Şimdi Ara

KIZDAN TEKME TOKAT DAYAK YEDİ!!! (VİDEOLU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keske bi kiz beni de oyle dovse dedim izlerken

Nasi bi yokluktayim arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: RazielVs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uclupriz

O kıza hayallerinin ötesinde şeyler yapardım şahsen. Bir kız bir erkeğe vuracak kadar cesaretliyse, yiyeceği dayağı da göze almalı.

Bir bayana el kaldırılır mı kardeş ailen sana hiç öğretmedi mi

Herkes eşit dostum,eden bulur...

Kız, oğlana öyle vurduğuna göre oğlan mutlaka bişey yapmıştır.Yoksa kız durdukyere niye öyle vursun ki

Ben vurmayla kavgayla bir yere varılabileceğini hiç zannetmiyorum,ne yaparsa yapsın bir insana vurmak yanlıştır.Üstelik meselenin büyük boyutta bir mesele olduğunu da düşünmüyorum saçma sapan bir meseledir kesin,böyle salakça bir ortam oluşmazdı aksi taktirde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kıza hayallerinin ötesinde şeyler yapardım şahsen. Bir kız bir erkeğe vuracak kadar cesaretliyse, yiyeceği dayağı da göze almalı.

Kız, oğlana öyle vurduğuna göre oğlan mutlaka bişey yapmıştır.Yoksa kız durdukyere niye öyle vursun ki

Bence de. Karısını, sevgilisini döven adamlar da durduk yere vurmazlar. Mutlaka bir şey yapmıştır karısı/sevgilisi.

• Ergenlere bak 10 sene sonra izlet pencereden atlar bu ben miyim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Keske bi kiz beni de oyle dovse dedim izlerken

Nasi bi yokluktayim arkadas

Yazdıkların çelişiyor dostum.Benim açtığım kız konularını kapatmam için bana söylüyordun dinim elvermiyor kapat diye.Şimdi de burda başka bişey söylüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence de. Karısını, sevgilisini döven adamlar da durduk yere vurmazlar. Mutlaka bir şey yapmıştır karısı/sevgilisi.

Doğası gereği kadınlar, erkeklere göre daha güçsüz ve narinlerdir.Kadınlara vurmak doğru olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orda kızın yanında erkekler var belli ki o cocuk onlardan çekiniyor...Kız a gelince tam kezban, hayatımda hiç kıza vurmadım ama böyle bir kıza vururdum heralde ,,ordaki cocuklardan cesaret almış

• Ben de sen dayak yedin diye gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDn

Ben de sen dayak yedin diye gelmiştim

Benim dayak yememi çok mu istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

ETRAFINDA ERKEKLER VAR KADİR MADİR DİYOR KIZ

KIZ ZATEN ONLARA GÜVENİYOR OĞLANDA BİR ŞEY DİYEMİYOR BELLİ

Evet ama bir yere kadar 2-3 kişiler,yani bu kadar rezil olmakta insanın canına tak etmeli diye düşünüyorum
  • okan abinin bi lafı vardır erkekler kadın kadınlar erkekleşiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni tanıdığımdan değil konu sahibi herhalde dayak yedi onu attı dedim
  • quote:

quote:

He el kaldırmıcam o kız da beni dövecek orda milletin önünde öyle mi?Yok ya ulan bir kıza neden el kalkmaz çünkü narindir erkekle başa çıkamaz çıkmakta istemez zaten.Ama bu kız çocuğu bildiğin orda rencide ediyor yani bir nevi kız kızlığını bilmiyor.Hiç kimse orda rencide edemez öyle insanı orda.Hayır sen çok meraklıysan git orda kıza el kalkmaz diyerekten 1 ton dayak ye buyur.

• Kızın arkasında birileri var orada ben olsam varya o kızı yere yatırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: özel karakter koymuyorum

quote:

quote:

He el kaldırmıcam o kız da beni dövecek orda milletin önünde öyle mi?Yok ya ulan bir kıza neden el kalkmaz çünkü narindir erkekle başa çıkamaz çıkmakta istemez zaten.Ama bu kız çocuğu bildiğin orda rencide ediyor yani bir nevi kız kızlığını bilmiyor.Hiç kimse orda rencide edemez öyle insanı orda.Hayır sen çok meraklıysan git orda kıza el kalkmaz diyerekten 1 ton dayak ye buyur.

Kız öyle yapıyor diye ona vurman gerekmiyor.Kızın darbelerini savuşturup ona hiç zarar vermeden oradan uzaklaşabilirsin.Orda öylece bekle dayak ye demiyorum.

• that's your brotherhood? yo!
  • quote:

Doğası gereği kadınlar, erkeklere göre daha güçsüz ve narinlerdir.Kadınlara vurmak doğru olmaz.

Katılıyorum. Kadın güçsüz olduğu için erkeğe istediğini yapabilir. Gidip adama yumruk sallayabilir, suratına tükürebilir, psikolojik baskı yapabilir. Ama erkek kesinlikle vurmamalıdır. Fiziksel olarak güçsüz olmak zaten kadınlara bunları yapma hakkını veriyor doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 13 Ağustos 2015; 17:05:11 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    OV ŞETT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

nedense bu tür şeyler görünce aklıma şu video geliyor (efsanedir izleyin)

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyum violent ass mf

• bence bu şekilde salak salak sebeplerden ötürü salak salak triplere giren kızları dövün gerçekten kaşınıyorlar şu hareketlere bak ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.