Şimdi Ara

Kizarmis tum tavuk fiyatlari ?? (20tl dedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
12.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once lokantanin birinin onunden geciyordum sorayim dedim
    Hani su cama koyarlar donup durur tavuklar piserler kizarirlar
    İste 20tl dedi yaninda pilav salata filanda var dedi
    Yok yanindakileri istemiyorum dedim yine 20tl dedi

Ankarada yenimahalle civarinda varmi uygun fiyatli tum tavuk satan bildiginiz yer

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTATCn9JrFDK0I7gmuhOpmvPykh6pgwDwJNFtOeli-tDiD786YuS3EPoT4VHQ

Resmi ekleyemedim direk linktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 3 Nisan 2019; 17:21:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burada en son 2018in kasım gibi aldığımda 13 tl di sadece tavuk
  • Normal fiyat, tanıdıktan alıyorum 15e bırakıyor da normalde 20.

Ankara Elvankentteyim. Bir süre kendi işletmemiz olarak sattık, 20 liradan yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 3 Nisan 2019; 17:24:30 >
  • Migrostan al kilosu 3 liraya kendin kızart hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim burda 12
    Not:Çorlu

• şehirden şehire farkediyor eskişehir de lahmacunu 4 tlye tam pilici 13 tlye yerdim. şuan ankara eryamandayım lahmacun 9 tl piliç 26 tl
  • Kızarmış tüm tavuk 20 tl den fazla etmesi lazım. 40 gün demyetiştiğini var sayarsak , bunun kendisi çıktı yumurta zaten 1 tl eder. Her yumurtadan civciv çıkmaz çıkma oranı %70 olur. Bir tavuğun başlangıç fiyatı yani civcivin maliyeti 2.50 3 tl eder. Bir de ölüm oranı var hadi ona da %10 % 15 desek yani bir civcivi büyütmek nerden baksan 5tl eder. He bir de bunun yemi var. Şu an yüksek poreteğinli yemin kilısu 3.50 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Ureticiden canli tavugun kilosu 60 kurustan aliniyor ve takribi bir canli tavuk icin primler dahil firmaya 1.40tl ye mal oluyor
    1.40tl den giren canli tavuk 20 tl ye lokanta caminda pismis halde satiliyor..
    Ama biliyorum yakin zamanda 40 tl yi bile asacak bu fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

Ureticiden canli tavugun kilosu 60 kurustan aliniyor ve takribi bir canli tavuk icin primler dahil firmaya 1.40tl ye mal oluyor
    1.40tl den giren canli tavuk 20 tl ye lokanta caminda pismis halde satiliyor..
    Ama biliyorum yakin zamanda 40 tl yi bile asacak bu fiyat
    O tavuklar canlı olsada yaşıyor sayılmaz gözleri Fear the Walking Dead dizisindeki zombiler gibi bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

O tavuklar canlı olsada yaşıyor sayılmaz gözleri Fear the Walking Dead dizisindeki zombiler gibi bakıyor.

Alıntıları Göster
    O hayvanlar 30 gün hatta 25 gün gibi bir sürede kesime gidiyorlar. Düşünün içine ne basıyorlar

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    42 gün boyunca bakıyoruz içine hiçbirşey basmıyoruz kardeş gelip kendi gözlerinlede gorebilirsin kazan aü araştırma çiftliğindeyiz

• quote:

42 gün boyunca bakıyoruz içine hiçbirşey basmıyoruz kardeş gelip kendi gözlerinlede gorebilirsin kazan aü araştırma çiftliğindeyiz
    Estağfurullah ben sana bişey demedim ama yapanlar da var

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    hocam yapan bildiğiniz varsa bana söyleyin ben görevli arkadaşlarıma söylerim denetlerler
    bakanlıkta çalışan çok arkadaşım var

• quote:

hocam yapan bildiğiniz varsa bana söyleyin ben görevli arkadaşlarıma söylerim denetlerler
    bakanlıkta çalışan çok arkadaşım var
    İnsanların ekmegine taş koymayalım ama onlar da insan sağlığı ile oynuyorlar

• batıkentte otururken gimsada yerdim sık sık, şimdi spor yapınca gimsanın kıymetini anladım
  • Kasabın en çok para kazadığı kısımdır çevirme... zaten herşeyi alındıktan sonra fırına girer o tavuk... Eskiden kasap dükkanı olan bir arkadaşım, çevirmeden iyi para kazanıyorum derdi...

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    vayyyy hocam bende eskiden spor yapardım omsed fırının ordan başlayıp sabancı havuzu ordan gimsaya dogru kosar dönerdim gimsa dan mavi mineral suyumu alırdım

• 25 liradan aşağı bulamıyorum. En dandiği ve esnaf lokantasında ise civciv kadar kanatsız kızarmış piliç çevirme 18 lira.

Fiyatlar iyice zıvanadan çıktı.

• hocam bundan hiç almadım çok merak ediyorum. nasıl alınıyo. ne diyosun oradakilere? orda mı yiyosun eve götürüp kendin mi yiyosun? lezzeti nasıl?
  • 20 liraya gayet uygun daha ucuzunu bulamazsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.