bir göz gezdirin eğer çoğunluğu erkekse sadece sizi kabul edip geri dönmemiştir. Birde kızın takip ettiği ünlülere, gruplara ve etkinlik tarzı sayfalara bakmayı unutmayın belki oralardan da ortak yönünüz çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Güzel hobi hocam seviyorum müziği. Gitar dışında Kaan Tangöze sağolsun mızıkaya başladım onda da giriş seviyesinde birkaç şey çalabiliyorum. Birde ukulele dersleri izliyorum gitardan çok farkı yok onuda alsam birkaç parça çalabilirim o da şirin birşey. Ne sınavı bu ara başarılar?

Benim elektrom var da hedefim "Bullet for my valentine, Metallica" tarzı elektro'su ön planda olan grupların şarkılarını çalmak. Bi de yerli eski rock "Erkin koray" mesela. Bunları çalmak hedefim. Bakalım.

Sınav da 'bütünleme' hocam. Nasip bakalım geçmeye çalışıyorum

• Biraz baktım takip ettiklerinin çok büyük kısmı paylaşım yapan büyük sayfalar ve ünlüler oluşturuyor. Normal erkek az var takip ettiği. Yalnız buranın itiraf sayfasını beğenmiş harbiden şuan soğudum yazmayacağım sanırım. Yarın bulabilirsem bir paylaşımı atıcam dm den aa yanlış atmışım arkadaştan cevap bekliyorum birde filan diyip açarsam açarım muhabbet bilemedim.
    Takip ettiklerine bakayım dedim bakmaz olaydım buranın itiraf sayfasını beğenmiş. Ciddi ciddi soğudum şuan zaten kararsızdım. Yarın böyle beğendiğim büyük bir sayfada paylaşılan mümkünse kedili hayvanlı filan komik birşey görürsem atıcam ona sonra derim aa yanlış atmışım filan ordan girebilirsem girerim (nasıl girerim orası da muamma) öyle yani.
    Duman dinlerim genellikle param olsa bir Fender Telecaster almak isterim ama fiyatlar çok uçuk malesef.

Bende ibanez grg170dx var memnunum yani tavsiye ederim

Elektro ile pek işim olmaz ama o Tele'nin tonuna bayılıyorum. Ortadaki şarkı Oje en sevdiğim şarkıdır kendisi ama orada çaldığı gitar bile (Orjinal Fender'mi bilmiyorum ama) bir Tele değil.
    Şarkılarım var zaten. Bi tane de akustik gitar almayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı. Fender de hoş gitar tabi daha klasik bir sesi var daha duyguya dokunur ben daha çok rock çalmak istediğim için

Hocam sadece itiraf sayfasını beğendi diye kızdan soğumanızın lüzmü yok sonuçta o da bir birey, ikiniz arasında benzerlik olacaktır ama hiçbir zaman size %100 uyumlu olan birini bulamazsınız. Günümüz Türkiye standartlarında %60-70 oranında uyumlu(hobiler, favori tatil mekanları, sinema ve müzik zevki birazda düşünme tarzınız uysa yeterli.) olabileceğiniz birini bulursanız öpün başınıza koyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen daha yazamadın mı ?
  • Hocam ne bileyim ya ben oraya beğenenlerle mesaj atanlarla adminleriyle filan çok dalga geçiyorum . Dediğim gibi yapsam olur mu normal yazmaktan vazgeçtim.
    Şarkılarım var derken hocam orayı anlamadım. Rock dinlemeyi severim yalnız çalmak için Stairway To Heaven, Hotel California, Nothing Else Mather gibi böyle sakin duygulu şarkılar daha çok hoşuma gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.